jmallen3 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Έχω στο λαπτοπ μου εγκαταστήσει εναν ssd samsung 830 και εχω την καρτα γραφικων gt540 1gb. Μετα το φορμάτ που εκανα και τις αναλογες ρυθμισεις που εκανα για τον ssd εγκατεστησα το pro 2012 και μεσα στο παιχνιδι ειναι σαν να laggarei συνεχως ενω πριν το επαιζε κανονικα χωρις προβλημα. Μπορειτε να βοηθησετε? Τι φταιει?
jmallen3 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Λογικά δεν πέρασες/περάστηκε κάποιο driver... εχουν περαστει ολοι οι drivers
liakjim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μετα το φορμάτ που εκανα και τις αναλογες ρυθμισεις που εκανα για τον ssd Τι ρυθμισεις εκανες? Για τα windows 7 δεν απαιτειται καμια ρυθμιση. Τι λειτουργικο εβαλες?
jmallen3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Τι ρυθμισεις εκανες? Για τα windows 7 δεν απαιτειται καμια ρυθμιση. Τι λειτουργικο εβαλες? Έβαλα windows 7 και ρυθμισεις οτι λεει εδώ σε ολα τα βηματα:http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-performance-tweak,2911-2.html
jmallen3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Επαναφέρω το θέμα παιδιά γιατί δεν μπορώ να βρω λύση. Στο PES 2012 οταν αρχιζω το παιχνιδι παιζει κανονικα και μετα απο 2-3 λεπτά αρχίζει και κολλαει. Τι μπορει να φταιει?
Sotosgl Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Α.Βεβαιωσου οτι στις επιλογες ενεργειας εχεις επιλεξει υψηλες επιδοσεις Β.Ειναι καλοκαιρι και τα Laptops υποφερουν Γ.Να ειναι κακοπερασμενο το Game/Drivers GPU
jmallen3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Α.Βεβαιωσου οτι στις επιλογες ενεργειας εχεις επιλεξει υψηλες επιδοσεις Β.Ειναι καλοκαιρι και τα Laptops υποφερουν Γ.Να ειναι κακοπερασμενο το Game/Drivers GPU Αυτό που μου μυριζει ειναι προβλημα με τους drivers της gt540 γιατι το λαπτοπ εχει 2 καρτες γραφικων. Βεβαια το παιχνιδι το ανοιγω με την 540 αλλα καποιο λαθος ισως να εχει γινει με τους drivers γιατι στην αρχη ειχα βαλει λαθος driver μετα το format και τους διορθωσα μετα. τι μπορω να κανω για να σβησω τελειως τους drivers των καρτων γραφικων και να περαστουν απο την αρχη?
Sotosgl Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Safe mode Driver Sweep και θα εισαι κομπλε.
koularasss Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Αυτό που μου μυριζει ειναι προβλημα με τους drivers της gt540 γιατι το λαπτοπ εχει 2 καρτες γραφικων. Βεβαια το παιχνιδι το ανοιγω με την 540 αλλα καποιο λαθος ισως να εχει γινει με τους drivers γιατι στην αρχη ειχα βαλει λαθος driver μετα το format και τους διορθωσα μετα. τι μπορω να κανω για να σβησω τελειως τους drivers των καρτων γραφικων και να περαστουν απο την αρχη? Εχω την ιδια καρτα γραφικων και το λαπτοπ μου εχει δυο μεσα,πριν να ανοιξεις το παιχνδι βαλε ολες τις λειτουργιες να γινονται απο την gt 540 απο τον πινακα ελεγχου της nvidia. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
jmallen3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Εχω την ιδια καρτα γραφικων και το λαπτοπ μου εχει δυο μεσα,πριν να ανοιξεις το παιχνδι βαλε ολες τις λειτουργιες να γινονται απο την gt 540 απο τον πινακα ελεγχου της nvidia. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App οταν λες ολες τις λειτουργιες τι εννοεις?
koularasss Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 οταν λες ολες τις λειτουργιες τι εννοεις? Θα πας στον πινακα ελεγχου της nvidia μετα θα πατησεις πανω αριστερα την επιλογη διαχειριση ρυθμισεων 3D,γενικες ρυθμισεις και θα επιλεξεις επεξεργαστης nvidia υψηλων επιδοσεων και αποθηκευση,λογικα αυτο θα λυσει το προβλημα σου. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
jmallen3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Θα πας στον πινακα ελεγχου της nvidia μετα θα πατησεις πανω αριστερα την επιλογη διαχειριση ρυθμισεων 3D,γενικες ρυθμισεις και θα επιλεξεις επεξεργαστης nvidia υψηλων επιδοσεων και αποθηκευση,λογικα αυτο θα λυσει το προβλημα σου. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Θα πας στον πινακα ελεγχου της nvidia μετα θα πατησεις πανω αριστερα την επιλογη διαχειριση ρυθμισεων 3D,γενικες ρυθμισεις και θα επιλεξεις επεξεργαστης nvidia υψηλων επιδοσεων και αποθηκευση,λογικα αυτο θα λυσει το προβλημα σου. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App δεν ειναι αυτό φίλε, το έχω ήδη στην επιλογή αυτή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα