soulnick Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 σημερα μου κρασαρε καμια 20φορες σερι... ολα καλα, αλλα τα κρασαρισματα εχουν γινει πολυ ενοχλητικα...
KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 δοκιμασες με καθαρο προφιλ; επισης ποια εκδοση του flash τρεχεις; η 11.3 προκαλει crashes στον firefox.
amius Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 εχεις το ιδιο συστημα με το δικο μου; Win7, 3100 Mhz 16000 Mb Mem Αυτό που έχει σημασία είναι πως στον Opera εδώ δίνει τη μεγαλύτερη τιμή σε σύγκριση με Firefox, Chrome, IE στο PC εδώ. HTML5 Capabilities 5/6 Opera
amius Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 με βαση ποιες τιμες; τις δικες μου που ανεβασα; Win7 64 - Proc.64 Opera 12: 2259 Chrome: 2189 Firefox 14: 1723 IE 64: 1546 Όλες οι εκδόσεις φυλλομετρητών τελευταίες Μετρήσεις υπολογιστή μου.
21century Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Τώρα αποκτά ενδιαφέρον ιδίως για τα πρόσθετα..
Demetris77 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ξεχασες να αναφερεις οτι με την 14, υποστηριζεται πλεον η λειτουργια Click-to-Play για τα plugins,δηλαδη τα plugins μπορουν να φορτωνονται οποτε χρειαζονται. Για να την ενεργοποιησει καποιος: Go to about:config.Search for "plugins.click_to_play" or create the option if it's not there (it's a boolean value) and set it to true. more info here: http://news.softpedia.com/news/Firefox-14-with-Encrypted-Google-and-Click-to-Play-Plugins-Is-Here-281775.shtml Επισης η 14 περιεχει πολλα bug fixes απο το Snappy Project,που σημαινει καλυτερη αποκριση του browser και "αισθητα" πιο γρηγορος. By far η πιο σημαντικη αναβαθμιση της εκδοσης. και ναι, νομιζω τρεχει κατι πιο γρηγορα τωρα..
Aias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) να επαιζε και το flash player και να μην crashαρε τι στον κοσμο... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2012 από Aias
flik Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ε τώρα είναι που δεν τον αλλάζω με τίποτα. Για να δούμε αν θα μπορέσει ο chrome να ακολουθήσει τα features του firefox γιατί αρχίζει και μένει πίσω. Το click-to-play γιατί δεν υπήρχε εδώ και καιρό; Και στον ff και στους άλλους browsers. Δεν μπορεί να μην το είχαν σκεφτεί.
liopyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα στο scroll με τα βίντεο; Π.χ στο youtube πολύ συχνά, σκρολλάροντας μπερδεύονται τα γραφικά της σελίδας μέσα στο βίντεο. Το έχω παρατηρήσει από τη προηγούμενη αναβάθμιση, και μου το κάνει και σπίτι και στο pc της δουλειάς.
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα στο scroll με τα βίντεο; Π.χ στο youtube πολύ συχνά, σκρολλάροντας μπερδεύονται τα γραφικά της σελίδας μέσα στο βίντεο. Το έχω παρατηρήσει από τη προηγούμενη αναβάθμιση, και μου το κάνει και σπίτι και στο pc της δουλειάς. αυτο το προβλημα το ειχα με την nightly,αλλα οχι με την stable. τα γνωστα,καθαρο προφιλ,upgrade/downgrade τον flash,update τον gpu driver. τελος δοκιμασε και τον beta 15,δεν χανεις κατι. Ε τώρα είναι που δεν τον αλλάζω με τίποτα. Για να δούμε αν θα μπορέσει ο chrome να ακολουθήσει τα features του firefox γιατί αρχίζει και μένει πίσω. Το click-to-play γιατί δεν υπήρχε εδώ και καιρό; Και στον ff και στους άλλους browsers. Δεν μπορεί να μην το είχαν σκεφτεί. click-to-pay υποστηριζουν και οι chrome/οpera εδω και καιρο αλλα δεν ειναι απροβληματιστη η λειτουργια τους.γιαυτο και ο chrome εχει το feature disabled. imho καλυτερα να χρησιμοποιησει καποιος τα noscript/flashblock addons που προσφερουν την ιδια λειτουργια πιο αξιοπιστα και με μεγαλυτερο ελεγχο. Win7 64 - Proc.64 Opera 12: 2259 Chrome: 2189 Firefox 14: 1723 IE 64: 1546 Όλες οι εκδόσεις φυλλομετρητών τελευταίες Μετρήσεις υπολογιστή μου. εισαι σιγουρος για αυτες τις τιμες; εγω εχω πολυ πιο αργο συστημα αλλα οι τιμες δεν διαφερουν και πολυ απο τις δικες σου. μαλιστα στον chrome σε ξεπερναω,αφου βγαζω 2368. μηπως ετρεχες τα τεστς με addons και οχι καθαρο προφιλ;
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Hooray! Your Firefox is up to date. και στο βίντεο,να χώσουμε στα κινητά μας..γκρρρ.. 64bit ;;; nightly ;
jim_p Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το click-to-play γιατί δεν υπήρχε εδώ και καιρό; Και στον ff και στους άλλους browsers. Δεν μπορεί να μην το είχαν σκεφτεί. Στην opera υπαρχει απο την 10.50 και μετα και στον chrome απο τη 18 και μετα.
flik Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Στην opera υπαρχει απο την 10.50 και μετα και στον chrome απο τη 18 και μετα. Ναι όντως, το έψαξα αφού το είπα Στον firefox δηλαδή τώρα κατάφεραν να το κάνουν λειτουργικό; @Killik: Το flashblock το χρησιμοποιούσα, αλλά γενικά δεν θέλω να έχω πολλά addons και το έβγαλα. Τώρα που είναι το feature ενσωματωμένο μάλλον θα το κρατήσω ενεργοποιημένο. Το noscript με κουράζει που και που, αν και πρόκειται όντως για μεγάλη διαφορά στην ασφάλεια κυρίως.
argirisparxas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ναι όντως, το έψαξα αφού το είπα Στον firefox δηλαδή τώρα κατάφεραν να το κάνουν λειτουργικό; Από ότι πρόσεξα έχει κάποια προβλήματα.Σε έμενα σε βίντεο στο imdb έχει πρόβλημα και δεν τα παίζει όπου έχω flashblock. Αλλά αυτό δεν με πειράζει.Γενικά ο firefox είναι ακόμα πιο γρήγορος και ελαφρύς ως προς την μνήμη.Και το click to play θεωρώ ότι θα βελτιωθεί.Προς το παρών παρόλο τα μικρά προβλήματα φαίνεται χρήσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα