xazomama Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εγώ νομίζω πως η ταινία πρέπει να είναι κάπως αμφιλεγόμενη. Αν είναι γενικώς αποδεκτή και άρεσει σε όλους δε θα έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας να επιχειρηματολογήσει ο κριτικός. Εκτός κι αν τα κριτήριά μας για τη μετέπειτα ψηφοφορία δεν εμπεριέχουν κάτι τέτοιο... Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Κατά την γνώμη μου : http://www.imdb.com/title/tt0276919/ Μόνο και μόνο λόγω αμφιλεγόμενης υποκριτικής ικανότητας της πρωταγωνίστριας και του τρελάρα σκηνοθέτη.
geowizard Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εγώ νομίζω πως η ταινία πρέπει να είναι κάπως αμφιλεγόμενη. Αν είναι γενικώς αποδεκτή και άρεσει σε όλους δε θα έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας να επιχειρηματολογήσει ο κριτικός. Εκτός κι αν τα κριτήριά μας για τη μετέπειτα ψηφοφορία δεν εμπεριέχουν κάτι τέτοιο... Sent from my iPhone using Insomnia Μα δεν ψηφιζουμε για την επιχειρηματολογία, αλλα για την κριτικη δλδ την δομη του κειμενου, τις αποψεις, την αμεροληψια κτλ. Τωρα στον κυνόδοντα δεν μπορουμε να πουμε π.χ. κερδισες εσυ επειδη σου αρεσε η ταινια και εσυ εχασες επειδη οχι. Οποτε καλυτερα να απρουμε μια ταινια που να αρεσει/μην αρεσει σε ολους μας για να ειναι η ψηφος καθαρα και μονο στην κριτικη.
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 http://www.imdb.com/title/tt0118715/ Aυτην που εχει και ρεμαλια
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 To Twilight να κάνουμε! Έχω μαζέψει πολύ υλικό για review, ούτε ο gavros δε θα με πιάνει!
gavros10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 εχω λιωσει, κλαιω απο τα γελια με αυτα που διαβαζω εχω ενα προβλημα με το pc, θα κανω και τοπικ μπας και ξερει κανεις και εχω ξενερωσει την ζωη μου θα φυγω και για σκ... εγω προτεινω να εχουμε περιθωριο 1 εβδομαδα μπας και διορθωσω το προβλημα με το pc και δω και την ταινια να ξερετε αμα η ταινια ειναι ασπρομαυρη θα δυσκολευτω πολυ ακομα θα εχει ενδιαφερον αν η ταινια που θα επιλεξουμε να ειναι ψιλο-μουφικη. να εχει κατι αμφιλεγομενο για να κοντραριστουμε. στον νονο για παραδειγμα εκτος απο ενα RESPECT δεν μπορουμε να γραψουμε τιποτα αλλο
liopyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) γαύρε10, θα επιστρατεύσουμε insomnia elite team που θα δουλέψει πυρετωδώς ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η απροβλημάτιστη λειτουργία του υπολογιστή σου! edit, έτοιμη και η λύση στο πρόβλημα με το pc σου. Μένει να βρούμε τρόπο να σε κλειδώσουμε σπίτι το σκ. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2012 από liopyr
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 θα φυγω και για σκ... Δεν έχεις να πας πουθενά. εγω προτεινω να εχουμε περιθωριο 1 εβδομαδα μπας και διορθωσω το προβλημα με το pc και δω και την ταινια Έχεις όσο χρόνο θες. να ξερετε αμα η ταινια ειναι ασπρομαυρη θα δυσκολευτω πολυ Αδυνατώ να σκεφτώ ότι υπάρχει ταινία που θα σε δυσκολέψει. ακομα θα εχει ενδιαφερον αν η ταινια που θα επιλεξουμε να ειναι ψιλο-μουφικη. Κάτι σαν το Pulp Fiction σκεφτόμασταν κι εμείς. να εχει κατι αμφιλεγομενο για να κοντραριστουμε. Δε θέλουμε να κοντραριστούμε μαζί σου αλλά να διδαχτούμε.
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 liopyr πραγματικα με εσωσες. δεν κανω πλακα. δεν ηξερα πραγματικα τι φταιει. απελπιστικα τοσο σημερα που δεν ειδα και καμια ταινια. DeadOrganPlayer απλα δεν υπαρχεις
Sellers Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Λοιπόν τι λέτε να επιλέξουμε μια απο τις Bottom 100 του imdb και ο σκοπός μας να είναι να την εκθειάσουμε με επιχειρήματα. Τι έγινε γαύρος? Τώρα που πρέπει να βρεις καλά λόγια να πεις κόλλωσες? Ε? Ε Δανίκα του ινσόμνια?
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Το να επιλέξουμε μια απο το bottom 100 και να κανουμε κριτικη δεν σημαινει απαραιτητα οτι πρέπει να την δουμε ε; ε; Μ; Απλως επιλέξτε μια ταινια δεν χρειαζεται να ειναι σε κανενα τοπ!
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Λοιπόν τι λέτε να επιλέξουμε μια απο τις Bottom 100 του imdb και ο σκοπός μας να είναι να την εκθειάσουμε με επιχειρήματα. Τι έγινε γαύρος? Τώρα που πρέπει να βρεις καλά λόγια να πεις κόλλωσες? Ε? Ε Δανίκα του ινσόμνια? χαχααχχαα δεν κολλαω πουθενα, φερτε μου ταινια να σχολιασω απο τις bottom 100 θα ελεγα να βαλουμε αυτη http://www.imdb.com/title/tt1592873/ εχει να πεσει θαψιμο περα απο την πλακα πρεπει να μπει μια βαρυα δυσκολη ταινια. οι κριτικες μας εκει θα πιο μετρημενες και σοβαρες μπορουμε φυσικα να κανουμε και για πλακα διαγωνισμο κριτικης για ταινια απο το bottom100 αφου τελειωσουμε εδω ομως
Sellers Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Για σοβαρή προτείνω το A Seperation που όλο λέω να το δω και όλο δε το βλέπω.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Για σοβαρή προτείνω το A Seperation που όλο λέω να το δω και όλο δε το βλέπω. Άσε το είδα εγώ... μάπα. Δε μιλάνε καν αγγλικά στη ταινία, απορώ ποιανού ιδέα ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα