Προς το περιεχόμενο

Overclock σε i5 2500k

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα κατ αρχας....Εχω το συστημα της υπογραφης μου απο κατω και θελω να κανω overclock τον επεξεργαστη, μεχρι ποσο ειναι καλα να το παω ωστε να μην εχει και τρελες θερμοκρασιες??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το ποσο ψηλα θα αναιβει εξαρταται το κομματι.. ξεκινα να τον αναιβαζεις σταθερα και αργα παρακολουθωντας παραλληλα και τις θερμοκρασιες και στρεσαρεις με οcct η linx..

το ποσο ψηλα θα αναιβει εξαρταται το κομματι.. ξεκινα να τον αναιβαζεις σταθερα και αργα παρακολουθωντας παραλληλα και τις θερμοκρασιες και στρεσαρεις με οcct η linx..

Ναι δηλαδη για αρχη ποσο να παω τον πολλαπλασιαστη και τι αλλες ρυθμισεις να κανω στο bios?? Υπαρχει κανα σχετικο guide να δω??

Παύλο να με συγχωρείς, αλλά με βάση αυτήν την κουβέντα, δεν θα επιχειρούσα τίποτα στη θέση σου. Πέρα από το ανύπαρκτο -αν μιλάμε για gaming- όφελος, αγνοείς πολύ βασικά πράγματα για να αρχίσεις να σκαλίζεις το bios. Βρες ένα παλιό μηχάνημα να κάνεις τα πειράματα σου, αυτό που έχεις είναι πολύ ακριβό για τέτοιες δουλειές.

Παύλο να με συγχωρείς, αλλά με βάση αυτήν την κουβέντα, δεν θα επιχειρούσα τίποτα στη θέση σου. Πέρα από το ανύπαρκτο -αν μιλάμε για gaming- όφελος, αγνοείς πολύ βασικά πράγματα για να αρχίσεις να σκαλίζεις το bios. Βρες ένα παλιό μηχάνημα να κάνεις τα πειράματα σου, αυτό που έχεις είναι πολύ ακριβό για τέτοιες δουλειές.

lol το ειχα ξεχασει αυτο το επικ thread :D

περα απο την πλακα θελει αρκετη προσοχη και υπομονη οποτε αμα δεν ξερεις και 5 πραματα γενικα θα σε συμβουλευα να το αποφυγεις προς το παρον το κλοκαρισμα. εχεις καποιο 2ο pc για να κανεις παιχνιδι?

κοιτα να δεις οντως ημουν απροσεκτος αλλα απο οσο εχω δει και σε αλλα ξενα φορουμς δεν ειναι κ τοσο δυσκολο να κανεις overclock γιαυτο και ζηταω τη βοηθεια σας...

Αστον μωρε να πειραματιστει... μπας και μαθει και τπτ... στην χειρότερη να μην μποuταρει το συστημα... τπτ που δεν διορθώνεται με ενα Bios reset...

Ζημιά πάντως δεν παίζει να κανει!!

lol το ειχα ξεχασει αυτο το επικ thread :D

περα απο την πλακα θελει αρκετη προσοχη και υπομονη οποτε αμα δεν ξερεις και 5 πραματα γενικα θα σε συμβουλευα να το αποφυγεις προς το παρον το κλοκαρισμα. εχεις καποιο 2ο pc για να κανεις παιχνιδι?

οχι ενα το εχω...εχω και ενα laptop αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα...

κοιτα να δεις οντως ημουν απροσεκτος αλλα απο οσο εχω δει και σε αλλα ξενα φορουμς δεν ειναι κ τοσο δυσκολο να κανεις overclock γιαυτο και ζηταω τη βοηθεια σας...

υπαρχουν απειροι οδηγοι για τον 2500κ αλλα σου ξαναλεω διαβασε πρωτα καποια θεωρητικα πραγματα να καταλαβεις και καποιες ενοιες και μετα προχωρα σε εφαρμογη αυτων

Βρε είτε κανεις είτε δεν κανεις, εγώ δεν έχω να κερδίσω ή να χάσω κάτι. Για σένα το λέω. Και το αγαπημένο μου ερώτημα: Τι κάνεις με το pc και θέλεις να κάνεις overclocking?

Αστον μωρε να πειραματιστει... μπας και μαθει και τπτ... στην χειρότερη να μην μποuταρει το συστημα... τπτ που δεν διορθώνεται με ενα Bios reset...

Ζημιά πάντως δεν παίζει να κανει!!

Ναι, δεν είπα ότι θα κάψει κάτι. Πάντως στην περίπτωση που δώσει κανένα 1.40+v για 24/7 δεν παίζει το ενδεχόμενο degrade?

Με εκπλήσσεις θετικότατα

Βρε είτε κανεις είτε δεν κανεις, εγώ δεν έχω να κερδίσω ή να χάσω κάτι. Για σένα το λέω. Και το αγαπημένο μου ερώτημα: Τι κάνεις με το pc και θέλεις να κάνεις overclocking?

Ναι, δεν είπα ότι θα κάψει κάτι. Πάντως στην περίπτωση που δώσει κανένα 1.40+v για 24/7 δεν παίζει το ενδεχόμενο degrade?

Με εκπλήσσεις θετικότατα

οχι κατι ιδιαιτερο γιαυτο δεν θελω και τρελο overclock να 4GHZ να τον παω ευχαριστημενος θα μαι...

Με εκπλήσσεις θετικότατα

Γιαυτο λεμε ρε συ Βαγγελη να διαβασει οδηγους.εαν δωσει 1.40+ χωρις να μας το πει και τον εχει 24/7 μεσα στο καλοκαιρι τοτε παιζει να φαει degrade,παιζει και οχι.δεν το ξερουμε.

Τωρα που εχω ιντερνετ σπιτι θα τα λεμε πιο συχνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...