TheELF Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Έβαλα windows 7 και ρυθμισεις οτι λεει εδώ σε ολα τα βηματα:http://www.tomshardw...eak,2911-2.html Δεν ξέρω τώρα για το pro αλλά αρκετά προγράμματα/παιχνίδια θέλουν οπωσδήποτε pagefile για να δουλεύουν σωστά οπότε αν θες ξανά ενεργοποίησε το προσωρινά να δεις αν υπάρχει διαφορά.
jmallen3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω τώρα για το pro αλλά αρκετά προγράμματα/παιχνίδια θέλουν οπωσδήποτε pagefile για να δουλεύουν σωστά οπότε αν θες ξανά ενεργοποίησε το προσωρινά να δεις αν υπάρχει διαφορά. είσαι θεός Elf! Νομιζω οτι εφτιαξε απο οσο προλαβα και το τσεκαρα! ευχαριστώ!
jmallen3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τελικά ούτε αυτό που ανέφερε ο ELF έφταιγε. Παρατήρησα οτι τα παιχνιδια αρχιζουν και κολλανε λιγη ωρα αφου αρχισουν και αφου η θερμοκρασια σε καρτα γραφικων, motherboard και επεξεργαστη ξεπερναει τους 96-97 βαθμούς. Και αυτο το καταλαβα γιατί οταν το εχω πανω στη βαση του τα παιχνιδια δεν κολλανε καθολου. Αρα τι παιζει να φταιει? σκονη? χαλασμενος ανεμιστηρας? Τι να κανω παιδες?
Ieremias33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Πρεπει τα εξαρτηματα να πεφτουν θυματα throttling, χαμηλωνουν δηλαδη την ισχυ τους για να περιορισουν τις θερμοκρασιες. Πρωτα πρωτα, ποιο μοντελο λαπτοπ εχεις ακριβως; Υστερα, πρεπει να κοιταξεις αν οι εσωτερικοι ανεμιστηρες δουλευουν σωστα, και αν εχει μαζευτει πολλη σκονη. Απο εκει και περα, δοκιμασε με οποιοδηποτε τροπο να ριξεις την θερμοκρασια, πχ με βαση με συστημα ψυξης. Λογικα οι θερμοκρασιες φταινε, αλλα ειναι περιεργο το οτι δεν εμφανιστηκε προβλημα παρα μονο οταν το ανοιξες και εγκατεστησες τον SSD.
jmallen3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Το μοντελο του λαπτοπ είναι το Clevo W170HN. Για να δω εαν οι ανεμιστηρες δουλευουν σωστα, πρεπει να το ανοιξω και να το βαλω σε λειτουργια ετσι? Το εχω πανω σε βαση με ανεμιστηρες και αυτη κανει δουλεια αλλα αυτο το προβλημα παλια δεν υπηρχε.
jmallen3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον λόγω του οτι το δικο μου λαπτοπ ειναι για επισκευή μου εδωσαν προσωρινα ενα ιδιο λαπτοπ ακριβως μεχρι να φτιαχτει το δικο μου και παρατηρησα οτι το προβλημα παραμενει και σε αυτο το λαπτοπ στο οποιο απλα μετεφερα το σκληρο μου και οι drivers λειτουργουν κανονικα απο το προηγουμενο, μιας και ειναι τα ιδια laptop. Κατέβασα το προγραμμα Speecy και το Fraps για να τεσταρω ακριβως τι γινεται και παρατηρησα οτι στην καρτα γραφικων αναγνωριζει το μηχανημα λαθος θερμοκρασιες, δηλαδη παιζουν οι θερμοκρασιες απο 80 μέχρι 90 βαθμους απο οτι λεει το προγραμμα χωρις να εχω παιξει κανενα παιχνιδι και το λαπτοπ ειναι κρυο οταν το πιανω. οταν ανοιγω να παιξω ενα παιχνιδι στην αρχη τα frames ειναι φυσιολογικα και μετα απο ενα-εναμιση λεπτο περιπου που δειχνει η θερμοκρασια της gpu να ανεβαίνει παρα πολυ αποτομα στους 100-105 βαθμους τα frames πεφτουν κατακορυφα στα 15-25 με αποτελεσμα να κολλαει το παιχνιδι. Μπορειτε να βοηθησετε παρακαλω να βρουμε το προβλημα και τη λυση του? Μηπως φταινει οι drivers? Τους ξανακατεβασα απο το site της nvidia παντως αλλα δεν ειδα αποτελεσμα. Επίσης να πω οτι οι θερμοκρασιες σε επεξεργαστη και μητρικη φαινονται λογικες στο προγραμμα, αλλα με την καρτα γραφικων ειναι το προβλημα.
liakjim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε συ , δεν τραβας ενα format αφου μετεφερες τον σκληρο κ μεταφερθηκε το προβλημα. Εκτος κ αν ειναι προβλημα ολης της σειρας. Αλλα δεν νομιζω διοτι δεν εχω βρει αλλες αναφορες για τον συγκεκριμενο.
jmallen3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε συ , δεν τραβας ενα format αφου μετεφερες τον σκληρο κ μεταφερθηκε το προβλημα. Εκτος κ αν ειναι προβλημα ολης της σειρας. Αλλα δεν νομιζω διοτι δεν εχω βρει αλλες αναφορες για τον συγκεκριμενο. Πριν το format και την νεα εγκατασταση στον ssd δεν ειχα κανενα προβλημα και επαιζαν κομπλε τα ιδια παιχνιδια και τα παντα. Γιατι να εγινε αυτο το προβλημα τωρα?
liakjim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το ξερω πως ειναι μπελας αλλα πρεπει να σιγουρευτεις. προτεινω να ξανακανεις format αν θες σε αλλο σκληρο κ βαλε τους πιο καινουργιους drivers.
jmallen3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον θα κανω ενα clone disk στον ssd, και μετα εκ νεου format και εγκατασταση windows, drivers κλο για να το τεσταρω. Να ρωτήσω, πρέπει να κανω πριν το format με τον κλασσικο τροπο, secure erase στον ssd?
jmallen3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκιμασα με format στον ιδιο σκληρο αλλα και σε αλλο σκληρο δισκο αλλα πάλι τα ιδια. Με το που ανοιγω ενα παιχνιδι αμεσως η θερμοκρασια της gpu δειχνει ακαριαια να ανεβαινει κατα 15-20 βαθμους και να φτανει τους 100+ πραγμα που δεν ειναι λογικο και δεν γινεται να ανεβαινει τοσο γρηγορα η θερμοκρασια. Τι φταιει???????
liakjim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ήταν δικό σου θα έλεγα πως δεν υπάρχει πάστα στην gpu ή ότι δυσλειτουργει ο αισθητήρας . Αλλα κ στο προσωρινό ; Κάτσε να δεις τι θα γίνει με το δικό σου λοιπόν κ αν γίνεται πάλι το ίδιο , σπαστους τα @ρχιδια μέχρι να φτιαχτεί ή να σου δώσουν χρήματα πίσω (δύσκολο) ή άλλο μοντέλο . Sent from my iPod touch using Insomnia
jmallen3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ήταν δικό σου θα έλεγα πως δεν υπάρχει πάστα στην gpu ή ότι δυσλειτουργει ο αισθητήρας . Αλλα κ στο προσωρινό ; Κάτσε να δεις τι θα γίνει με το δικό σου λοιπόν κ αν γίνεται πάλι το ίδιο , σπαστους τα @ρχιδια μέχρι να φτιαχτεί ή να σου δώσουν χρήματα πίσω (δύσκολο) ή άλλο μοντέλο . Sent from my iPod touch using Insomnia Να πω και κατι αλλο μηπως βοηθησει και δειξει οτι ειναι προβλημα ή drivers ή δεν ξερω εγω τι. Οταν ανοιγω το Speccy και ειμαι εκτος παιχνιδιου ( επιλέγω να ανοίγει με την gt540 και οχι με την ενσωματωμενη intel) δεν μου βγαζει τη gt540 ουτε και τη θερμοκρασια της: Όταν ειμαι μεσα στο παιχνιδι ομως το δειχνει κανονικά.
liakjim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Στο device manager -> display adapters τι σου λεει?
jmallen3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Στο device manager -> display adapters τι σου λεει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα