Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Υπηρχε ενας σκληρος στο πανεπιστημιο οπου εκει αποθηκευα οτι εκανα στο διδακτορικο μου.

Οπου και εαν βρισκομουνα εμπαινα μεσω δικτυου εκανα οτι δουλεια ηθελα και μετα την αποθηκευα σε αυτον τον σκληρο.

Ο σκληρος λοιπον ΄΄χτυπησε΄΄ και μου τον εδωσαν μηπως και μπορω να κανω κατι για να σωσω τα αρχειο μου. τι λετε? τι προγραμμα να χρησιμοποιησω? δεν ξερω εαν ειναι NTFS ή FAT32.Πολλες φορες δουλευαμε και μεσω linux. Τωρα τι κανουμε?

Στο my computer δεν τον βλεπει αλλα στο computer management το βλεπει. . . .

Δημοσ.

αν τον βλεπει στο device manager δοκιμασε και το file scavenger να δεις αν θα τον δει για να επαναφερεις τα αρχεια σου

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια. Θα τα δοκιμασω και τα δυο. Και το Live cd linux και το file scavenger. Συντομα θα σας ενημερωσω για το πως τα πηγαμε. Μακαρι να μπορεσω να ανακτησω εστω και καποια αρχεια (εαν οχι ολα) γιατι ειναι πολυ συμαντικα για το διδακτορικο.

Δημοσ.

αν και εχω καταντησει σπαστικος και εγω και αλλοι να λεμε τα ιδια εν τουτοις.backup backup backup backup backup backup backup backupbackup backup backupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupbackupv

μια φορα τα αρχεια μονο = καμια φορα τα αρχεια και μετα κοπαναμε το κεφαλι στον τοιχο.τα χρησιμα δεδομενα παντα 2 φορες αλλιως μετα τρεχουμε ειδικα οταν ειναι σημαντικα.φαντασου να τελειωνεις πχ πτυχιακη και να την χασεις ολη...μετα ολα απο την αρχη.και την εχουν πατησει πολλα ατομα ετσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...