Obsidian Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Αφού συμφωνείς, τότε δεν παίρνεις τον LotR για σένα; Αφού αγαπιέστε, είστε πλέον ένα. Αρα όταν είσαι εσύ ευτυχισμένος είναι κι αυτή. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου λοιπόν. Sex coupons οέο, όποτε θέλει να κάνετε σεξ, θα της δίνεις ένα κουπόνι που έχεις εσύ προσυπογράψει. Και θα το εξαργυρώνει όποτε αυτή θέλει. Τόσο γενναιόδωρος είσαι.
kostask91 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Αφού συμφωνείς, τότε δεν παίρνεις τον LotR για σένα; Αφού αγαπιέστε, είστε πλέον ένα. Αρα όταν είσαι εσύ ευτυχισμένος είναι κι αυτή. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου λοιπόν. Sex coupons οέο, όποτε θέλει να κάνετε σεξ, θα της δίνεις ένα κουπόνι που έχεις εσύ προσυπογράψει. Και θα το εξαργυρώνει όποτε αυτή θέλει. Τόσο γενναιόδωρος είσαι. Χαχαχαχαχαχα.. Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι. Μιλαω και για τα δυο
athlios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Πρεπει να εξπερματωνετε, να φεύγει η μαλακια απ' το κεφάλι. -ραπ.
kostask91 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Πρεπει να εξπερματωνετε, να φεύγει η μαλακια απ' το κεφάλι. -ραπ. Μπα δε πιανει. Εχω πολλα ζωντανα παραδειγματα
Pintsie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ένα τριαντάφυλλο και σοκολατάκια. απλό, φτηνό και όμορφο <3
chill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ένα τριαντάφυλλο και σοκολατάκια. απλό, φτηνό και όμορφο <3 100% γυναίκες δηλώνουν ότι θα τους άρεσε ένα τέτοιο δώρο 99% γυναίκες θα ξενερώσουν την ζωή τους με ένα τέτοιο δώρο.
Pintsie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 100% γυναίκες δηλώνουν ότι θα τους άρεσε ένα τέτοιο δώρο 99% γυναίκες θα ξενερώσουν την ζωή τους με ένα τέτοιο δώρο. Τι λες καλέεε?!!! Εγώ θα κράταγα και το τριαντάφυλλο μετά
zizu10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Πηγαινε σε ενα body shop και παρε κανενα σετακι γυρω στα 15-20 ευρω και θα το λατρεψει...
chill Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Τι λες καλέεε?!!! Εγώ θα κράταγα και το τριαντάφυλλο μετά Ντάξ, είσαι το 1%..... Που σε βρίσκουμε ;
Pintsie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ντάξ, είσαι το 1%..... Που σε βρίσκουμε ; αχχαχαχαχαχα
kostask91 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ένα τριαντάφυλλο και σοκολατάκια. απλό, φτηνό και όμορφο <3 100% γυναίκες δηλώνουν ότι θα τους άρεσε ένα τέτοιο δώρο 99% γυναίκες θα ξενερώσουν την ζωή τους με ένα τέτοιο δώρο. Μη το λες. Το χω κανει, και το τριανταφυλλο το εχει ακομα το εχει αποξερανει, και κρατησε μεχρι και το περιτυλιγμα της σοκολατας το οποιο της το πεταξα εγω μετα γιατι εκανε σαν χαζη
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Εννοείται ότι τα κρατάμε κι αυτά! Είναι τόσο ρομαντικούλια Οπότε, έχεις άπειρες επιλογές για δώρα μέχρι τώρα. Δεν μπορεί, θά'χεις καταλάβει τί απ'όλα αυτά θα γούσταρε περισσότερο η κοπέλα σου.
kostask91 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ναι δε λεω εχω πολλες επιλογες. Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια
geowizard Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ναι δε λεω εχω πολλες επιλογες. Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια Φιλε, χεστα ολα! Παρε κατι τετοιο και εαν δεν της αρεσει χρησιμοποίησε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα