alex85 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 γεια σας οταν ειχα το ps2 επαιζα συνεχεια το king kong αλλα τωρα πια το πουλησα και πηρα ps3 και pc ομως πραγματικα μου εχει λειπσει και θελω να το ξαναπαιξω.το αγορασα προσφατα για pc εκανα εγκατασταση και δε παιζει με τιποτα.μαλλον δε μπαιζει στα windows 7 ετσι λεω.τι αλλο μπορω να κανω?στο ps3 δεν εχει βγει.
kajwbtfe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εχει βγει για ps3 το King Kong..Βασικα λεμε για το παιχνιδι απο την ταινια του Πητερ Τζακσον,σωστα?Αλλιως αν εννοεις το αρχαιο απο τα arcades βαλε Mame και λιωσε
alex85 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 γεια σου φιλε μου ολα καλα?εισαι σιγουρος οτι εχει βγει και στο ps3 και αν ναι κυκλοφορει?λεω αυτο με τον peter jackson
kajwbtfe Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Τελικα φιλε μου για PS3 μαλλον δεν βγηκε ποτε...Βλακειες σου ελεγα...Ειχε βγει για 360 οπου και το ειχα παιξει και το μπερδεψα αλλα τωρα που εψαξα λινκ για να σου δωσω απο οτι βλεπω δεν βγηκε..sorry..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα