Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Double Dragon είναι το απόλυτο beat em up παιχνίδι των 80s. Κυκλοφόρησε το 1987 σε arcade και κατέληξε σε 20 σχεδόν διαφορετικές πλατφόρμες από commodore 64 μέχρι και το σημερινό iPhone.

Αν έχετε μία… συγκεκριμένη ηλικία αποκλείεται να μην το έχετε παίξει έστω μία φορά, αν όχι σε arcade τότε σίγουρα σε Amiga η σε κάποιο άλλο port. Ας θυμηθούμε την πρώτη πίστα από την arcade έκδοση.

http://www.youtube.com/watch?v=xb9P0YTeq5Y&feature=player_embedded

Πραγματικά ένα κλασσικό παιχνίδι που αναβιώνει και πάλι! 25 χρόνια μετά έχουμε ξανά την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα καθαρόαιμο σύγχρονο beat em up παιχνίδι με το Double Dragon Neon! Ετοιμαστείτε για ατέλειωτα διπλά με τα δύο αδέρφια Billy και Jimmy. To Double Dragon Neon θα κυκλοφορήσει στο PSN του PS3 και στο XBLA του XBOX360 προς $9,99 δολάρια / 800 microsoft points, στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Τι περιμένουμε να δούμε; Multiplayer νέα power ups και επιθέσεις που θα συνεργάζονται τα δύο αδέρφια. Οι παλιές τοποθεσίες και οι γνώριμοι μας εχθροί θα δώσουν το παρόν αλλά πλέον με ανανεωμένα 3D γραφικά. Ακολουθεί video από το gameplay του παιχνιδιού.

http://www.youtube.com/watch?v=myYb8XA5hHk&feature=player_embedded

gadgeta.me

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης παντως η απολυτη εκδοση του παιχνιδιου ειναι αυτη του Gameboy advance. Απολαυστικοτατο ξυλο.

διαφωνω καθετα...

δεν συγκρινω με τπτ την arcade εκδοση κ τον χαβαλε που καναμε στα διπλα.μιλαμε για αξεχαστες εποχες που δεν θα ξεχασω ποτε κ φυσικα οχι μονο εγω αλλα οσοι εχουν ζησει εκεινη την εποχη.

αυτο και το Bubble Bobble και το Tehkan World Cup μου ειχαν φαει τα πιο πολλα "μεγαλα" εικοσαρικα στα διπλα...

Δημοσ.

διαφωνω καθετα...

δεν συγκρινω με τπτ την arcade εκδοση κ τον χαβαλε που καναμε στα διπλα.μιλαμε για αξεχαστες εποχες που δεν θα ξεχασω ποτε κ φυσικα οχι μονο εγω αλλα οσοι εχουν ζησει εκεινη την εποχη.

αυτο και το Bubble Bobble και το Tehkan World Cup μου ειχαν φαει τα πιο πολλα "μεγαλα" εικοσαρικα στα διπλα...

Και shinobi στο μονό...

Δημοσ.

διαφωνω καθετα...

Συμφωνω αλλα να προσθεσω κ τα cadilacs n dinosaurs k snowbros!!!! Φευγαν τα κατοσταρικα βροχη!!!! :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αντε να φαινονται οι παλιοκαραβάνες εδώ μέσα :)

Αμα σας πώ οτι το σκεφτόμουν πριν μερικούς μήνες.. πως γινεται να μην εχουν βγάλει τέτοιες ΕΠΙΚΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ στις κονσόλες τις σημερινές..

Περιμένω ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!!!!!! :)

Δημοσ.
αντε να φαινονται οι παλιοκαραβάνες εδώ μέσα :)

Αμα σας πώ οτι το σκεφτόμουν πριν μερικούς μήνες.. πως γινεται να μην εχουν βγάλει τέτοιες ΕΠΙΚΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ στις κονσόλες τις σημερινές..

Περιμένω ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!!!!!! :)

Κ εγω αλλα θα ηθελα κ κανενα αλλο απο τα παλια! Αλλα στο ιδιο στυλ remake οχι οπως καταστρεψανε το contra!!! :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

διαφωνω καθετα...

Μην το πας εκει. Εγω μιλαω καθαρα για το gameplay. Η εκδοση του GBA ειναι αρκετα πανω απο την arcade εκδοση. Χαβαλε καναμε με πολλα παιχνιδια στα ουφαδικα εκεινη την εποχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...