Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Windows χωρις Start button δεν γινεται! Και πως δουλευουν χωρις start button? Φιλος μου ειπε οτι αν πας κατω αριστερα το ποντικι εμφανιζεται...
corrupted Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 To start button δεν ειναι απαραιτητο. Αυτο το συμπερασμα εβγαλα προσωπικα, μετα απο την χρηση των 8. Τα shortcuts των εγκατεστημενων εφαρμογων βγαινουν στην οθονη του metro, οποτε δεν εχεις παρα να πατας το win key απο το πληκτρολογιο, να κανεις λιγο scroll στα δεξια και να επιλεγεις την εφαρμογη που θελεις... ειναι σαν να εχεις start menu, απλα με αλλη μορφη.
Bspus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 +1 Συμφωνώ απόλυτα. Για ποιον λόγο τότε είχαμε 98 και όχι 2000; Γιατί δηλαδή παιδευόμαστε με τα άθλια Windows 98 και δεν βάζαμε τα πολύ καλύτερα 2000; Ισχύει ότι υπήρχαν ασυμβατότητες με τα παιχνίδια; Τα 98 δεν ηταν αθλια. Απλα ειχαν φτιαχτει με συνταγη μιας αλλης εποχης και πλεον ηταν ανεπαρκη. Ο διαδοχος τους ηταν τα millenium την εποχη που κυκλοφορησαν τα 2000, τα οποια οντως ειχαν πολλα προβληματα και γι αυτο δεν τα υπολογιζουν πολλοι Ο λογος που δεν χρησιμοποιουσαμε 2000 ειναι οτι η εκδοση που κυκλοφορουσε ηταν η αντιστοιχη των xp pro. Αντιστοιχη home δεν υπηρχε, και φυσικα δεν μπορουσε να σου δινει τα 2000 σε τιμες απλου σπιτικου λειτουργικου Επειδη ομως τα Millenium τελικα δεν μπορουσαν να ανταποκριθουν, η επομενη γενια των windows κυκλοφορησε καπως προωρα (μολις 2 χρονια διαφορα)
dungeon master Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 ότι και να λέμε, η ms θα τα χώσει στον λαιμό των oemάδων, οπότε και να μην πουληθεί ούτε κόπια στο retail τα 8ρια είναι καταδικασμένα να πετύχουν. Δεν τα έχω τσεκάρει, αλλά αν βγαίνει αυτή η σαχλαμάρα το μετρο ui τότε ίσως τα τσεκάρω σε virtual machine, έτσι και αλλι'ώς κίνητρο ν'αλλάξω τα 7 δεν έχω, ούτε νέο dx υπάρχει για εκβιασμό, ο πυρήνας είναι ο ίδιος απ΄την εποχή των vista, οπότε μένουμε σ'ότι έχουμε.
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 τα εβαλα και εγω... ειναι λιγο μαλακια ή ειναι η ιδεα μου? επισης πρεπει να παρακαλεσω για να εμφανιστει η δεξια toolbar...? 1
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ποια εναρξη ρε παιδια; Οποτε παταω εναρξη για να βρω κατι το γραφω. Sent from my iPhone using Insomnia
overpower Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 τα εβαλα και εγω... ειναι λιγο μαλακια ή ειναι η ιδεα μου? επισης πρεπει να παρακαλεσω για να εμφανιστει η δεξια toolbar...? το ποντικι στις γωνιες και μετα αναλογως κατεβαινεις ή ανεβαινεις. το ιδιο συμβαινει και με την δεξια μπαρα με τις προεγκατεστημενες εφαρμογες των windows
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Παμε καλα! Ούτε τα 2-3 καινούρια πραγματάκια σ'ενα γνωστό λογισμικο δεν είμαστε άξιοι να μάθουμε! Από την άλλη βλέπω ότι μας κτύπησε για τα καλα η λιτότητα,σε βαθμό που φτάσαμε να διαμαρτυρουμαστε γιατί ενα λογισμικο μας προσφερει παραπάνω απ'οτι έχουμε συνηθίσει και φωνάζουμε για να το πάρουν πίσω! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από ektor7
overpower Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 το ποντικι στις γωνιες και μετα αναλογως κατεβαινεις ή ανεβαινεις. το ιδιο συμβαινει και με την αριστερη μπαρα με τις προεγκατεστημενες εφαρμογες των windows edit
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 το ποντικι στις γωνιες και μετα αναλογως κατεβαινεις ή ανεβαινεις. το ιδιο συμβαινει και με την δεξια μπαρα με τις προεγκατεστημενες εφαρμογες των windows κανει πολλη ωρα για να εμφανιστει στο δικο μου μηχανημα παντως...
overpower Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 κανει πολλη ωρα για να εμφανιστει στο δικο μου μηχανημα παντως... Εγω το παω στην γωνια το παω προς τα πανω και εμφανιζεται γρηγορα
johnbond Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τα windows 2000 ήταν πραγματικά επανάσταση στην ιστορία των windows. Τα windows 98 και τα me ήταν γεμάτα προβλήματα και αστάθειες.Θυμάμαι ένα καιρό έκανα format καθε δύο βδομάδες. Τα XP ήταν ένα άριστο λειτουργικό.Αν πέρνανε dx11 θα μπορούσα να τα έχω ακόμη.
overpower Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τα windows 2000 ήταν πραγματικά επανάσταση στην ιστορία των windows. Τα windows 98 και τα me ήταν γεμάτα προβλήματα και αστάθειες.Θυμάμαι ένα καιρό έκανα format καθε δύο βδομάδες. Τα XP ήταν ένα άριστο λειτουργικό.Αν πέρνανε dx11 θα μπορούσα να τα έχω ακόμη. Εγω πισυευω παντως μεχρι τωρα τα καλυτερα ειναι τα 7... ισως να πρεπει να ανοιξουμε ενα poll να δουμε γνωμες 1
aristidis540 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) 7ρια και ξερο ψωμι,ειδικα εγω που τα εβαλα σε λαπτοπ που ειχε τα σβηστα,ειχα μεινει οταν τα εβλεπα πως δουλευουν σε σχεση με τα αλλα. Τα xp πολυ καλα και μας πηγαν χρονια αφου δεν θελαμε vista. Τωρα τα πραγματα ειναι απλα με αυτα που βλεπουμε μαλλον κραταμε τα 7ρια που δουλευουν υποδειγματικα και περιμενουμε για τα 9ρια. αφου η microsoft εχει επιλεξει να πηγαινει μια-μια σε καλο και κακο λειτουργικο ετσι θα παμε κι'εμεις μπας και βαλει μυαλο. α και κινητο κραταω το αντροιντ που εχει τα παντα ανοιχτα οπως τα παλια wm,και οχι τις απομημησεις τις apple. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από aristidis540
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα 8 μου δινουν την εντυπωση του λειτουργικου "τραβηγμενου απτα μαλλια". Δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα να δω τι υποστηριζουν η οχι, αλλα οταν τα 7 τα εχεις κανει launch σχετικα μικρο χρονικο διαστημα πριν και ειναι τελεια, ποσες αλλαγες να προλαβεις να κανεις σε τοσο λιγο χρονο ωστε να συντρεχουν λογοι να προχωρησεις σε νεα πλατφορμα? Νταξει τακτικη της ms ειναι αυτη, δηλαδη να βγαζει εκ του ασφαλους αχρηστα/απροσεκτα/βιαστικα/προβληματικα λειτουργικα (ME/2000/Longhorn/Vista). Τι κερδιζει? Εκατομμυρια εθελοντες beta testers που αντι να τους πληρωνει, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να τεσταρουν το λειτουργικο της. Βλεπει τα προβληματα του κοσμου, τα διορθωνει και βγαζει το επομενο θαυμασιο λειτουργικο (ME-NT-2000--->XP, Longhorn-Vista--->7). Παραλληλα βγαζει και μερικα εκατομυρια ευρω με καθε alpha version (πχ vista που ηταν κατι σαν alpha των 7). Ε τα 8, νομιζω ανηκουν σε αυτην την κατηγορια. Θα αποτελεσουν την πρωτη alpha version του επομενου σοβαρου λειτουργικου που θα συναντησουμε σε καποια χρονια. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από MiDi_MiLiZ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα