g.shock Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Παίδες καλησπέρα ! Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό με διάφορα θέματα και πρέπει να μου δώσετε τα φώτα σας. Έχω το παρακάτω σύστημα και θέλω την βοήθεια σας ετσι ωστε να μπορέσω να του κάνω αναβάθμιση, στα σημεία που νομίζετε, με όσο το δυνατόν χαμηλότερο budget. CASE COOLERMASTER CENTURION 534 BLACK ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 750 watt -24ΡΙΝ CHIEFTEC CPU INTEL CORE 2 QUAD Q6600 Μ/Β ASUS PsKc (S775,DDR2/3,P35) RAM 4GB ΚtΤ DDR2 GΕIL ΕVO OΝΕ GΙGΑΒΥΤE GT 9800 512ΜΒ HDD SATA II 500 GB SEAGATE-32MB 7200RPM ΟΘΟΝΗ TFT 19" LG L197WH-PF Η χρήση που του κάνω είναι καθάρα για game όπως BF3. Σαν πρώτη φάση έχω στο μυαλό μου να πάρω την HD 6870 (λέμε τώρα) και αργότερα να αρχίζω να το αλλάζω όλο το σύστημα σιγά-σιγά. Δεν έχω κάνει ποτέ O.C. (αν και αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα) και το κουτί δεν έχει σχεδόν τπτ απο ανεμιστηράκια κτλπ. Θα ήθελα να του κάνω ενα lifting προσωρινά μέχρι να αρχίζω να του αλλάζω τα φώτα !!! Ακούω γνώμες και προτάσεις για ότι καλύτερο μπορούμε να του κάνουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Την οθονη σου εχεις σκοπο να την αλλαξεις? γιατι με την προσθηκη 2 12αρηδων ανεμιστηρων για το κουτι με κανενα 10ρικο,την αγορα μιας ψυχτρας για τον επεξεργαστη με κανενα 30αρι και το ανεβασμα αυτου καθως και την αγορα μια καρτας γραφικων της ταξεως της 6850 με αυτη την οθονη που εχεις και το ανεβασμα του επεξεργαστη θα παιζεις τα παντα Max για πολυ καιρο.
g.shock Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Την οθονη σου εχεις σκοπο να την αλλαξεις? γιατι με την προσθηκη 2 12αρηδων ανεμιστηρων για το κουτι με κανενα 10ρικο,την αγορα μιας ψυχτρας για τον επεξεργαστη με κανενα 30αρι και το ανεβασμα αυτου καθως και την αγορα μια καρτας γραφικων της ταξεως της 6850 με αυτη την οθονη που εχεις και το ανεβασμα του επεξεργαστη θα παιζεις τα παντα Max για πολυ καιρο. Την οθόνη δεν έχω σκοπό άμεσα να την αλλάξω. Απλά σαν σκέψη έχω να πάω σε o.c. (3 - 3,2mhz), να προσθέσω ανεμιστήρες και να βάλω μια ψύχτρα (όπως τα λές) για το O.C. Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να προσθέσω μνήμη (άλλα 4g) και δεν ξέρω τι κάρτα να βάλω....??? Έχω μπεί αρκετές φορές στις αγγελίες και έχω βρεί 6870 η 560ti απο 120 έως 140€ και δεν ξέρω με όλα αυτά που περιγράφω (O.C., ψύχτρα , μνήμη) αν θα μου κάνει bottleneck η καμία άλλη χαζομάρα.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ωραια εαν υποθεσουμε οτι το λειτουργικο σου ειναι windows 7 64 bit (και εαν δεν ειναι,να το βαλεις) προσθηκη μνημης δεν χρειαζεσαι. δεν μας λες απο που εισαι οποτε μονο υποθεσεις μπορω να κανω για τα μαγαζια. παιρνεις αυτη την ψυχτρα Thermalright True Spirit 120 CPU Cooler 31.00€ οπου θα την κρατησεις και για το μελλοντικο σου pc οπου οι πιθανοτητες να μπαινει ειναι 50/50 μιας και μπαινει σε ολα τα συγχρονα socket αλλα δεν ξερουμε ποτε θα παρεις αλλο pc στο μελλον (σε καμια 2ετια σου λεω εγω) παιρνεις και 2 τετοιους Arctic Cooling Arctic F12 System Fan 120mm 2Χ5.50€=11.00 και αυτη την καρτα γραφικων Asus 5870 - €130 και εισαι αρχοντας αλλα πες του αντι για 130 να του δωσεις 120 που ειναι καλη τιμη για την 5870 αλλιως περιμενεις να κανει την εμφανιση της καμια 6870. συνολο παμε στα 162.
g.shock Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ωραια εαν υποθεσουμε οτι το λειτουργικο σου ειναι windows 7 64 bit (και εαν δεν ειναι,να το βαλεις) προσθηκη μνημης δεν χρειαζεσαι. δεν μας λες απο που εισαι οποτε μονο υποθεσεις μπορω να κανω για τα μαγαζια. παιρνεις αυτη την ψυχτρα Thermalright True Spirit 120 CPU Cooler 31.00€ οπου θα την κρατησεις και για το μελλοντικο σου pc οπου οι πιθανοτητες να μπαινει ειναι 50/50 μιας και μπαινει σε ολα τα συγχρονα socket αλλα δεν ξερουμε ποτε θα παρεις αλλο pc στο μελλον (σε καμια 2ετια σου λεω εγω) παιρνεις και 2 τετοιους Arctic Cooling Arctic F12 System Fan 120mm 2Χ5.50€=11.00 και αυτη την καρτα γραφικων Asus 5870 - €130 και εισαι αρχοντας αλλα πες του αντι για 130 να του δωσεις 120 που ειναι καλη τιμη για την 5870 αλλιως περιμενεις να κανει την εμφανιση της καμια 6870. συνολο παμε στα 162. Το λειτουργικό μου είναι win7 ultimate86 και είμαι απο Θεσ/νίκη. Απο ψύκτρα δεν έχω ιδέα τι να πάρω αλλά γιατί την thermalright και όχι μια coolmaster ??? Για μνήμη λές όχι? Προτιμώ να περιμένω να βρώ HD6870 η 560ti παρά την HD5870 σε αυτά τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα