Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι κατα καιρους βγαινουν Updates ειτε για την συσκευη ειτε για τους χαρτες οποτε που και που ας ριχνει καμια ματια στο site.

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω Update εκανα με τον κλασσικο τροπο.το gps Με Usb στο pc Περασα το προγραμμα και εκανα Update.το ιδιο και οταν εγινε fail Ολη η συσκευη και εχασε τα παντα.παλι με usb

Δημοσ.

αν ειναι για car use την θεωρω περιττη την ζελατινα.τουλαχιστον το Mio που εχω και το χρησιμοποιω καθε μερα εδω και 3 χρονια τουλαχιστον δεν εχει παθει κατι στην οθονη

• Like 1
Δημοσ.

Πουλινος...γιατι μου βγαζει στη διαδρομη να μπω απο χωρια και οχι απο εθνικη οδο;;;

Να κανω αναβαθμιση χαρτων;;; προχθες το πηρα;; Το συνδεω στον υπολογιστη παω στους χαρτες και στης ελλαδας και παταω ανανεωση;;;

Δημοσ.

στο mio που εχω εγω οταν βαλεις την διαδρομη υπαρχει επιλογη που σου λεει

α.συντομος δρομος.

β.κανονικος δρομος

γ.ταχυτατος δρομος

εγω το βαζω στον κανονικο.

μετα υπαρχει επιλογη

αποφυγη αυτοκινητοδρομων?το εχω κλεισει γιατι θελω να μπαινω αυτοκινητοδρομους

αποφυγη διοδιων? επισης το εχω κλεισει γιατι αν πεις να μην περασεις αποδιοδια θαμπεις μεσα απο ολα τα χωρια.

Δημοσ.

ναι δες τις επιλογες οταν ορισεις την διαδρομη για να εισαι σιγουρος τιειναι check και τι οχι.πχ για την αθηνα εχει και δακτυλιο.

Δημοσ.

Το εκανα δεν ειναι αυτο τελικα....Να κανω αναβαθμιση;;; Πως ομως;;; Ωραια μπαινω στη σελιδα της μλς και μετα;;; Ή συνδεω στον υπολογιστη την συσκευη και παταω ανανεωση χαρτων απο εκει;;

Εγκατεστησα και το "κεντρο συσκευων των windows mobile" αλλα τιποτα δεν εγινε, δεν συνδεθηκε η συσκευη...

Δημοσ.

παραξενο να μην ειναι αυτο.να φταινε οι χαρτες χλωμο.δες γενικοτρα τι επιλογες δινει για την διαδρομη.τωρα για το Update δες τι λεει στο manual.Λεει απο το ιντερνετ η συνδεεις το gps στο pc και κατεβαζεις κτλ.σιγουρα το gps θα χρειαστει να το συνδεσεις με το Pc για να περαστουν εκει οι χαρτες.απλα δεν ξερω αν θα κανεις απλα ανανεωση η πρεπει να περασεις καποιο αρχειο οπως ηταν στο Mio moov.για το mio εγω ειχα περασει το δικοτου προγραμμα που εδινε στο cd Μεσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...