*nenya* Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 1) CD μουσικής που θα της φτιάξεις ο ίδιος. 2) Puzzle με κάποιο διάσημο έργο τέχνης...αν γουστάρει βέβαια η κοπέλα να φτιάχνει 3) Μπιζουτιέρα-μουσικό κουτί. 4) Αέρινη μίνι φουστίτσα ή ό,τι άλλο θά'θελες να την δεις να φοράει
mary Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Και θα χει να θυμαται. "τι γαματα μπριζολικια φαγαμε τοτε με τον κωσταααα"! Εγώ θα το έλεγα και θα το προτιμούσα από κοσμήματα που δε φοράω η από σκουλαρίκια. Συν ότι αν είναι καλό κορίτσι και της αρέσει το τραπέζι θα τον περιποιηθεί καταλλήλως μετά;-)
ennoeitai Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ένα ερωτικό βοήθημα κι ένα λουλούδι. Το λουλούδι, για να μην είναι σκέτο το ερωτικό βοήθημα και φανεί προκλητικό. Πάνω απ'όλα το τακτ.
Pintsie Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ένα ερωτικό βοήθημα κι ένα λουλούδι. Το λουλούδι, για να μην είναι σκέτο το ερωτικό βοήθημα και φανεί προκλητικό. Πάνω απ'όλα το τακτ. Δεν είναι σα να της λέει "αγάπη μου, επειδή ξέρω ότι δεν μπορώ να σε ικανοποιήσω, ορίστε!" ?
kostask91 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Και την έχεις ακόμα;; Χαρά στο κουράγιο της!! Στο θέμα μας, με τα 30 ευρώ που δίνεις πήγαινε πάρε ένα μπουκάλι κρασί (με 10 ευρώ βρίσκεις πολύ ωραία), φτιάξε και κανένα φαγητό (εάν δεν το έχεις παρήγγειλε) και κάνε της το τραπέζι! Σίγουρα θα το εκτιμήσει πάρα πάρα πολύ! Γιατι δηλαδη πρεπει να κανεις δωρα για να κρατησεις μια κοπελα? Με αυτη τη λογικη μονο οι λεφταδες θα γ@μ@νε. Και θα χει να θυμαται. "τι γαματα μπριζολικια φαγαμε τοτε με τον κωσταααα"! Εγω λεω να παρει μπυρες. Κανα 5λιτρο βαρελακι. Το δευτερο το θελω εγω για δωρο. Και πιστεψε με η μαγειρικη τις ριχνει τις γκομενες ( απο την εμπειρια μου παντα ) 1) CD μουσικής που θα της φτιάξεις ο ίδιος. 2) Puzzle με κάποιο διάσημο έργο τέχνης...αν γουστάρει βέβαια η κοπέλα να φτιάχνει 3) Μπιζουτιέρα-μουσικό κουτί. 4) Αέρινη μίνι φουστίτσα ή ό,τι άλλο θά'θελες να την δεις να φοράει 1. Εννοεις τραγουδια με δικια μου φωνη (πολυ κακο δωρο ) η μια επιλογη διαφορων τραγουδιων? ( και αυτο δε το βρισκω ωραιο για δωρο μετα απο ποσο καιρο κιολας ) 2. Δεν ειναι ατομο που ψυχαγογειται ετσι. 3. Το μουσικο κουτι μετραει, αλλα δε ξερω που θα το βρω και τι τιμη θα εχει 4. Εχει τετοια Εγώ θα το έλεγα και θα το προτιμούσα από κοσμήματα που δε φοράω η από σκουλαρίκια. Συν ότι αν είναι καλό κορίτσι και της αρέσει το τραπέζι θα τον περιποιηθεί καταλλήλως μετά;-) Αυτο ειναι αναμενομενο Ένα ερωτικό βοήθημα κι ένα λουλούδι. Το λουλούδι, για να μην είναι σκέτο το ερωτικό βοήθημα και φανεί προκλητικό. Πάνω απ'όλα το τακτ. Χαχαχαχαχαχαχα. Γιατι ? Αυτο ειναι κατα εμου. Αυτο θα το εκανα δωρο σε καμια που ηθελα μονο για .... , με την προυποθεση να συμμετεχει και αυτο μαζι μας
drake. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Πάρε μια οδοντόβουρτσα.Ορίστε αγάπη μου δωράκι. Τη καλήτερο και πάνω από όλα ούτε 10 ευρώ δεν θα δώσεις
ennoeitai Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ρε παιδιά ερωτικά βοηθήματα δεν είναι μόνο οι δονητές. Ότι μπορείς να φανταστείς έχει.. Και τι θα πει "καμια που ηθελα μονο για ...."; Ίσα ίσα που ο ερωτικός τομέας χρειάζεται συχνά updates. τεσπα εγω μια ιδεα εριξα
kostask91 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ρε παιδιά ερωτικά βοηθήματα δεν είναι μόνο οι δονητές. Ότι μπορείς να φανταστείς έχει.. Και τι θα πει "καμια που ηθελα μονο για ...."; Ίσα ίσα που ο ερωτικός τομέας χρειάζεται συχνά updates. τεσπα εγω μια ιδεα εριξα Ετσι οπως το εθεσε ο φιλος παραπανω για δονητη το καταλαβα. Τωρα για να παρεις δωρο απο σεξ σοπ θες το λιγοτερο 50αρικο
kostask91 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Α! το βρήκα! πάρτης ένα sexy babydoll Εχει αρκετα. Και ασε που θελω κατι πρωτοτυπο
drake. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Λοιπόν για να σοβαρευτούμε,αρκετά το κάψαμε το θέμα,φιλε κώστα πάρτης ένα κραγιόν
ennoeitai Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 ή μια ζώνη η σανδάλια που σου΄χει πει ότι της αρέσουν
kostask91 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Λοιπόν για να σοβαρευτούμε,αρκετά το κάψαμε το θέμα,φιλε κώστα πάρτης ένα κραγιόν Οχι ε??? ή μια ζώνη η σανδάλια που σου΄χει πει ότι της αρέσουν Δεν υπαρχει κατι που να θελει. Οτι θελει συνηθως το αγοραζει, και δεν ειναι γυναικα που θελει ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα