E@rendil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εχω ενα laptop hp pavilion dv5.. Και ειχα προβλημα στην θερμοκρασια του, ετσι αποφασισα να το ανοιξω για να το καθαρισω και να βαλω καινουρια παστα ψυξης. Αφου ολα εγιναν ετσι οπως επρεπε πηγα να βαλω τπ καλωδιο της οθονης στην θεση του και εσπασα ενα pin απο την υποδοχη πανω στην μητρικη. Ξερει κανεις που μπορω να βρω μια τετοια υποδοχει απο Ελλαδα;
Apatewna Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Να υποθέσω ότι τώρα η οθόνη του φορητού δεν δείχνει τίποτα? Στη θέση σου θα δοκίμαζα και μία εξωτερική οθόνη για να βεβαιωθώ ότι όλα είναι εντάξει στα υπόλοιπα μέρη. Φυσικά θα πατήσεις και το συνδυασμό πλήκτρων (Fn + F4 για το ΗΡ-DV7 που έχω). Τέτοιο βύσμα εδώ στην Ελλάδα θα εκπλαγώ αν βρεις, εκτός εάν θεωρήσεις θεμιτό να βγεις βόλτα με το Motherboard ανα χείρας και να δείχνεις το βύσμα στα καταστήματα ηλεκτρονικών. Μετά είναι και το θέμα πως θα το ξεκολλήσεις. Μήπως να έκανες καμία πατέντα με λεπτό σύρμα και άπαξ και παίξει να μην το ξαναπειράξεις? Εναλλακτικά, υπάρχουν εξειδικευμένες εταιρίες στην Ελλάδα (ψάξε για "laptop repair greece) που επισκευάζουν motherboard από φορητούς σε προσιτή τιμή (ακόμα και αλλαγή VGA chipset κάνουν). Επίσης θα μπορούσες να μιλήσεις με την ΗΡ μήπως τυχόν μπορούν να σου δώσουν ΗΡ Care Pack (επέκταση εγγύησης κάπου 110 ευρώ) και να το επισκευάσουν αυτοί εντός εγγύησης.
E@rendil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω για την βοηθεια.. θα κανω μια προσπαθεια να δω τι μπορω να κανω.. δεν το εχω συνδεση ξανα να δω αν παιζει και πως.. Μπορει να παιξει και κανονικα χωρις προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα