Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά, έλα για να τελειώνουμε: Ό,τι και να της πάρεις, το ίδιο είναι ^_^

Πάρτης ένα κρουασάν από το περίπτερο. το ίδιο είναι :wub:

Μία καλή ιδέα είναι να της κάνεις το τραπέζι.

Και ειδικά αν δεν μαγειρεύεις συχνά, θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα ^_^

βέβαια, αν είναι να πάθετε δηλητηρίαση, καλύτερα να την πας κάπου έξω. :wub:

Δημοσ.

Οχι μαγειρευω γενικα. Αλλα πλεον δεν εχω σπιτι για να της μαγειρεψω. Και να παω σπιτι της να της κανω το τραπεζι δε λεει :P

Δημοσ.

Καλησπερα στα παιδια

Ειχε γιορτη αυτες της μερες η κοπελα μου και οποτε επειδη εχω καιρο να της παρω κατι , γιατι δεν της πηρα ουτε στα γενεθλια της, ουτε περσι στη γιορτη της παλι, θα ηθελα να μου προτεινετε κατι καλο πρωτοτυπο και πανω απο ολα οικονομικο (30 ευρω μαχ, αλλα αν κανουμε τη δουλεια μας και με 10 ευρω πχ δεν τιθεται θεμα, ισα ισα καλυτερα)

Υ.Γ.: Μη τρολλαρετε πολυ. Δειξτε κατανοηση :devil: :devil:

sex στο οποιο να επικεντρώνεσαι στην δικη της ευχαρίστηση... τακτικό sex με τον ίδιο σκοπό και που και που μια δυο φορες την εβδομάδα πολύωρο sex (πάνω από 3 ώρες) μέχρι να σπαρταράει σαν ψάρι ολόκληρη.

Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για κοπέλα και για εσένα όχι μονο για το sex αλλα γιατί και μετά και κωλόπαιδο να είσαι θα σε έχει σαν πασά στα γιάννενα :P

Δημοσ.

Οχι μαγειρευω γενικα. Αλλα πλεον δεν εχω σπιτι για να της μαγειρεψω. Και να παω σπιτι της να της κανω το τραπεζι δε λεει :P

μωρέ λέει και παραλέει!

Πάρε 1 μπουκάλι κρασί, πάρε και 5-6 μαλ*κίτσες να φτιάξεις και πες της "σήμερα δεν θα κάνεις τίποτα" (ρίξε κι ένα πλήσιμο στα πιάτα μετά εννοείται ) :-D

Δημοσ.

Μπαααα...

sex στο οποιο να επικεντρώνεσαι στην δικη της ευχαρίστηση... τακτικό sex με τον ίδιο σκοπό και που και που μια δυο φορες την εβδομάδα πολύωρο sex (πάνω από 3 ώρες) μέχρι να σπαρταράει σαν ψάρι ολόκληρη.

Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για κοπέλα και για εσένα όχι μονο για το sex αλλα γιατί και μετά και κωλόπαιδο να είσαι θα σε έχει σαν πασά στα γιάννενα :P

Με εχει ηδη σαν πασα :P

Δημοσ.

Γιατι δηλαδη πρεπει να κανεις δωρα για να κρατησεις μια κοπελα? Με αυτη τη λογικη μονο οι λεφταδες θα γ@μ@νε.

Δεν είναι η αξία του δώρου αλλά η χειρονομία....

Και όχι μόνο τις ημέρες που έχει γενέθλια ή γιορτάζει...

Βασικά τώρα που το ξανά σκέφτομαι μην της πάρει καθόλου δώρο, αλλά πες της σκύψε. Θα το προστιμούσες..... που να τρέχεις κιόλας να βρεις κάτι.. έχει και ζέστη έξω...

Δημοσ.

Βλέπω όλο και πιο πολλές πληροφορίες μαζεύουμε. Ο TS και η κοπέλα του φαίνεται να περνάνε τέλεια μαζί και να τον έχει σαν πασά. Άρα δεν χρειάζεται κάποιο δώρο για επαναθέρμανση της σχέσης ή κάτι τέτοιο.

Οπότε βρε άνθρωπε, αφού ξέρεις ποιά είναι τα χόμπι της γιατί δεν της κάνεις ένα σχετικό δώρο; Π.χ. αν η κοπέλα γουστάρει ιππασία πηγαίνετε μαζί για μερικές ώρες, αν γουστάρει/μαζεύει usb γκατζετάκια για pc πάρε της απ'το amazon κλπ.

Δημοσ.

Βλέπω όλο και πιο πολλές πληροφορίες μαζεύουμε. Ο TS και η κοπέλα του φαίνεται να περνάνε τέλεια μαζί και να τον έχει σαν πασά. Άρα δεν χρειάζεται κάποιο δώρο για επαναθέρμανση της σχέσης ή κάτι τέτοιο.

Οπότε βρε άνθρωπε, αφού ξέρεις ποιά είναι τα χόμπι της γιατί δεν της κάνεις ένα σχετικό δώρο; Π.χ. αν η κοπέλα γουστάρει ιππασία πηγαίνετε μαζί για μερικές ώρες, αν γουστάρει/μαζεύει usb γκατζετάκια για pc πάρε της απ'το amazon κλπ.

Τις αρεσει να διαβαζει πολυ οτιδηποτε εχει σχεση με τη σχολη της και να βγαινει εξω. Κανα ιδιαιτερο χομπι δεν μπορω να πω οτι εχει. Αν και μαζεψα μερικες ιδεες μεχρι τωρα με τη βοηθεια σας. Αν εχετε κι αλλες ριχτε τες :P

Δημοσ.

θα σου προτείνω κάτι σύμφωνα με τα δικά μου, γυναικεία γούστα.

αυτό που μας αρέσει και μας ξετρελαίνει ειναι τα διαμάντια και τα χρυσαφικά. Πάρτης λοιπόν ενα μονόπετρο πχ. και θα δεις , θα περάσεις καλά .

σε περίπτωση που τα οικονομικά σου δεν ειναι τέτοια ωστε να δώσεις πολλά χρήματα μπορείς να πάρεις κάποιο εσώρουχο η κάποιο sex toy αντιστοίχως (αναλόγως για ποια προορίζεται πάντα, γιατι δεν έχουμε όλες τα ίδια γούστα ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...