Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αδερφη μου φευγει σε λιγο καιρο για σπουδες στη Θεσσαλονικη και χρειάζεται ενα λαπτοπ,οποτε σκεφτηκα να της αγορασω ενα με χρηματα κοντα στο ενα χιλιαρικο ισως και δυο τρια εκατοσταρικα παραπανω.

Χρηση:Ιντερνετ,Ταινιες,σχεδιαστικα προγράμματα πχ Autocad(Αρχιτεκτονικη περασε.),Photoshop(σπανια)

Με αυτα τα λεφτα τι προτεινετε?

Επεξ/σία από Anastasis96
Δημοσ.

Τα ευρω ειναι αρκετα για την αγορα που θελεις να κανεις, πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα διαλογης. Προσωπικά ειμαι προς toshiba (εγγυηση-σερβις ειναι the best).

Καλο θα ειναι να κανεις μια ερευνα αγορας με καποιον που ξερει απο laptop πριν κανεις την επιλογη σου.

Δημοσ.

Κατι πιο ελαφρυ για να το μεταφερει ευκολα απο το σπιτι στη σχολη οποτε χρειαζεται ή και να το κουβαλαει μαζι της οποτε θελει?

Δημοσ.

Φίλε μου καλησπερα θα σου πρότεινα να τις πάρεις ένα καλο notebook έτσι ώστε να μπορεί να το μεταφέρει παντού,αν σε ενδιαφέρει πουλάς το μίνι notebook hp pavilion σχεδόν καινούργιο στο κουτί του,το αγορασα 450 ευρω πριν 4 μήνες και το δίνω 220 με τα χαρτιά του εγγύηση και τα πάντα αν σε ενδιαφέρει το κινητο μου είναι 6974016308 Δημήτρης απο Θεσσαλονίκη

Δημοσ.

Φίλε μου καλησπερα θα σου πρότεινα να τις πάρεις ένα καλο notebook έτσι ώστε να μπορεί να το μεταφέρει παντού,αν σε ενδιαφέρει πουλάς το μίνι notebook hp pavilion σχεδόν καινούργιο στο κουτί του,το αγορασα 450 ευρω πριν 4 μήνες και το δίνω 220 με τα χαρτιά του εγγύηση και τα πάντα αν σε ενδιαφέρει το κινητο μου είναι 6974016308 Δημήτρης απο Θεσσαλονίκη

Ποιο μοντελο?dv6-6001ev?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...