Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα σου προτείνω κάτι σύμφωνα με τα δικά μου, γυναικεία γούστα.

αυτό που μας αρέσει και μας ξετρελαίνει ειναι τα διαμάντια και τα χρυσαφικά. Πάρτης λοιπόν ενα μονόπετρο πχ. και θα δεις , θα περάσεις καλά .

σε περίπτωση που τα οικονομικά σου δεν ειναι τέτοια ωστε να δώσεις πολλά χρήματα μπορείς να πάρεις κάποιο εσώρουχο η κάποιο sex toy αντιστοίχως (αναλόγως για ποια προορίζεται πάντα, γιατι δεν έχουμε όλες τα ίδια γούστα ).

Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι....

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα σου προτείνω κάτι σύμφωνα με τα δικά μου, γυναικεία γούστα.

αυτό που μας αρέσει και μας ξετρελαίνει ειναι τα διαμάντια και τα χρυσαφικά. Πάρτης λοιπόν ενα μονόπετρο πχ. και θα δεις , θα περάσεις καλά .

σε περίπτωση που τα οικονομικά σου δεν ειναι τέτοια ωστε να δώσεις πολλά χρήματα μπορείς να πάρεις κάποιο εσώρουχο η κάποιο sex toy αντιστοίχως (αναλόγως για ποια προορίζεται πάντα, γιατι δεν έχουμε όλες τα ίδια γούστα ).

Αμα παρω απο τα 21 μου μονοπετρο στα 30+ τι θα παρω? Οσο για το δευτερο το σκεφτομαι αλλα οπως γραφω και στ αρχικο ποστ δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα. Το πολυ 30 ευρω

Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι....

Ο δευτερος και μενα :P

Δημοσ.

Βρες κανά φαρμακείο με apivita,korres και πάρτης καμία κρέμα, scrub, αφρόλουτρο, σαμπουάν, βάλτα σε ενα όμορφο κουτί με έναν φιογκο ιστορία κ δεν παίζει να μην ενθουσιαστεί.

Δημοσ.

Βρες κανά φαρμακείο με apivita,korres και πάρτης καμία κρέμα, scrub, αφρόλουτρο, σαμπουάν, βάλτα σε ενα όμορφο κουτί με έναν φιογκο ιστορία κ δεν παίζει να μην ενθουσιαστεί.

Α ναι! Και ο Κορρές έχει βγάλει σετάκια δώρου με περίπου 15 ευρώ!

Δημοσ.

Παρδον ??

Α ναι! Και ο Κορρές έχει βγάλει σετάκια δώρου με περίπου 15 ευρώ!

Με πιανεται αδιαβαστο :P

Δημοσ.

kosta εμείς τα κοριτσούδια γουστάρουμε κορρέ και άλλα τέτοια! Δηλαδή είναι ένα σίγουρο δώρο και πάνω απ'όλα χρήσιμο για μια κοπέλα π.χ. να ένα gift set του Κορρέ:

3011_10_.jpg

Αυτό περιέχει αφρόλουτρο, body lotion και lip butter.

Δημοσ.

kosta εμείς τα κοριτσούδια γουστάρουμε κορρέ και άλλα τέτοια! Δηλαδή είναι ένα σίγουρο δώρο και πάνω απ'όλα χρήσιμο για μια κοπέλα π.χ. να ένα gift set του Κορρέ:

3011_10_.jpg

Αυτό περιέχει αφρόλουτρο, body lotion και lip butter.

Και που το βρισκω αυτο ? Και απο τιμες πως παει ?

Δημοσ.

Προτίμησε Apivita.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, θα βρεις στα δικά τους καταστήματα (ή σε "σταντ" μέσα σε Hondos κλπ), ή σε φαρμακεία, κατά προτίμηση μεγάλα για να έχει ποικιλία. Αν είσαι Θεσσαλονίκη, καταστήματα Apivita έχει δίπλα στο Public Τσιμισκή, και Κορρές στο Cosmos.

Δημοσ.

Κορρέ βρίσκω σχεδόν σε όλα τα φαρμακεία αλλά και στα Attica στο ισόγειο. Οι τιμές στα gift sets θυμάμαι ήταν 15-20 ευρώ. Τώρα δεν ξέρω αν τους έχουν βάλει και έκπτωση.

Δημοσ.

Προτίμησε Apivita.

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, θα βρεις στα δικά τους καταστήματα (ή σε "σταντ" μέσα σε Hondos κλπ), ή σε φαρμακεία, κατά προτίμηση μεγάλα για να έχει ποικιλία. Αν είσαι Θεσσαλονίκη, καταστήματα Apivita έχει δίπλα στο Public Τσιμισκή, και Κορρές στο Cosmos.

Και ποσο παει το μαλλι ξερουμε?

Δημοσ.

Εξαρτάται τί θα πάρεις ρε μαν. Επίσης πολλές επιχειρήσεις φέρνουν με μεγάλη έκπτωση. Για παράδειγμα εδώ κι εδώ έχουν πάρα πολύ καλές τιμές και σχεδόν πάντα τα προϊόντα τα έχουν με μειωμένη τιμή επί της τιμής καταλόγου. Δεν έχουν όλα τα είδη και τα σετ προφανώς στο site. Μπορείς πχ να βγεις αγορά να σταμπάρεις ένα σετ, και μετά να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις αν το έχουν να σου το στείλουν (ή να πας να το πάρεις ξερωγώ). Το δεύτερο είναι σε νησί αλλά αν παραγγείλεις μπόλικα (>45 ευρώ) συμφέρει τρελά, και λόγω ΦΠΑ.

Δημοσ.

Βάλε λίγο συναίσθημα στο δώρο. Έτσι μπορεί και να μην χρειαστεί να βάλεις πολλά χρήματα. Προσωπικά θα προτιμούσα να μου έδιναν τα χρήματα παρά να μου μου έκαναν κάποιο τυπικοτυποποιημένο δώρο όπως κολώνια.

Οπότε για σκέψου λίγα out of the box. Δηλαδή, αν της αρέσει ενα συγκεκριμένο μέρος-πόλη-χώρα, παρ'της μία snowglobe του μέρους αυτού. Αν της αρέσουν τα βιβλία βρες καποια δερματοδετη έκδοση του βιβλίου αυτού ή μία special edition της αγαπημενης της ταινίας ή ένα βινύλιο του αγαπημενου της δίσκου. Αν είναι υπερσεξουαλική μπορείς να φτιάξεις sex coupons όπως είχε κάνει ο Joey Tribbiani -- οπότε μιας και τα κουπόνια θα είναι τσάμπα δεν παίρνεις σε 'μενα την extended version του LotR: The Two Towers ως ευχαριστώ για τη βοήθεια μου;

Έλα βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί, πιστεύω ότι και να μην της αρέσει τουλάχιστον θα εκτιμήσει τη σκέψη/προσπάθεια σου.

Δημοσ.

Βάλε λίγο συναίσθημα στο δώρο. Έτσι μπορεί και να μην χρειαστεί να βάλεις πολλά χρήματα. Προσωπικά θα προτιμούσα να μου έδιναν τα χρήματα παρά να μου μου έκαναν κάποιο τυπικοτυποποιημένο δώρο όπως κολώνια.

Οπότε για σκέψου λίγα out of the box. Δηλαδή, αν της αρέσει ενα συγκεκριμένο μέρος-πόλη-χώρα, παρ'της μία snowglobe του μέρους αυτού. Αν της αρέσουν τα βιβλία βρες καποια δερματοδετη έκδοση του βιβλίου αυτού ή μία special edition της αγαπημενης της ταινίας ή ένα βινύλιο του αγαπημενου της δίσκου. Αν είναι υπερσεξουαλική μπορείς να φτιάξεις sex coupons όπως είχε κάνει ο Joey Tribbiani -- οπότε μιας και τα κουπόνια θα είναι τσάμπα δεν παίρνεις σε 'μενα την extended version του LotR: The Two Towers ως ευχαριστώ για τη βοήθεια μου;

Έλα βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί, πιστεύω ότι και να μην της αρέσει τουλάχιστον θα εκτιμήσει τη σκέψη/προσπάθεια σου.

Δικος μου και συ :devil:

Περα απο αυτο το snowlobe καλο σαν ιδεα αλλα αντε βρες τωρα snowlobe με το Παρισι :P

Επιπλεον sex coupons? Τι ακριβως ειναι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...