Προς το περιεχόμενο

Από Win7 Ultimate x64 σε Professional x64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το removewat να ξέρετε ότι δεν περνάει το validation της ms, οπότε κολλάει σε μερικά updates και στο installation του MSE. Επίσης, είναι unsupported εδώ και 2-3 χρόνια από τον δημιουργό του (Hazar).

Νομίζω πως το link για την αφαίρεση του WAT των windows παραπάει :P

(με την αφαίρεση του από κάποιον mod, πιστεύω μπορεί να αφαιρεθεί και το παρόν ποστ)

Δημοσ.

Μα το wat remover, δεν είναι πειρατικό πρόγραμμα! Εξάλλου λειτουργεί και σε ήδη ενεργοποιημένα windows!!

Η ενδεχόμενη πειρατεία έγκειται στο γεγονός, του για ποιό σκοπό θα χρησιμοποιηθεί απο τον εκάστοτε χρήστη...

Δημοσ.

Μήπως πας να κάνεις downgrade με dvd αγγλικό ενώ έχεις ελληνική εγκατάσταση? Πρέπει να βρεις win7pro dvd με ίδια γλώσσα όπως η εγκατάσταση που έχεις.

Ναι, αλλά πέρασα την αγγλική γλώσσα. Το άλλαξα σε αγγλικά αλλα και πάλι.

Δεν ξέρω τί άλλο θέλει.

Μάλλον θα ξανακάνω φορματ.

Δημοσ.

Ναι, αλλά πέρασα την αγγλική γλώσσα. Το άλλαξα σε αγγλικά αλλα και πάλι.

Δεν ξέρω τί άλλο θέλει.

Μάλλον θα ξανακάνω φορματ.

Δε μπορείς να κάνεις downgrade έτσι ακόμα και που έχεις εγκαταστήσει αγγλικά. Η γλώσσα πρώτης εγκατάστασης (ελληνικά) διαφέρει από το win7pro dvd που πας να "περάσεις" από πάνω. Δεν έχω ψάξει αν υπάρχουν "κόλπα" για να ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα. Θεωρώ ότι πρέπει να πας σε επανεγκατάσταση γιατί ακόμα κι αν βρεις λύση κινδυνεύεις να βρεθείς με ασταθές σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...