Kostas93 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ναι ομως μετα ανεβαινει τιμη κ με τετοια τιμη νομιζω βρισκω καλυτερο.. Μου αρεσε πολυ αυτο το acer που μου ειπε ο φιλος στην αρχη Sent from my iPhone using Insomnia είναι πολύ καλό το αρχικό acer όμως εχει 800+ευρω ενω το acer που πρότεινα έχει λιγότερα από 600, συνεπώς έχουν μία σημαντικότατη διαφορα 200+ ευρώ. προσωπικά δε θα εδινα τη διαφορά αυτή,δε πιστευω πως η χρηματική διαφορα είναι αντίστοιχη της διαφορας σε απόδοση. για να συνοψίσω, θα έπαιρνα τον acer που πρότεινα και είτε θα έπαιρνα κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο είτε θα συνέχιζα με αυτόν που έχει και αν δε με ικανοποιούσε θα τον άλλαζα μετά κρατώντας τον ήδη υπάρχοντα ως εξωτερικό,και πάλι φθηνότερο θα μου ερχόταν... αλλά αυτό είναι αυτό που θα έκανα εγώ, σκέψου το, σκέψου αν σε καλύπτει και αποφάσισε, και τα δύο πάντως δε θα σε απογοητεύσουν σε απόδοση.
paofc1908 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 είναι πολύ καλό το αρχικό acer όμως εχει 800+ευρω ενω το acer που πρότεινα έχει λιγότερα από 600, συνεπώς έχουν μία σημαντικότατη διαφορα 200+ ευρώ. προσωπικά δε θα εδινα τη διαφορά αυτή,δε πιστευω πως η χρηματική διαφορα είναι αντίστοιχη της διαφορας σε απόδοση. για να συνοψίσω, θα έπαιρνα τον acer που πρότεινα και είτε θα έπαιρνα κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο είτε θα συνέχιζα με αυτόν που έχει και αν δε με ικανοποιούσε θα τον άλλαζα μετά κρατώντας τον ήδη υπάρχοντα ως εξωτερικό,και πάλι φθηνότερο θα μου ερχόταν... αλλά αυτό είναι αυτό που θα έκανα εγώ, σκέψου το, σκέψου αν σε καλύπτει και αποφάσισε, και τα δύο πάντως δε θα σε απογοητεύσουν σε απόδοση. Ναι όμως πόσο θα πληρώσω για να αγοράσω τον δισκο και να μου τον εγκαταστησουν?? Ναι όμως πόσο θα πληρώσω για να αγοράσω τον δισκο και να μου τον εγκαταστησουν?? Ναι όμως πόσο θα πληρώσω για να αγοράσω τον δισκο και να μου τον εγκαταστησουν??
Kostas93 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 δε μπορώ να σου απαντήσω συγκεκριμένα,γιατί εξαρταται από το τι σκληρό θα πάρεις και απο που. πάντως με 140ε περίπου παίρνεις 2 τερα εξωτερικό και λύνεις το πρόβλημα σου.
paofc1908 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Η εγκατασταση ειναι δωρεαν ; Επειδη δε ξερω να το βαλω μονος μου Sent from my iPhone using Insomnia
Kostas93 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 αν μιλάμε για εξωτερικό δίσκο δε τίθεται θέμα εγκατάστασης,εξωτερικός είναι. όσον αφορά τους εσωτερικούς είναι πολύ ευκολη η αλλαγη,και να μη ξέρεις εσύ σίγουρα κάποιος φίλος σου θα σε βοηθήσει.στη χειρότερη βλέπεις πως γίνεται στο youtube και κανεις ακριβως τα ιδια. τώρα αν θες να στον τοποθετήσουν στο κατάστημα συνήθως χρεώνουν. δύσκολα θα τον βάλει κάποιος τζάμπα. μόνο αν τον πάρεις από μαγαζι της 'γειτονιας' και θελήσει ο ανθρωπος να σε βοηθήσει.
paofc1908 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 http://www.cyprus-pc.com/cyprus/p-acer-timelinex-4830t-6841-11288; αυτο φενεται καλο αλλα η καρτα γραφικών του ειναι καλη??
paofc1908 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 πηγα σημερα για να δω και μου ειπε ενας πωλητης οτι η toshiba ειναι διαχρονικα η καλυτερη μαρκα για την δουλεια που το θελω..μου πρότεινε http://www.cosmodata.gr/product/78003/ ..επειδη μου ειπε σηκωνει απαιτιτηκα παιχνιδια και θα είναι αρκετα γρηγορο για τους λογους που το χρειαζομαι ενω εχει πολυ δυνατη καρτα γραφικων..οταν τονρωτησα γιατι η ντελ εχει καλυτερα χαρακτηρηστικα σε καλυτερη τιμη μου ειπε οτι τα εξαρτηματα της ντελ ειναι λιγοτερο ανθεκτηκα ειναι υποδιεστερα και η toshiba εχει τελειο serviece ,,, ισχυει κατι τέτοιο οτι τα εξαρτηματα της ντελ ειναι υποδιεστερα για αυτο και τα καλυτερα χαρακτηρηστικα σε καλυτερες τιμες?
e-bros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 @paofc να φανταστω πήγες σε Πλαίσιο που προμοτάρουν τρελά την Toshiba και δεν έχουν ούτε ένα Dell? (αν όχι και πήγες αλλού, τότε άκυρο. Αν και ισχύει αυτό που είπα )
paofc1908 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 @paofc να φανταστω πήγες σε Πλαίσιο που προμοτάρουν τρελά την Toshiba και δεν έχουν ούτε ένα Dell? (αν όχι και πήγες αλλού, τότε άκυρο. Αν και ισχύει αυτό που είπα ) ενα περιπου ναι !!Αλλά νομίζω οτι κατάληξα στο τι θα πάρω είναι ένα λαπτοπ περισσότερο απ΄ αυτό που χρειάζομαι αλλά νομίζω είναι μεγάλη ευκαιρία η τιμή του ! Αυτό http://www.ideal.gr/index.phppage=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=420&category_id=21&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=439 Εσείς τι λέτε καλό ε?
jtheogr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Η κάρτα που φοράει είναι δεν είναι πολύ δυνατή όπως σου είπε είναι μια πολύ απλή κάρτα γραφικών για καθημερινή απλή χρήση ..... αυτό που σου είπε για τα υλικά δεν θα το σχολιάσω ...ως αναφορά το service αν η toshiba έχει τέλειο service τοτε η dell έχει τέλειο +2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα