kostandinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Καλησπερα,ποια τα συμπερασματα σας για τα win 8 αξιζει να τα βαλει καποιος;
Apatewna Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Προσωπικά δεν τα έχω βάλει σε PC, μπορώ να μεταφέρω μόνο τη γνώμη φίλου developer που τα έχει στο φορητό του εδώ και ένα μήνα (Release candidate version). ---Παράθεση--- Έχει ένα κάλο στον εγκέφαλο η M$ και αντί να προοδεύει το λειτουργικό σύστημα που παράγει, με κάθε έκδοση το αλλάζει λες και είναι "η νέα χημική σύνθεση του καθαριστικού τζαμιών που τώρα κάνει και για τα πατώματα". Είναι προφανές ότι προωθούν το ίδιο εμφανισιακά λειτουργικό σύστημα για touch screens (Κινητά, tablet, smart surface κλπ). Ζήλεψαν ίσως από τα Mac και προωθούν το cloud και το interoperability στα δικά τους συστήματα. Περισσότερο στρατηγική κίνηση πωλήσεων φαίνεται. Να δούμε επίσης πόσοι χρήστες θα αγοράσουν τα Windows 8 Mobile σε κινητό ή tablet, με το Android να έχει πάτήσει γερά στην αγορά. ---Τέλος παράθεσης--- Παραμένω επιφυλακτικός μέχρι να βγει η τελική έκδοση και να τη δοκιμάσουν οι χρήστες. Ακόμα δεν άκουσα τα αποθεωτικά σχόλια που κυκλοφόρησαν για τις pre-release των Windows 7. Προσωπικά βλέπω τα Win7 να κρατήσουν όσο κράτησαν τα winXP. Θα πρέπει να γίνει κάτι εντελώς εκθαμβωτικό για να αλλάξει ο κόσμος γνώμη. Στην περίπτωση των windows 7, υποστηρίχθηκε πρώτη φορά TRIM για τους SSD, είχε αηδιάσει ο κόσμος με τα "καθυστερημένα" Vista, 64bit για το λαό και επιτέλους ισχυρή εκμετάλλευση windows update. 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Νομιζω τα XP ηταν και ειναι το καλύτερο λειτουργικό που εβγαλε ποτέ
Silverage Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μπα, τα 7άρια είναι καλύτερα και απο τα XP και απο τα 8 εγώ πάντως δεν πρόκειτε να τα αλλάξω ας το δίνουν και 5 ευρώ. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Η τομή στην ιστορία των windows γίνεται τη στιγμή που η ms υιοθέτεί τον nt kernel για τα xp, για ένα λειτουργικό δλδ που απευθύνεται στον μέσο χρήστη. Αυτό είχε συμβεί ήδη στα windows 2000 (nt 5.0), αλλά δεν περπάτησαν τόσο. Για μένα ήταν ένα πολύ καλό σύστημα που συνδύαζε τη σταθερότητα των nt 4.0 με την συμβατότητα και τις multimedia δυνατότητες των 98 se. Τα 7 είναι σαφώς καλύτερα από τα xp αλλά δεν έχουν -μέχρι στιγμής- το ίδιο impact στην ιστορία των λειτουργικών συστημάτων. Αυτό βέβαια αναμένεται να αλλαξει προϊόντος του χρόνου. Ta 8 δεν μου άρεσαν, αλλά ποτέ μη λες ποτε. Γενικά αν εξαιρέσεις τις δύο μεγαλύτερες αποτυχίες της ms (millenium και vista) η πρόοδος συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. 1
άδικος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μπορεί τα win7 να είναι καλύτερο λειτουργικό από τα xp, αλλά τα τελευταία πιστεύω ήταν το πιο επιτυχημένο λειτουργικό της MS (βλέπε χρόνο ζωής/χρήστες) έως τώρα. Και όταν η MS καταφέρει να απαλλαγεί από το βάρος της registry που κουβαλά τόσα χρόνια, σίγουρα θα ξεκινήσει μια νέα εποχή & θα μιλάμε για πραγματικά νέο λειτουργικό. Δε το βλέπω σύντομα όμως ούτε & είναι κάτι εύκολο πλέον.
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Η τομή στην ιστορία των windows γίνεται τη στιγμή που η ms υιοθέτεί τον nt kernel για τα xp, για ένα λειτουργικό δλδ που απευθύνεται στον μέσο χρήστη. Αυτό είχε συμβεί ήδη στα windows 2000 (nt 5.0), αλλά δεν περπάτησαν τόσο. Για μένα ήταν ένα πολύ καλό σύστημα που συνδύαζε τη σταθερότητα των nt 4.0 με την συμβατότητα και τις multimedia δυνατότητες των 98 se. Τα 7 είναι σαφώς καλύτερα από τα xp αλλά δεν έχουν -μέχρι στιγμής- το ίδιο impact στην ιστορία των λειτουργικών συστημάτων. Αυτό βέβαια αναμένεται να αλλαξει προϊόντος του χρόνου. Ta 8 δεν μου άρεσαν, αλλά ποτέ μη λες ποτε. Γενικά αν εξαιρέσεις τις δύο μεγαλύτερες αποτυχίες της ms (millenium και vista) η πρόοδος συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. +1 Συμφωνώ απόλυτα. Για ποιον λόγο τότε είχαμε 98 και όχι 2000; Γιατί δηλαδή παιδευόμαστε με τα άθλια Windows 98 και δεν βάζαμε τα πολύ καλύτερα 2000; Ισχύει ότι υπήρχαν ασυμβατότητες με τα παιχνίδια;
ektor7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Καλησπερα,ποια τα συμπερασματα σας για τα win 8 αξιζει να τα βαλει καποιος; Αξιζει να περιμενεις κανενα χρονο και αν δεις οτι οι περισσοτεροι που περνουν καινουρια μηχανηματα,με προεγκατεστημενα τα 8,ΔΕΝ τρεχουν να τα γυρισουν στα 7,τοτε σημαινει οτι αξιζει να τα βαλει κανεις! Υ.Γ.Εγω παντως που τα χρησημοποιω επι καθημερινης βασης σαν κυριο λογισμικο,εδω και 7(περιπου)μηνες,σιγουρα θα τα εγκαταστησω σε ολα μου τα μηχανηματα,ακομη και στο desktop!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εντάξει, εννοείται ότι σε όλα μας/σας Desktops θα τρέχουν στην ΚΛΑΣΣΙΚΗ μορφή την επιφάνεια εργασιών, και όχι με την Mobile-like μορφή. Έτσι δεν είναι; Άκουσα πως άνετα, πηγαίνεις και κάνεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ κάποιες ρυθμίσεις και επαναφέρεται στο κλασσικό χώρο. Αν αυτό ισχύει, τα περιμένω εγώ προσωπικά για να κάνω Format μετά από 6 χρόνια χρήση. 3-4 Χρόνια Vista 64bit -> Upgrade -> Windows 7 Ultimate 64bit και άντεξα με την περιποιημένη χρήση μου μέχρι σήμερα. Θεωρώ απίθανο τα Windows 8 να έχουν χειρότερο Kernel, ασφάλεια ή οποιοδήποτε στοιχείο στην αρχιτεκτονική τους το οποίο θα είναι Negative συγκριτικά με τα Windows 7. Όλος ο ντόρος γίνεται για την εμφάνιση. Άρα εφόσον έμαθα/μάθαμε πως αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο.. τότε ποιος ο λόγος να μην τα εγκαταστήσεις; (ΦΥΣΙΚΑ με δεδομένο ότι δεν θα τα πληρώσεις)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 +1 Συμφωνώ απόλυτα. Για ποιον λόγο τότε είχαμε 98 και όχι 2000; Γιατί δηλαδή παιδευόμαστε με τα άθλια Windows 98 και δεν βάζαμε τα πολύ καλύτερα 2000; Ισχύει ότι υπήρχαν ασυμβατότητες με τα παιχνίδια; Δεν θυμάμαι να σου πω δυστυχώς ποιά παιχνίδια έπαιζα στα 2000. Θυμάμαι όμως ότι έπαιζα σε αντίθεση με τα nt 4.0. Πάντως τα 2000 αν και ήταν πολύ μπροστά από τα 98 είχαν και αυτά θέματα με το hardware. Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω έναν scsi controller να δουλέψει. 98 θεωρώ ότι είχαμε γιατί η ms δεν τα προώθησε αρκετά για οικιακή χρήση + τα περιοδικά που ενημέρωναν τότε σε όλους τους τόνους (δεν ήταν τόσα τα sites που ασχολούνταν με pc) ότι τα 2000 είναι ο διαδόχος των nt 4 (αληθές) και δεν κάνουν για home pc (εδώ διαφωνώνω).
Redshift Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 αν οπως ολοι λενε ειναι ποιο ελαφρυα απο τα ηδη πολυ καλα 7 θα τα βαλουμε και θα κανουμε κανα χακ για το σταρτ μπατον αν δεν πεταξουν την ρετζιστρι ολα τα αλλα βαρυγδουπα τα ακουω βερεσε,αιντε γιατι το πολυ φορματ το βαριεται και ο γκεητς
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 αν δεν πεταξουν την ρετζιστρι ολα τα αλλα βαρυγδουπα τα ακουω βερεσε,αιντε γιατι το πολυ φορματ το βαριεται και ο γκεητς Μπορεί να ανήκω στους λιγότερους, αλλά έχω να κάνω format (λόγω προβλήματος) και να δω μπλε οθόνη απο τον Σεπτέμβρη του σωτηρίου έτους 2003. 1
Redshift Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 και εγω μπλε οθονη εχω να δω απο τα 98,αλλα βαλε βγαλε προγραμματα (και δεν εννοω παιχνιδια η οτι να ναι) βαραινει το πισι θες δεν θες,αν φτιαξουν την ρετζιστρι ουτε μακ οους ουτε λινουξ ουτε τπτ 1
Alithinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Εμένα πάντως αισθητικά οι εικόνες που έχω δει μέχρι τώρα δε μου αρέσουν καθόλου. Άσε που νομίζω πως βγάζει συνέχεια νέα λειτουργικά απλά γιατί θέλει να βγάζει σώνει και καλά λειτουργικό κάθε Χ χρόνια,χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως αυτό το νέο λειτουργικό έχει κάτι σημαντικό που δε θα μπορούσε να έχει το προηγούμενο. Μέχρι στιγμή δεν έχω δει κάποιο αρκετά ικανό χαρακτηριστικό των 8 για να με κάνει έστω από περιέργεια να θέλω να τα δοκιμάσω. Περιμένω να δω πως και τι θα μας φέρει το dx12 μπας και ψηθώ από κει.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα