Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες. Πάω σίγουρα σε επιλογή i5, απλά δεν ξέρω σε ποιον να πάω. Είναι και το οικονομικό στη μέση.

Με ένα i5 2500 θα έχω πρόβλημα σε games κτλ ή να πάω σε ένα πιο νέο;

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα ένα 2500Κ. Είναι αρκετός και εάν μετά θες κάτι πιο δυνατό μπορείς να τον κάνεις overclock.

Ωραία. Κι εγώ για εκεί λέω. Γίνεται να τον συνδυάσω με μια μητρική οικονομική αλλά να έχει και ψιλοδυνατότητες ανεβάσματος; Καμιά πρόταση;

Δημοσ.

Πήγαινε στις Αναβαθμίσεις και θα βρεις ένα κάρο προτάσεις.

Κοίταξα, απλά ψάχνω για μια οικονομική γενικά μητρική που να συνδυάζεται με i5 2500k. Αν μπορεί κάποιος ας πει καμιά πρόταση. Βασικά να μην ξεπερνάει τα 90 ευρώ.

Δημοσ.

Κοίταξα, απλά ψάχνω για μια οικονομική γενικά μητρική που να συνδυάζεται με i5 2500k. Αν μπορεί κάποιος ας πει καμιά πρόταση. Βασικά να μην ξεπερνάει τα 90 ευρώ.

Θες να κάνεις Crossfire ή SLI ???

Εάν όχι εγώ θα σου πρότεινα αυτήν : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29394&cat=3&sub=369&pmanuf=196&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

Ωραία. Κι εγώ για εκεί λέω. Γίνεται να τον συνδυάσω με μια μητρική οικονομική αλλά να έχει και ψιλοδυνατότητες ανεβάσματος; Καμιά πρόταση;

Εγώ πρόσφατα αγόρασα τον 3450 που όπως είδα από forum είναι 20% πιο γρήγορος από τον 2500k , και η τιμή του είναι λίγο πιο ανεβασμένη και πιστεύω πως αξίζει.Επίσης παίζω όλα τα παιχνίδια σε full ανάλυση και δεν έχω κανένα πρόβλημα.επίσης έχω αυτήν την οικονομική μητρική z68ma-d2h-b3 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος για ψάξε το!!!!

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα αγόρασα τον 3450 που όπως είδα από forum είναι 20% πιο γρήγορος από τον 2500k , και η τιμή του είναι λίγο πιο ανεβασμένη και πιστεύω πως αξίζει.Επίσης παίζω όλα τα παιχνίδια σε full ανάλυση και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Για ψάξε το!!!!

Nαι ΑΛΛΑ αυτός δεν είναι ξεκλείδωτος για Overclock ...

Δημοσ.

Nαι ΑΛΛΑ αυτός δεν είναι ξεκλείδωτος για Overclock ...

Είσαι 100% σίγουρος? Διότι εγώ έχω έχω την εντύπωση ότι είναι!!!

Δημοσ.

Πήγαινε σε αυτό το πακέτο:

Επεξεργαστής: Intel Core i5-3450

Μητρική: Gigabyte GA-H77M-D3H

Κάρτα γραφικών: Club 3D Radeon HD 7850 royalQueen

Η κάρτα είναι αρκετά καλύτερη από την 560 που κοιτάς και ταυτόχρονα δεν χάνεις σε επεξεργαστική ισχύ. Το overclocking δεν θα σου προσφέρει κάτι στα παιχνίδια, ο cpu είναι ήδη πολύ δυνατός. Η κάρτα θα σου προσφέρει όμως.

Δημοσ.
Πήγαινε σε αυτό το πακέτο:

Επεξεργαστής: Intel Core i5-3450

Μητρική: Gigabyte GA-H77M-D3H

Κάρτα γραφικών: Club 3D Radeon HD 7850 royalQueen

Η κάρτα είναι αρκετά καλύτερη από την 560 που κοιτάς και ταυτόχρονα δεν χάνεις σε επεξεργαστική ισχύ. Το overclocking δεν θα σου προσφέρει κάτι στα παιχνίδια' date=' ο cpu είναι ήδη πολύ δυνατός. Η κάρτα θα σου προσφέρει όμως.[/quote']

+1

Δημοσ.

Όχι ακόμη αλλά για τα λεφτά της πιστεύω αξίζει.

Δεν αξίζει η 560 σ αυτά τα χρήματα με την έννοια ότι η 6870 που είναι λίγο καλύτερη κοστίζει λιγότερο και η 7850 που είναι αρκετά καλύτερη κοστίζει λίγο περισσότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...