viper2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 so πηρα το μηχανημα και πεταξα ενα usb με κατι αρχεια πανω και προσεξα οτι σε καποια avi πηγαινει αργα ενω σε καποια αλλα εχω παρασιτα... το avi με τα παρασιτα ειναι high level 3.0 General Complete name Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave File size : 719 MiB Duration : 1h 2mn Overall bit rate : 1 608 Kbps Writing application : PotEncoder Video ID : 0 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : [email protected] Format settings, CABAC : No Format settings, ReFrames : 1 frame Codec ID : H264 Duration : 1h 2mn Bit rate : 1 404 Kbps Width : 640 pixels Height : 360 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Variable Frame rate : 29.970 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.203 Stream size : 628 MiB (87%) Audio ID : 1 Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Mode extension : CM (complete main) Codec ID : 2000 Duration : 1h 2mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 192 Kbps Channel(s) : 2 channels Channel positions : Front: L R Sampling rate : 48.0 KHz Bit depth : 16 bits Compression mode : Lossy Stream size : 85.8 MiB (12%) Alignment : Aligned on interleaves Interleave, duration : 32 ms (0.96 video frame) Interleave, preload duration : 32 ms και η ερωτηση μου ειναι η εξης: υπαρχει καποιο update ή καποιο hack για να παιξουν ανθρωπινα τα avi? thanks
tasep Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 viper2005 η απάντηση σε αυτό ''so πηρα το μηχανημα και πεταξα ενα usb με κατι αρχεια πανω και προσεξα οτι σε καποια avi πηγαινει αργα ενω σε καποια αλλα εχω παρασιτα... το avi με τα παρασιτα ειναι high level 3.0''..Τρέξε το βίντεο μπροστά x2,x4 κτλ και μέτα πίσω στην αρχή..εγώ έτσι το διορθώνω όταν παίζει με σπασίματα..
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 viper2005 η απάντηση σε αυτό ''so πηρα το μηχανημα και πεταξα ενα usb με κατι αρχεια πανω και προσεξα οτι σε καποια avi πηγαινει αργα ενω σε καποια αλλα εχω παρασιτα... το avi με τα παρασιτα ειναι high level 3.0''..Τρέξε το βίντεο μπροστά x2,x4 κτλ και μέτα πίσω στην αρχή..εγώ έτσι το διορθώνω όταν παίζει με σπασίματα.. didnt work καμια αλλη προταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα