Προς το περιεχόμενο

ideos x5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και θα ηθελα λιγακι την βοηθεια σας.Εχω ενα IDEOS X5 το απλο με την 2.3.5 official και καθε φορα που το κλεινω και συνδεω τον φορτιστη και παω να το ανοιξω κολλαει και κανει συνεχως επανεκκινησεις στο λογοτυπο.Αποτελεσμα να χανω τα παντα σχεδον απο το σεταρισμα αφου επανερχεται μονο με Factory reset. Εχω αλλαξει SD ,εχω κανει τα παντα αλλα τίποτε και υπενθυμιζω το κανει ΜΟΝΟ αν βαλω τον φορτιστη και μετα το ανοιξω.Κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα.Δηλαδη θα φοβαμαι μην μεινω απο μπαταρια και κλεισει και μετα αντε ξανα μανα απο την αρχη.

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Ειμαι λιγακι αρχαριος πανω σε αυτα τα θεματα και θα εκτιμουσα καθε ειδους γνωμη και βοηθεια.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Αν δεν το έχεις πειράξει ποτέ (root κλπ.) πιθανότατα είναι αστοχία υλικού. Μπορεί να είναι όμως και ιός.

Αν θέλεις κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και χωρίς να εγκαταστήσεις τίποτα από εφαρμογές και αρχεία, ξαναδοκίμασε. Αν στο ξανακάνει σίγουρα δε φταίει το λογισμικό αλλά η συσκευή.

Δημοσ.

Gr_soul επαναφορα κλο εχω κανει..

Μετα απο τρελο ψαξιμο βρηκα λυση, ειχε γινει επεμβαση στα partition του κινητου(απο τον προηγουμενο κατοχο, κατι το οποιο δεν το ηξερα καν) με αποτελεσμα να τρωει bootloop.Το επανεφερα στα original μεγεθη και εστρωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...