Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δύο πράματα φημίζεται το καλοκαίρι. Την ζέστη και τα κουνούπια.

Και τώρα που είπα για ποια πράματα φημίζεται το καλοκαίρι, προχωρώ στο θέμα του τόπικ.

Εμπνευσμένος απο τον gavros-10 και τις φαντεζί κριτικές του, σκέφτηκα να στήσουμε έναν διαγωνισμό, μιας και που η ανεργία έφτασε το 22%, οπότε κάπως πρέπει να σκοτώσουμε κι εμείς την ώρα μας. ο διαγωνισμός δημοκρατικά έχεις ως εξής:

•  
  • Βήμα Πρώτο: Θα διαλέξουμε όλοι μαζί μια ταινία. Καινούργια, παλιά, κλασική, γουατέβα τέλος πάντων, θα το συζητήσουμε.
  • Βήμα Δεύτερο:. Θα την δούμε. (Όσοι την είδαν ας την ξαναδούν, δουλειές έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν.)
  • Βήμα Τρίτο: Θα προχωρήσουμε στο Βήμα Τέταρτο το οποίο λέει:
  • Βήμα Τέταρτο: Θα γράψει ο κάθε ένας απο εμάς (τους διαγωνιζόμενους) μια κριτική για την ταινία που είδε στο δεύτερο βήμα, την οποία αποφασίσαμε απο κοινού στο πρώτο βήμα και θα την ποστάρει στο θέμα σε ένα ξεχωριστό ποστ που θα περιέχει μόνο την κριτική του και τίποτα άλλο.
  • Βήμα Πέμπτο: Στην συνέχεια, εγώ, ο μοντερέιτορ, η εξουσία, η μάσκα του καπιταλισμού, θα ανανεώνω κάθε φορά το αρχικό αυτό μήνυμα με τις νέες κριτικές ενώ παράλληλα θα εμπλουτίζω το αρχικό poll με τους νέους φιλόδοξους κριτικούς έτσι ώστε να ψηφίζει το κοινό.

Νικητής θα είναι αυτός με τους περισσότερους ψήφους (Σοκ!!!)

Γράφει κριτική όποιος θέλει, και ψηφίζουν τις κριτικές πάλι όποιοι θέλουν ακόμα και αν δεν έχουν γράψει οι ίδιοι. Μπορούμε να ψηφίσουμε παραπάνω απο μια κριτική.

Προφανώς δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τις κριτικές μας, (το ινσόμνια είναι κατά του ναρκισσισμού) για αυτό και η ψηφοφορία θα είναι φανερή.

Σχόλια και προτάσεις θα ακουστούν και θα καταρριφθούν σχεδόν ταυτόχρονα αλλά όπως και να έχει είναι ευπρόσδεκτα.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το χιούμορ επίσης.

Βήμα Πρώτο: Θα διαλέξουμε όλοι μαζί μια ταινία. Καινούργια, παλιά, κλασική, γουατέβα τέλος πάντων, θα το συζητήσουμε.

Για να αποφευχθούν τρικλοποδιές, ίντριγκες και μαχαιρώματα, καλό είναι να διαλέξουμε μία ταινία ας πούμε καθολικής αποδοχής.

Προτείνω το αβατάρ. Ή τον κυνόδοντα.

troll.png

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η ιστορία του να επιλέξουμε ταινία όλοι μαζί, θα είναι λίγο δύσκολη. Πολλές οι επιλογές.

Χμ... μήπως να κάνουμε μια κλήρωση με κάποιο νούμερο από το 1-250 και να βρούμε την αντίστοιχη στο imdb; Αν και τις περισσότερες τις έχουμε δει, αλλά τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι δε θα πέσουμε σε τίποτα εντελώς χάλια.

Δε μου αρέσει τόσο πολύ η πρότασή μου, μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα καλύτερο;

Δημοσ.

Διαγωνισμός χωρίς νόημα, θα νικήσει ο gavros με κάτω τα χέρια.

Οι υπόλοιποι γιατί να συμμετέχουν? Απλά για τη συμμετοχή?

Συμφωνω απολυτως για αλλη μια φορα με τον φιλο και αδερφο DeadOrganPlayer ,πιστευω πως ειναι ανωφελο δεδομενου οτι θα νικησει ο gavros και μαλιστα τολμω να πω με συντριπτικη διαφορα απο τον δευτερο.

Ας ειναι ομως εφοσον η εξουσια αποφασισε την διεξαγωγη διαγωνισμου ας νικησει ο καλυτερος δλδ ο

gavros(ποτε δεν πιστευα πως θα το πω αυτο).

Δημοσ.

Killik στο επόμενο τρολάρισμα, μπαν το οποίο θα σημάνει και την έναρξη του διαγωνισμού (χηούμορ)

Νομίζω ότι το ατού του γαύρου είναι ότι μπορεί με επιχειρήματα να θάψει ως και το κουρδιστό πορτοκάλι. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να γίνουμε πολύ κακοί. Αρκετά πια με την καθολικότητα του Νονού. Με τόσο ωραία μουσική ότι και να είναι η ταινία πάταγο θα κάνει.

Συμφωνώ ότι καλό θα ήταν η ταινία να είναι μέσα στο τοπ250 του ιμδβ.

Δημοσ.

Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι έχω την αίσθηση ότι επειδή το πράγμα σοβαρεύει και γίνεται επίσημο, ο gavros θα αγχωθεί και δε θα τα πάει καλά. Θα τον χτυπήσει η κατάρα των φαβορί. Από την άλλη, και μια μέτρια κριτική του gavrou είναι έτη φωτός καλύτερη από τις δικές μας.

Προτείνω αυτό

νο.25 στο imdb με βαθμό 8.7, το είδα πρόσφατα και πέθανα στο γέλιο (τις στιγμές που δε με είχε πάρει ο ύπνος). Η ταινία είναι της πλάκας, από τις μεγαλύτερες απάτες ever.

Δημοσ.

Δεν θα συμμετέχω. Μόνο θα ψηφίσω. Αλλά καλύτερη ταινία από τον κυνόδοντα για κριτική δεν παίζει. :D

Ελα ρε, θα αηδιασουμε μονο και μονο που θα την δουμε.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...