Giorgos3924 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα! Μπορώ από windows 7 ultimate x64 να περάσω στα professional x64? Χωρίς να χάσω τα προγράμματά μου και τα αρχεία μου... Έχω γνήσιο κλειδί για τα pro x64 και φοβάμαι μήπως τα ultimate μελοντικά κλειδώσουν λόγω update Οπότε ψάχνω κάποιο τρόπο να βάλω professional χωρίς format!
sargio01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αν κατάλαβα καλά τι ακριβώς γυρεύεις, με αυτό το προγραμματάκι, θα αποκτήσεις κλειδί και για τα ultimate οπότε όταν θέλεις τα ξαναβάζεις!
Giorgos3924 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αν κατάλαβα καλά τι ακριβώς γυρεύεις, με αυτό το προγραμματάκι, θα αποκτήσεις κλειδί και για τα ultimate οπότε όταν θέλεις τα ξαναβάζεις! Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό αλλά τα ultimate που έχω τώρα δεν είναι γνήσια... Είναι όμως ενεργοποιημένα... Ο κωδικός που έχω είναι για τα pro x64 και θέλω, άμα κλειδώσουν τα ultimate να μπορώ να πάω στα pro χωρίς format
sargio01 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εφόσον είναι ενεργοποιημένα, τότε δεν θα κλειδώσουν. Κλειδώνουν μόνο όταν παρέλθει η 30ήμερη δοκιμαστική περίοδος και δεν έχουν ενεργοποιηθεί. Τώρα, αν με το κλειδί των pro δεν σου στέλνει μηνύματα η microsoft για ενεργοποίησή τους, τότε είσαι οκ.
Giorgos3924 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το κλειδί των pro δεν μπαίνει στα ultimate. Και τα ultimate υπάρχει περίπτωση να κλειδώσουν από ενημερώσεις για κακόβουλα λογισμικά. Βγάζει συχνά τέτοια η microsoft
ca6mio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ποσο συχνα; Μια που εμφανιζει ολο κι ολο στα updates δεν ειναι καν αυτοματα επιλεγμενη.
Giorgos3924 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μόλις μου κλείδωσε! Κάτω δεξιά εμφανίζει το μήνυμα "Αυτό το αντίγραφο των windows δεν είναι γνήσιο" Τώρα για να βάλω τα pro x64, αναγκαστηκά format??!
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μόλις μου κλείδωσε! Κάτω δεξιά εμφανίζει το μήνυμα "Αυτό το αντίγραφο των windows δεν είναι γνήσιο" Τώρα για να βάλω τα pro x64, αναγκαστηκά format??! Για δες αυτό (κάνε οπωσδήποτε backup ή, ακόμα καλύτερα, image, πριν επιχειρήσεις το downgrade)
Giorgos3924 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Για δες αυτό (κάνε οπωσδήποτε backup ή, ακόμα καλύτερα, image, πριν επιχειρήσεις το downgrade) Μου βγάζει αυτό. You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings. Το dvd, που το ανοίγω με daemon tools από iso είναι αγγλικό. Εγκατέστησα τα αγγλικά manual γιατί μετά που κλείδωσε δεν μπορούσα να βάλω άλλες γλώσσες και πάλι το ίδιο σφάλμα μου βγάζει
sargio01 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 repeat: Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα που σου πρότεινα παραπάνω. Θα σου δώσει κλειδί για να τα ενεργοποιήσεις!
Giorgos3924 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Το τσέκαρα, δεν το δέχεται! Πατάω από το σύστημα, change product key, βάζω το κλειδί που μου δίνει και δεν το δέχεται.
sargio01 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Κατέβασε αυτό τότε. Αφαιρεί απο το σύστημα τις activation technologies των windows.
overpower Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μπορεις να κατεβασεις και το windows loader, αλλα θα πρεπει να κρατησεις τα Updates κλειστα
shodan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Νόμιζα ότι σαν φόρουμ δεν προάγουμε την πειρατεία..
hawkpilot Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μου βγάζει αυτό. You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings. Το dvd, που το ανοίγω με daemon tools από iso είναι αγγλικό. Εγκατέστησα τα αγγλικά manual γιατί μετά που κλείδωσε δεν μπορούσα να βάλω άλλες γλώσσες και πάλι το ίδιο σφάλμα μου βγάζει Μήπως πας να κάνεις downgrade με dvd αγγλικό ενώ έχεις ελληνική εγκατάσταση? Πρέπει να βρεις win7pro dvd με ίδια γλώσσα όπως η εγκατάσταση που έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα