KeepWalking7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδιά...είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να κάνω overlock...το σύστημα μου έχει 1gb ram/ati radeon x1050 κάρτα γραφικών/mobo/intel pentium e2140 επεξεργαστή...θέλω να κάνω overclock την κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή...μπορείτε να με βοηθήσετε;
KeepWalking7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δεν γίνεται overclocking...;σύντομα θα πάρω καινούργιο pc αλλά μέχρι τότε θέλω να "ανεβάσω" λίγο αυτό.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Τι περιμένεις να γίνει με το o/c? Δεν θα κερδίσεις κάτι στην πράξη, δεν ανασταίνεται αυτό το μηχάνημα. Τζάμπα θερμοκρασίες θα ανεβάσεις. Αν έχεις windows 7 βγάλτα και βάλε xp. Aλλιώς βάλε άλλο 1gb ram να ανασάνει λίγο. Ούτε θα είναι, ούτε θα σου φαίνεται γρηγορότερο αν δεν βάλεις μνήμη. ENTIT: Τα έχουμε ξαναπει εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/449244-overclocking/ Ακόμα δεν έβαλες xp?
haris013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 βαλε οπωσδηποτε μνημη! δεν εχει νοημα να κλοκαρεις τον επεξεργαστη σε αυτο το συστημα καθαρα για αποδοσεις. ξεκινα να τον αναιβαζεις αλλα μην περιμενεις και θαυματα στις αποδοσεις.καποιο boost θα το παρει αλλα χωρις μνημη θα εχεις παλι προβλημα.
KeepWalking7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Θα έχει μεγάλη διαφορά με xp; δεν αναβαθμίζω τίποτα γιατί όπως είπα θα πάρω καινούργιο pc...Δεινόσαυρε ξαναρώτησα γιατί τότε δεν ήξερα τι μητρική είχα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Θα έχει αρκετή διαφορά, ναι. Παιχνίδια καινούρια πάλι δεν θα παιζεις (δεν εχει να κάνει με τα win αυτό) αλλά στο browsing και την καθημερινή χρήση θα ανασάνει. Αν δεν έχεις τα xp ή δεν μπορείς να κάνεις format πήγαινε στην καρτέλα της παρακάτω εικόνας και ξετίκαρε όλες τις επιλογές μπας και βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.
KeepWalking7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Επειδή δεν έχω όρεξη για windows install/drivers κτλπ, έκανα αυτό με την εικόνα ευχαριστώ Δεινόσαυρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα