amius Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) εισαι σιγουρος για αυτες τις τιμες; εγω εχω πολυ πιο αργο συστημα αλλα οι τιμες δεν διαφερουν και πολυ απο τις δικες σου. μαλιστα στον chrome σε ξεπερναω,αφου βγαζω 2368. μηπως ετρεχες τα τεστς με addons και οχι καθαρο προφιλ; Γεια χαρά. Με καθαρό προφίλ. Έχω παρατηρήσει πως πολλές φορές οι τιμές παίζουν ελαφρά στα Win64. Σε γενικές βέβαια γραμμές, ξέχωρα από όσα λέμε, (κυρίως λόγω του ότι ο Opera αναγκάζει τη χρήση του GoToPage, που δεν λειτουργεί πάντα σωστά, όταν θέλεις να αντιγράψεις ιστοσελίδες κ.λπ.), ο Opera μου βγάζει καλύτερα αποτελέσματα σε ταχύτητα και πραγματικά είναι πιο γρήγορος. Αλλά, για πάρα πολλούς λόγους, (που αντιλαμβάνομαι πως γνωρίζεις, για να μη λέω πολλά), θεωρώ ακόμη τον Firefox καλύτερο και πληρέστερο από όλους. Ο Chrome πολλές φορές δεν με ικανοποιεί στις επικολλήσεις κειμένων και, για διάφορους άλλους λόγους, δεν με εξυπηρετεί όσο ο F. Σημειώνω πως ο ΙΕ64 είναι εξαιρετικά γρήγορος, αλλά θα μετρήσω λεπτομερειακά κάποια στοιχεία, επειδή μου φαίνεται πως είναι μνημοβόρος. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2012 από amius
amius Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 εισαι σιγουρος για αυτες τις τιμες; εγω εχω πολυ πιο αργο συστημα αλλα οι τιμες δεν διαφερουν και πολυ απο τις δικες σου. μαλιστα στον chrome σε ξεπερναω,αφου βγαζω 2368. μηπως ετρεχες τα τεστς με addons και οχι καθαρο προφιλ; KilliK Γεια χαρά. Με καθαρό προφίλ. Έχω παρατηρήσει πως πολλές φορές οι τιμές παίζουν ελαφρά στα Win64. Σε γενικές βέβαια γραμμές, ξέχωρα από όσα λέμε, (κυρίως λόγω του ότι ο Opera αναγκάζει τη χρήση του GoToPage, που δεν λειτουργεί πάντα σωστά, όταν θέλεις να αντιγράψεις ιστοσελίδες κ.λπ.), ο Opera μου βγάζει καλύτερα αποτελέσματα σε ταχύτητα και πραγματικά είναι πιο γρήγορος. Αλλά, για πάρα πολλούς λόγους, (που αντιλαμβάνομαι πως γνωρίζεις, για να μη λέω πολλά), θεωρώ ακόμη τον Firefox καλύτερο και πληρέστερο από όλους. Ο Chrome πολλές φορές δεν με ικανοποιεί στις επικολλήσεις κειμένων και, για διάφορους άλλους λόγους, δεν με εξυπηρετεί όσο ο F. Σημειώνω πως ο ΙΕ64 είναι εξαιρετικά γρήγορος, αλλά θα μετρήσω λεπτομερειακά κάποια στοιχεία, επειδή μου φαίνεται πως είναι μνημοβόρος.
johnbond Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δε μου παίζουν τα videos στο youtube με τον 14..Τι φταίει;
soulnick Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 ο σαπιος flash player. αληθεια, πως παμε πισω τη version?
marios32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Και εμένα δεν έπαιζε τα βίντεο στο yt αλλά δεν έφταιγε το φλάς. Το είχα γυρισμένο στο html5 και μου έβγαζε σφάλμα σε ένα script που στην ουσία έτρεχε όταν έτρεχε ο html5 player.
yianpap Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Το click to play για plugins ειναι το πιο σημαντικο feature που εχει να παρουσιασει ο ff απο την εποχη της 4 και μετα, ανταξιο του plugin container που εισηγαγε με την 3.6.6. Ολα τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα, και ειδικα τα οσα γινονται στο ui και τον κανουν να μοιαζει ακομα περισσοτερο με τον chrome. Και εφοσον δεν υπαρχει ακομα επισημο 64αρι stable build απο τη mozilla, καθε κινηση απο τριτους πχ waterfox ή το build του xhmikosr ειναι ευπροσδεκτη, για οποιον δεν θελει να παει σε beta/aurora channel. Θα σημφωνίσω απόλυτα! Το πιο σημαντικο feature της νέας έκδοσης εναι το click to play. Εκτοξεύει την ταχύτητα!!! Στις δοκιμές μου σε fedora 17 64bit με 64bit εκδοση του firefox βλέπω τρομερή διαφορα στην ταχύτητα σε σχέση με την έκδοση 13.0.1.
argirisparxas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Θα σημφωνίσω απόλυτα! Το πιο σημαντικο feature της νέας έκδοσης εναι το click to play. Εκτοξεύει την ταχύτητα!!! Στις δοκιμές μου σε fedora 17 64bit με 64bit εκδοση του firefox βλέπω τρομερή διαφορα στην ταχύτητα σε σχέση με την έκδοση 13.0.1. Όντως εγώ έχω δει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα.Επίσης και στην μνήμη βλέπω μου καταναλώνει τα λιγότερα. Όσο για το flash ποτέ δεν είχα πρόβλημα..
yianpap Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Όντως εγώ έχω δει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα.Επίσης και στην μνήμη βλέπω μου καταναλώνει τα λιγότερα. Όσο για το flash ποτέ δεν είχα πρόβλημα.. Στο PC μου ούτε εγώ έχω προβλημα με το flash αλλά στο netbook μου έχω τρομερό πρόβλημα. Για παράδειγμα το contra.gr έχει 11 flas videos σε κάθε σελίδα και μου γωνατίζει το σύστημα πολλες φορές! Μιλάμε για κατάχρηση του flash φαντάζομαι ότι αυτός είναι ένας τρόπος πίεσης στα s;ite να μεταβούν σε HTML 5.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 λεπόν... update ASAP...Πολύ ασταθής έκδοση η 14...Όταν τον ανοίγω σα να κολλάει λίγο..Και κολλάει και συχνά ενώ κάνω περιήγηση,με αποτέλεσμα no responding και κλείσιμο της εφαρμογής..Επίσης..Κάποια sites που έμπαινα πριν,τώρα δεν μπαίνουν με την μία..Πρέπει να κάνω refresh..Είδα firewall όλα μια χαρά. (και το flash έλεος..όλο κολλήματα τρώει)
argirisparxas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Στο PC μου ούτε εγώ έχω προβλημα με το flash αλλά στο netbook μου έχω τρομερό πρόβλημα. Για παράδειγμα το contra.gr έχει 11 flas videos σε κάθε σελίδα και μου γωνατίζει το σύστημα πολλες φορές! Μιλάμε για κατάχρηση του flash φαντάζομαι ότι αυτός είναι ένας τρόπος πίεσης στα s;ite να μεταβούν σε HTML 5 Εγώ μιλάω για λάπτοπ.Ενεργοποίησε το click to play για να εμποδίζεις να φορτώνονται όλες τα flash video ή διαφημίσεις μαζί.Έτσι θα είναι πιο ελαφρύ και θα επιλέγεις εσύ πότε να παίξει το βίντεο.Επίσης βάλει το adblock add on θα σε σώσει..
johnbond Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Εμένα το πρόβλημα με τα videos του yt λύθηκε μόνο του.Δεν ξέρω τι συνέβη. Αλλά τελευταία ο firefox είναι όλο προβλήματα,πάνε με το ζόρι να μας διώξουνε. Κρίμα γιατί ήμουν φανατικός οπαδός,οτιδήποτε έχει το όνομα google με αηδιάζει.
panos2171 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μόνο σε μένα τραβάει 450MB μνήμη εκεί που τραβούσε το πολύ 300??
argirisparxas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μόνο σε μένα τραβάει 450MB μνήμη εκεί που τραβούσε το πολύ 300?? Αυτό είναι ανάλογο το τι τρέχεις εκείνη την ώρα στο firefox βίντεο.Τι ανάλυση βίντεο.Παιχνίδια flash κτλπ.Το θέμα είναι να συγκρίνεις με άλλους browser.Σε εμένα είναι ο πιο μικρός σε κατανάλωση.Και αμέσω μετά με μικρή διαφορά το opera και μετά chrome..
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 το memory fox που μου είχε πει ο KilliK πριν 1.5χρόνο,δεν το βγάζω με τίποτα.Λέμε διαχείριση μνήμης στα μέγιστα δυνατά σημεία,μπορεί να προσφέρει. 10 ενεργά tabs έχω τώρα,και τρώει 47mb μνήμη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα