Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν τι λέτε να επιλέξουμε μια απο τις Bottom 100 του imdb και ο σκοπός μας να είναι να την εκθειάσουμε με επιχειρήματα.

Τι έγινε γαύρος? Τώρα που πρέπει να βρεις καλά λόγια να πεις κόλλωσες? Ε? Ε Δανίκα του ινσόμνια?

Tώρα μιλάς σωστά. Ψήθηκα, αλλά θέλουν μελέτη οι ταινίες και είμαι πιωμένη =ρ

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσε το είδα εγώ... μάπα. Δε μιλάνε καν αγγλικά στη ταινία, απορώ ποιανού ιδέα ήταν.

Ψευτοκουλτούρα κι έτσι? Ξενόγλωσση και κάτι έγινε. Καλά λες μωρέ. +1 στον τιτανικό. Και αγγλικά, μια χαρά...

Δημοσ.

τιτανικος; wtf?

προτεινω 2 που δεν τις εχω δει και δεν ξερω τι παιζει

Requiem for a Dream λογικα θα εχει αρκετα να σχολιασουμε λογο θεματος

Magnolia

εκτος και αν το παμε σε κατι αλλο οπως back to the future

Δημοσ.

τιτανικος; wtf?

προτεινω 2 που δεν τις εχω δει και δεν ξερω τι παιζει

Requiem for a Dream λογικα θα εχει αρκετα να σχολιασουμε λογο θεματος

Magnolia

εκτος και αν το παμε σε κατι αλλο οπως back to the future

Εχω την εντυπωση πως για να μην εχεις δει το ρεκβιεμ ακομα, ειναι μοιραιο και μονοδρομος ταυτοχρονα .

Για το Magnolia δεν ειμαι σιγουρος, φοβαμαι πως δεν θα σου αρεσει εισαι πιο πολυ του mainstream εσυ ,εκει μεγαλουργεις.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως για να μην εχεις δει το ρεκβιεμ ακομα, ειναι μοιραιο και μονοδρομος ταυτοχρονα .

Για το Magnolia δεν ειμαι σιγουρος, φοβαμαι πως δεν θα σου αρεσει εισαι πιο πολυ του mainstream εσυ ,εκει μεγαλουργεις.

δεν θα παθω και τιποτα να το δοκιμασω και αυτο. φευγω για σαββατοκυριακο, γυρναω κυριακη βραδυ. ισως να ειναι καλο που θα καθαρισει το κεφαλι μου ισως και οχι. θα δειξει. να βρειτε μια καλη ταινια με ενδιαφερον. και να ξερετε, η κριτικη μου θα ειναι υπερπαραγωγη οποτε βαλτε τα δυνατα σας

Δημοσ.

Καλές οι προτάσεις ταινιών, πώς όμως θα γίνει η επιλογή της μιας που θα φάει το θάψιμο; Θα στηθεί κάποιο poll;

Δημοσ.

ισως να ειναι καλο που θα καθαρισει το κεφαλι μου ισως και οχι.

LOL!!!!

Δε ξέρω τι είναι καλύτερο από τα δύο. Το δίλημμα μου μοιάζει αδιέξοδο.

Δημοσ.

Θα αποφασίσει το τσιράκι της εξουσίας γιατι αλλιως καλο 2015. Προτείνω να ειναι ταινία που να μην εχει καθολική αποδοχη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν τι λέτε να επιλέξουμε μια απο τις Bottom 100 του imdb και ο σκοπός μας να είναι να την εκθειάσουμε με επιχειρήματα.

Τι έγινε γαύρος? Τώρα που πρέπει να βρεις καλά λόγια να πεις κόλλωσες? Ε? Ε Δανίκα του ινσόμνια?

Ρε, αυτό να κάνουμε! Τέλειο! Γουστάρω!

Δημοσ.

Η επιλογή ταινίας απ' το bottom 100 πράγματι φαντάζει ιδανική λύση. Το να δεις ολόκληρη την ταινία αποτελεί μια πρόκληση, πόσο μάλλον να γράψεις κρητική γι' αυτή. Άσε που αυξάνεται έτσι και η πιθανότητα να μην έχουν δει την ταινία πολλοί users, θα είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση να μπορεί να βρεθεί εύκολα...

Ελπίζω να κατάλαβα σωστά, οι κριτικές δεν θα είναι σε καμία περίπτωση σοβαρές/"αντικειμενικές" ε;

#96 το Troll 2, OH MY GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD.

Δημοσ.

Έκλεψα την ιδέα απο σχετικό διαγωνισμό του μπλα μπλα, και μετά απο το οκ των αρχών, ο νικητής του διαγνωισμού θα έχει custom title ''Best Reviewer'' για μια εβδομάδα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Αλλά ας αποφασίσουμε επιτέλους για μια ταινία. Απο ότι κατάλαβα θέλετε να βγάλετε το συγγραφικό σας ταλέντο οπότε το αποκλείουμε το Bottom 100. (αν και πολύ θα ήθελα).

Πρόταση μου είναι τότε να βρούμε κάτι βαρύ. Να χουμε και κάτι να γράφουμε. Κάτι σε στυλ έβδομης σφραγίδας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...