Aloyminas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδιά ψάχνω όπως είπα drivers για nvidia 640 gt
stm00192 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Στο site της nvidia κοιταξες ή μπα...??? ελεος δλδ!!
Aloyminas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Όλοι όσοι ψάχνουν για οδηγούς αν κοιτάξουν στα αντίστοιχα site θα βολευτούν άρα γιατί να υπάρχει το thread; Μόνο που αυτό δεν συνεπάγεται πάντα την λύση του προβλήματος.Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς και να πετάγεσαι συνέχεια πρώτος και μάλιστα με τρόπο άκομψο όπως σου έχουν πει πολλοί εδώ μέσα.Αν δεν θέλεις να απαντήσεις μην ασχολείσαι αλλά μην προσπαθείς να μειώσεις κανέναν γιαtί δεν ξέρεις την κάθε περίπτωση.Ούτε το δισκάκι που είχε την τελευταία έκδοση αλλά ούτε και το site μου έδωσαν λύση στο πρόβλημα μου και είπα μήπως υπάρχει κανένας μέσα εδώ που να έλυσε το πρόβλημα με κάποια παλιότερη έκδοση.Το προφανές το ξέρουμε όλοι και δεν χρειάζονται ειρωνείς αφού λοιπόν έκανα απεγκατάσταση με το driver sweeper του προηγούμενου οδηγού σε ασφαλή λειτουργία και δεν έγινε τίποτα έκανα φορμάτ για αυτό και άργησα να ξαναποστάρω και όλο το πρόβλημα λύθηκε επαναχρησιμοποιώντας το dvd με τον οδηγό.Αυτά τα ολίγα και άλλη φορά να είσαι πιο ευγενής γιατί μετά δεν θα είμαι καθόλου μα καθόλου εγώ
tolis_01 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δεν ανέφερες όμως ότι είχες πρόβλημα με τον τελευταίο driver. Το section υπάρχει κυρίως για drivers πολύ παλιών συσκευών που είναι δυσεύρετοι, ή για προβλήματα με υπάρχοντες drivers (σαν την περίπτωση σου, απλά δεν το ανέφερες και έγινε η παρεξήγηση).
stm00192 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δεν ανέφερες όμως ότι είχες πρόβλημα με τον τελευταίο driver. Το section υπάρχει κυρίως για drivers πολύ παλιών συσκευών που είναι δυσεύρετοι' date=' ή για προβλήματα με υπάρχοντες drivers (σαν την περίπτωση σου, απλά δεν το ανέφερες και έγινε η παρεξήγηση).[/quote'] +1000 Αυτά τα ολίγα και άλλη φορά να είσαι πιο ευγενής γιατί μετά δεν θα είμαι καθόλου μα καθόλου εγώ Fear!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα