Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω ένα λάπτοπ Dell αγορασμένο πέρυσι το καλοκαίρι και σήμερα στα καλα καθούμενα η οθόνη τα παίξε τα δείχνει όλα θολά και σαν να ρίχνει μικρά χιόνια. Από ότι κοίταξα μέσω Service tag είμαι εντός διετής εγγύησης.Το αγόρασα από Multirama,αλλά δεν θέλω να μπλέξω μήπως να πάρω κατευθείαν την dell?

Μάλλον οθόνη είναι το πρόβλημα αν και θα κοιτάξω να συνδέσω μια εξωτερική που έχω για να δω αν είναι όντως οθόνη και δεν είναι τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Το καλύτερο πράμα που θα κανεις είναι να μιλήσεις απευθείας με την DELL.

Πιθανότατα να έχεις και ONSITE εγγύηση οπότε θα έρθει τεχνικός στο χώρο σου για επισκευή.

Δημοσ.

Πήρα στο 2105795700 και αφού τσέκαρα ότι είναι οθόνη (συνέδεσα με εξωτερική οθόνη το λάπτοπ και έπαιζε μια χαρά) και θα στέιλουνε αύριο τεχνικό σπίτι μου να την αλλάξει :) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !

Δημοσ.

Θα γράψω νεότερα μόλις ξεμπερδέψω. Ένα είναι το σίγουρο dell και Lg έχω μείνει υπερευχαριστημένος με το after sales.

Δημοσ.

Όλα εντάξει , ήρθε ο τεχνικός στο σπίτι την άλλαξε την οθόνη πιάσαμε και κουβέντα , καταλήξαμα στο ότι δουλεύει στην επιχήρηση που πήρα το πρώτο μου πισι. Άψογο σερβίς θα ξαναπροτιμήσω dell.

Δημοσ.

θα σου πω και την δικη μου ιστορια απλα για να εισαι πιο σιγουρος οτι στην εγγυηση η dell ειναι αστερι

στο alienware μου χαλαει το drive(εγραφε αλλα δεν επαιζε κανενα dvd/cd κλπ)παιρνω τηλεφωνο και ερχεται κουριερ το παιρνει και μου δινει λαπτοπ αντικαταστασης.Ολα αυτα την παρασκευη

Δευτερα μεσημερι με παιρνουν τηλεφωνο οτι ειναι ετοιμο κ ο κουριερ θα μου το φερει αυριο το πρωι.Μου αναφερει επισης οτι περα απο την αλλαγη του drive εγινε εσωτερικος καθαρισμος,αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας και αντικατασταση της ψυκτρας και του fan του επεξεργαστη γιατι ειχε προβλημα.

Δεν ξερω για σας αλλα κατι τετοιο δεν εχω συναντησει πουθενα αλλου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...