boulgi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα την βοήθεία σας για να φτιάξω ένα καλο μηχάνημα! Το μηχάνημα θα αξιοποιηθεί κυρίως για gaming και Internet. Ποσό που διαθέτω : 1400-1700 Eura Χρήση υπολογιστή : Gaming, Internet Ειδικά προγράμματα : Τίποτα εξειδικευμένο Στη σύνθεση χρειάξεται οθόνη? Ναι (σκεφτόμουν για 23'+Samsung , αλλά δεκτή οποιαδήποτε πρόταση) Στη σύνθεση χρειάξεται και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Πόλη διαμονής : Αθήνα Τα κομμάτια που θα αγοράσω θέλω να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο. Μπορώ να κάνω κι εγώ την συρναμολόγηση. λειτουργικό σύστημα : Όχι Eυχαριστώ εκ των προτέρων X Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2012 από boulgi
nikos1982 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα την βοήθεία σας για να φτιάξω ένα καλο μηχάνημα! Το μηχάνημα θα αξιοποιηθεί κυρίως για gaming και Internet. Ποσό που διαθέτω : 1400-1700 Eura Χρήση υπολογιστή : Gaming, Internet Ειδικά προγράμματα : Τίποτα εξειδικευμένο Στη σύνθεση χρειάξεται οθόνη? Ναι (σκεφτόμουν για 23'+Samsung , αλλά δεκτή οποιαδήποτε πρόταση) Στη σύνθεση χρειάξεται και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Πόλη διαμονής : Αθήνα Τα κομμάτια που θα αγοράσω θέλω να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αδιάφορο. Μπορώ να κάνω κι εγώ την συρναμολόγηση. λειτουργικό σύστημα : Όχι Eυχαριστώ εκ των προτέρων X αλλαξε χρώμα γτ δεν διαβαζετε αυτο που εχεις γραψει.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Κουτί: Corsair Obsidian 650D Τροφοδοτικό: Corsair Professional Series Gold AX650 Επεξεργαστής: Intel Core i5-3570K Μητρική: Gigabyte GA-Z77X-D3H Ψύκτρα: CoolerMaster Hyper 212 EVO Μνήμη: Corsair Vengeance Low Profile 8GB Dual Channel DDR3 Memory Kit Κάρτα γραφικών: EVGA GeForce GTX 670 2GB SSD: OCZ Vertex 4 SATA III 2.5" SSD 128GB Σκληρός: Western Digital Caviar Black 1TB DVD-RW: Samsung SH-222AB Οθόνη: Dell UltraSharp U2312HM 1620 ευρώ Αν θέλεις να ψαλιδίσουμε λίγο το ποσό, πες. Μπορείς να πέσεις 100-120 ευρώ από κουτί και τροφοδοτικό. Τα άλλα δεν θα τα πείραζα.
doctorjim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 +1 στην πρόταση του Δείνο με μία μόνο αλλαγή της καρτας γραφικών διότι η evga όσο και η asus στην 670 τα έχουν κάνει λίγο σκ ά. Έχω διαβάσει σε πολλά ξένα φορουμ για κόκκινες οθόνες (RSOD) από τηναρχή της εγκατάστασης και επειδή και εγώ θέλω να αγοράσω μια 670 θα πάρω την gigabyte windforce η οποία έχει τα ίδια specs με την asus top.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Η evga προτάθηκε με τη λογική της lifetime εγγύησης (εφόσον γίνει registration στο site). Όποια 670 και να πάρει, εννοείται ότι θα μείνει ευχαριστημένος.
doctorjim Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δείνο δεν με κατάλαβες. Η evga όσο και η asus "απέτυχαν" στο θέμα της 670 διότι παρουσιάζονται κόκκινες οθόνες από την αρχή της χρήσης τους.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ναι, το κατάλαβα. Αυτό δεν λύθηκε ήδη με καινούριο firmware?
boulgi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ Δεινόσαυρε για την πρόταση σου και για την βοήθεια.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Τίποτα, να σαι καλά. Αν αρχίσεις τις περικοπές άσε απείραχτα vga, mobo, cpu και ξεκίνα κατά σειρά από κουτί (δες το 400r), τροφοδοτικό (δες το tx 650), ssd (δες τον agility 3). Το κέρδος θα είναι περίπου 130 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα