Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να αγορασω ενα smartphone μεσοχαμηλη κατηγορια τιμης και ειμαι αναμεσα σε δυο Sony Ericsson Live With Walkman και Samsung Galaxy Ace...βασικα εχω ακουσει οτι και τα δυο ειναι λιγο προβληματικα και εχουν καποια ελλατωματα εσεις τι γνωμη εχετε προτεινετε μου και πειτε μου τα ελλατωματα τους...ευχαριστω...!

Δημοσ.

αφού κοιτάς σε τέτοια κατηγορία, εγώ θα έδινα λίγα παραπάνω λεφτά και θα έπαιρνα το sony xperia sole που θα σου κρατήσει μία ζωή. τα κινητά που αναφέρεις είναι λίγο παλιά και πλέον αξίζει να αγοράζεις ψιλοκαινούρια κινητα

Δημοσ.

μπορείς να τσεκάρεις και το xperia U που έχει και χρωματάκια. γενικά πάντως και το Sole είναι καλή επιλογή.

Δημοσ.

Αυτά τα 2 που κοιτας ξεχνα τα.. trust me, μη το ψάχνεις παραπερα. Κοιτα αυτά που σου πρότειναν παραπάνω + το sony neov, παλαιο αλλα παντα καλο για τα λεφτά του. Το ideos ειναι παρόμοιο με το neov. Το sole ειναι καλυτερο ολων..

http://www.digitallife.gr/review-sony-xperia-sole-97938/

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

παιδια ξεχασα να αναφερω οτι διαθετω μεχρι 180 ευρω!για αυτο και προτεινω αυτα τα δυο!

Τότε το sole το ξεχνάς και πας με κλειστά μάτια στο sony ericsson neo v στα 199 ευρώ. Για την διαφορά, εσύ θα κρίνεις αν ειναι μεγάλη ή μικρή αλλά αξίζει.

Δημοσ.

μου αρεσει το Χ5 αλλα με φοβιζει που ειναι κινεζικο μονο αυτο!μην βγει προβληματικο σκεφτομαι!

ΟΛΑ ειναι κινεζικα. Απο εκει και περα αναλογα την εταιρια. Η huawei πχ εχει και κεραιες κινητης στην ελλαδα. Δεν ειδα να φοβουνται μην βγουν προβληματικες ^^

Δημοσ.

Απο τα αλλα που κοιτας, το ideos ειναι πολυ καλυτερο. Αν δεν μπορείς να ανεβείς καθόλου οικονομικά παρτο άφοβα. Εχει και μεγάλη υποστήριξή. Αν μπορείς να ανέβεις λίγο συγκρινε το με το neov. Παρόμοιά και τα 2 με συν και πλην το καθενα. Αναλόγως τι ειναι ποιο σημαντικό για σενα θα καταλήξεις σε ένα απο τα 2. Με τα λεφτά που δινεις αυτές μονο ειναι οι επιλογές σου.

Δημοσ.
δηλαδη αμα πες ανεβω λιγο se neo v η Huawei?

Έχουν γραφτεί πολλές συγκρίσεις γι αυτά τα 2. Καθενα εχει συν και πλην. Neov καλυτερη κάμερα, ποιο ετοιμο / ομορφο απο τη μανα του, idmi για σύνδεσή σε tv, καλυτερη οθόνη, επωνυμο, καλυτερο design κλπ. Huawei ,περισσότερες χακεριες, custom rom, αν το πειραξεις γίνεται γρηγορότερο απο neov, φθηνοτερο, μεγαλύτερη (αλλα χειρότερης ποιότητας) οθόνη.Θα βρεις άπειρα πραγματα να πειράξεις σε αντίθεση με το neov. Ότι θεωρείς σημαντικότερο, πας προς τα εκεί.. Η προσωπική μου προτιμηση ειναι το neov. Το εχω προτείνει (λόγω χαμηλής τιμής) σε 3 φιλους. Δε μου παραπονέθηκε κανεις.. Αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του. Αλλα αν προτιμας το huawei, και αυτό μια χαρά ειναι. Σε αλλο επιπεδο και τα 2 απο εκείνα που κοιταγες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...