Juana7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σας! Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να διαγραψω εναν ραδιοφωνικο σταθμο που δημιουργησα απο το listen2myradio;
JohnXarxas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 πιστεύω πως διαγράφονται μετά απο λίγο καιρό ανενεργίας. ή μίλα με τον υπεύθυνο και θα στον διαγράψει αυτός το κακό όμως είναι οτι μετά δεν μπορείς να χρησημοποιήσεις το ίδιο όνομα αν το μετανιώσεις. Οπότε τι σε ενοχλεί να κάθεται?
Juana7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 πιστεύω πως διαγράφονται μετά απο λίγο καιρό ανενεργίας. ή μίλα με τον υπεύθυνο και θα στον διαγράψει αυτός το κακό όμως είναι οτι μετά δεν μπορείς να χρησημοποιήσεις το ίδιο όνομα αν το μετανιώσεις. Οπότε τι σε ενοχλεί να κάθεται? πως επικοινωνω με τον υπευθυνο αν μπορεις να μου πεις.. δεν εχω κανενα προβλημα να μεινει ετσι απλα ειπα αφου δεν προκειται να το ξαναχρησημοποιησω τι να το εχω τζαμπα ετσι;; αν γινεται να το διαγραψω ,αν οχι δεν εγινε και κατι!
JohnXarxas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 http://listen2myradio.com/company-contact.php Γνώμη μου: 1) μη το διαγράψεις γιατι ακόμα και αν έχεις πάει σε άλλη υπηρεσια, μπορεί κάποτε να μην μπορεις να την πληρωνεις αν ειναι επι πληρωμή ή αν είναι τζαμπα να κλείσει. όπως έπαθα εγώ με το now.in Επίσης μπορεί απλά κάποτε να φας φλασιά και να θες να το χρησημοποιήσεις 2) Στείλε e-mail στο [email protected] και όχι στο [email protected] γιατί λογικά τα free τα έχει σε δευτερη μοίρα και απαντάει πρώτα σε αυτούς που πληρώνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα