blacksabbath20 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Καλησπερα, μεχρι και σημερα το πρωι ημουν μια χαρα συνδεδεμενος με το wifi του σπιτιου. Επιανε σε μεγαλη αποσταση γενικα το κινητο. Απο το απογευμα και μετα στα 2 μετρα απο το modem δεν πιανει τιποτα. Τι συμβαινει? Το λαπτοπ μου πιανει μια χαρα σημα, γιατι σκεφτηκα μπορει να φταιει το modem αλλα μαλλον ειναι του κινητου το προβλημα. Μπορει καποιος να βοηθησει? Εκανα και στο modem αλλα και στο κινητο επανεκινηση αλλα παλι τπτ
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 αλλαξε καναλι στο ασυρματο.δοκιμασε 1 η 6 η 11
blacksabbath20 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 και πως αλλαζω καναλι? δεν το χω κανει ποτε και δεν ξερω το βρηκα αλλα και παλι τιποτα...του αδελφου μου το κινητο εχει σημα κανονικα...εμενα πρεπει να ειναι διπλα απο το μοδεμ...κατι αλλο?
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 και πως αλλαζω καναλι? δεν το χω κανει ποτε και δεν ξερω το βρηκα αλλα και παλι τιποτα...του αδελφου μου το κινητο εχει σημα κανονικα...εμενα πρεπει να ειναι διπλα απο το μοδεμ...κατι αλλο? αν ολα παιζουυν μια χαρα αλλα οχι το κινητο σου τοτε μαλλον το κινητο φταιει.δοκιμασε το κινητο σου σε αλλο δικτυο να δεις. επισης δοκιμασε στο δικο σου ρουτερ χωρις κλειδωμα να δεις αν θα αλλαξει κατι.επισης δοκιμασε το ρουτερ να τοβαλεις μονο σε g mode αν εχει και n. επισης μετακινησε το ρουτερ απο γωνιες τοιχων μακρια απο ασυρματα τηλεφωνα μακρια απο επιπλα απο τοιχους κτλ κτλ για να δεις αν βελτιωθηκε.εχω δει ρουτερ σε γωνια τοιχων και δεν επαιζε ουτε στα 5 μετρα.αν και κανονικα εκει θα πρεπε να ειχες με ολα τα laptop/κινητα προβλημα .αλλα καντο μια δοκιμη
blacksabbath20 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 τπτ δεν εγινε...θα το παρω στο service να το φτιαξουν...ευχαριστω παντως...να ρωτησω και κατι αλλο που δεν ξερω...επειδη του εκανα reset και του ξαναβαλα το λογισμικο πανω οταν παω να παρω τηλεφωνο, μου γραφει τους αριθμους με παυλες αναμεσα...πχ αντι να το γραφει 695φδξεοχψω, το γραφει 695-φδξ-εο-χψω...πως μπορω να τα βγαλω αυτα?
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 δενξερω.λογικα καπου θα βγαινει αλλα δεν ξερω κατι παραπανω.πριν το πας για service δες το κινητο σου σε αλλα δικτυα τι κανει
blacksabbath20 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 το ιδιο κανει...το κοιταξα σε 5-6 διαφορετικα...ευχαριστω για την βοηθεια παντως
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 αρα ενταξει ειναι θεμα του κινητου πραγματι.ισως με καμια τουμπα να εγινε τιποτα με την κεραια του wifi και να αποσυνδεθηκε πανω απο την πλακετα του κινητου??ποιος ξερει?
blacksabbath20 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 τουμπα δεν εφαγε εκεινη την μερα τουλαχιστον...το προηγουμενο βραδυ ηταν μια χαρα και μιλουσα απο αυτο μεσω ιντερνετ και το επομενο πρωι δεν εμπαινε απο μακρινη αποσταση...θα δειξει
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 τι να σου πω. i have no idea.εφοσον ειναι εντος εγγυηησης ακομα και κανα καλωδιακι να εχει φυγει ας το δουν αυτοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα