viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Θα σταματήσουν οι εκπομπές αναλογικού σήματος καναλιών εθνικής εμβέλειας. Γυρίζεις την (εξωτερική) κεραία προς Πάρνηθα, δοκιμάζεις αν πιάνεις τα κανάλια απο εκεί και αν οχι, γυρίζεις πάλι την κεραία προς Υμηττό και αγοράζεις αποκωδικοποιητή. Αυτά. ναι που λες πηρα τον lifeview τον συνδεσα τον αναβαθμισα τον εβαλα να παιξει αλλα βλεπω εντονες πρασινες γραμμες στον ΣΚΑΙ [ειδικα οταν φυσαει]... what gives...?
Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δε νομιζω οτι εμεις εχουμε κεραια πανω στην ταρατσα. Εγω πιανω λιγα καναλια καλα και αυτα μονο με την μικρη κεραια που εχω. Την τηλεοραση δεν την εχω συνδεδεμενη σε πριζα κεραιας στον τοιχο. Με τον αποκωδικοποιητη θα πιανω τιποτα ή μπα; Λες να κοιταξω για τα καναλια της forthnet με το nova;
Gtr34 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Με εσωτερικη κεραια θα λειτουργει ο αποκωδικοποιητης , εχει δοκιμασει καποιος?
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Με εσωτερικη κεραια θα λειτουργει ο αποκωδικοποιητης , εχει δοκιμασει καποιος? Ναι το έχω δοκιμάσει εγώ δεν θέλει υψηλή στάθμη σήματος κάνει buffering για να έχεις σωστή εικόνα, εξου και το Lag σε σχέση με το αναλογικό.. Φυσικά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ανάλογα με την τοποθεσία σου να χάνεις κάποιο μπουκετάκι..
Gtr34 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ναι το έχω δοκιμάσει εγώ δεν θέλει υψηλή στάθμη σήματος κάνει buffering για να έχεις σωστή εικόνα, εξου και το Lag σε σχέση με το αναλογικό.. Φυσικά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ανάλογα με την τοποθεσία σου να χάνεις κάποιο μπουκετάκι.. Ευχαριστώ!
mora Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Για να μην ανοίξω καινούριο τοπικ, μήπως έχετε ακούσει πότε θα έχει η Πάρνηθα ψηφιακά. Η κεραία του σπιτιού μου είναι δύσκολο να δει Υμηττό.
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 ναι που λες πηρα τον lifeview τον συνδεσα τον αναβαθμισα τον εβαλα να παιξει αλλα βλεπω εντονες πρασινες γραμμες στον ΣΚΑΙ [ειδικα οταν φυσαει]... what gives...? οσο παει και γινεται χειροτερο...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ειτε εχεις κακο σημα απο το κεντρο στο οποιο βλεπει η κεραια σου, ειτε πιανεις το ΣΚΑΙ απο λαθος κεντρο εκπομπης. Στην πρωτη περιπτωση πολλα μπορει να φταινε, στην δευτερη περιπτωση δοκιμασε με χειροκινητο συντονισμο στη συχνοτητα που παιζει ο ΣΚΑΙ απο το κεντρο εκπομπης που λαμβανεις.
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ειτε εχεις κακο σημα απο το κεντρο στο οποιο βλεπει η κεραια σου, ειτε πιανεις το ΣΚΑΙ απο λαθος κεντρο εκπομπης. Στην πρωτη περιπτωση πολλα μπορει να φταινε, στην δευτερη περιπτωση δοκιμασε με χειροκινητο συντονισμο στη συχνοτητα που παιζει ο ΣΚΑΙ απο το κεντρο εκπομπης που λαμβανεις. στο info βλεπω frequency: 682mhz bandwidth: 8mhz κοιταω υμηττο... what do? thanks
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) στο info βλεπω frequency: 682mhz bandwidth: 8mhz κοιταω υμηττο... what do? thanks Λαμβανεις απο την σωστη συχνοτητα, αρα κατι δεν παει καλα με το συστημα της κεραιας σου ή την καλωδιωση. Το ιδιο προβλημα σιγουρα θα το εχεις και σε αλλα καναλια και οχι μονο στο ΣΚΑΙ. Και σιγουρα θα ειχες μικροπροβληματα η πιο σοβαρα προβληματα κι επι αναλογικου σηματος σε ορισμενα καναλια (χιονια, ειδωλα, παρεμβολες). Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2012 από MiDi_MiLiZ
graphist83 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Θεμα σηματος ειναι αυτα που βλεπεις. Λαμβανεις σε χαμηλες σταθμες η η κεραια σου θελει πεδιομετρηση. Για δωσε τις τιμες ισχύος και ποιότητας σήματος και πες μου την συμπεριφορά τους (σκαμπανεβασματα κτλ.).
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Λαμβανεις απο την σωστη συχνοτητα, αρα κατι δεν παει καλα με το συστημα της κεραιας σου ή την καλωδιωση. Το ιδιο προβλημα σιγουρα θα το εχεις και σε αλλα καναλια και οχι μονο στο ΣΚΑΙ. Και σιγουρα θα ειχες μικροπροβληματα η πιο σοβαρα προβληματα κι επι αναλογικου σηματος σε ορισμενα καναλια (χιονια, ειδωλα, παρεμβολες). προβληματα ειχα εδω και μερικες μερες στο αναλογικο... αλλα οχι ποιο πριν... επισης πρεπει να παιζει καποιος ενισχυτης σηματος στο σπιτι... Να παιξω μαζι του? thanks Θεμα σηματος ειναι αυτα που βλεπεις. Λαμβανεις σε χαμηλες σταθμες η η κεραια σου θελει πεδιομετρηση. Για δωσε τις τιμες ισχύος και ποιότητας σήματος και πες μου την συμπεριφορά τους (σκαμπανεβασματα κτλ.). μιλα μου ελληνικα αν μπορεις...
graphist83 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Πηγαινε στο μενου του δεκτη στο κομματι που λεει χειροκινητος συντονισμος. Επελεξε μια συχνοτητα, πχ την 47 η 46. Και χωρις να πατησεις οκ πες μου οι 2 μπαρες που εχει κατω τι λενε? Εχουν ποσοσστα σε %.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα