SharkGamer007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα και πάλι ο ξάδερφος μου θέλει να φτιάξει ενα καινούργιο PC και δεν μπορεί να αποφασίσει ποιόν απο τους δύο CPUs να πάρει εσείς ποιόν προτείνετε ?? Τον θέλει για gaming και editing video Εγώ επιμένω να πάει σε i5 αλλά αυτός θέλει τον FX επειδή είναι πιο φθηνός και έχει και 8 πυρήνες ... Κάποιος ?
nikos1982 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα και πάλι ο ξάδερφος μου θέλει να φτιάξει ενα καινούργιο PC και δεν μπορεί να αποφασίσει ποιόν απο τους δύο CPUs να πάρει εσείς ποιόν προτείνετε ?? Τον θέλει για gaming και editing video Εγώ επιμένω να πάει σε i5 αλλά αυτός θέλει τον FX επειδή είναι πιο φθηνός και έχει και 8 πυρήνες ... Κάποιος ? το θεμα αν ειναι το οικονομικο και περιορίζετε μονοδρομος ειναι ο fx.αν ασχοληθει με oc αν δεν παει σε Κ ιντελ+ μητρικη ζ77 τοτε παλη μονοδρομος ειναι ο fx.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Το ότι έχει ( 8 πυρήνες από μόνο του δεν λέει τίποτα. Ο 3450 είναι συνολικά καλύτερος, αλλά στο video editing ο 8120 έχει προβάδισμα. Ανάλογα με το πόση βαρύτητα δίνει στο video editing, επιλέγει. Αν θα είναι η κύρια δουλειά, παέι στον 8120. Αν θέλει πιο all around μηχάνημα πάει στον 3450. Σε όποιον και να πάει, δεν θα έχει προβλημα σε τιποτα. Ο 8120 θα είναι αξιοπρεπέστατος και σε όλα τα άλλα εκτός του video editing και ο 3450 δεν θα έχει κανένα θέμα στο video editing.
SharkGamer007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 το θεμα αν ειναι το οικονομικο και περιορίζετε μονοδρομος ειναι ο fx.αν ασχοληθει με oc αν δεν παει σε Κ ιντελ+ μητρικη ζ77 τοτε παλη μονοδρομος ειναι ο fx. Δεν θα κάνει Overclock Mε λίγα λόγια τι προτείνεις ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα