gianni74 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια.απο χθες δεν μπωρο να ανοιξω το pc.μου βγαζει ενα blue screen οπου δεν προλαβαινω να το διαβασω και κανει restart ολη την ωρα.προσπαθησα μεf8 για safe mpde αλλα ενω εχω την επιλογη την επιλεγω και παλι δεν μπαινει κανει restart η μπαινει σε γραφικο windows και εχεις μονο το ποντικι σαν επιλογη,ουτε μπαρα ουτε εικονιδια ουτε τιποτα,δοκιμασα επισης boot απο cd αλλα και παλι δεν βγαινει κατι.καμια ιδεα. Sent from my GT-I9100 using Insomnia
jim_p Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δοκιμασε την επιλογη που λεει "Ασφαλης λειτουργια με γραμμη εντολων". Αν σε βαλει, θα σε βαλει σε ενα αδειο περιβαλλον με μονο ενα dos prompt ανοιχτο. Εκει δωσε >cd %windir%/system32/Restore/ (enter) rstrui.exe (enter) και θα σου ανοιξει η επαναφορα συστηματος. Κανε επαναφορα σε καποια παλιοτερη ημερομηνια να δεις αν σου το κανει παλι αυτο με τη μπλε οθονη. Σημ. Τα "/" ισως να τα εχω λαθος και να ειναι "\" το σωστο.
gianni74 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Σε ευχαριστω γισ την απαντηση.υπαρχει ομως και το αλλο πριβλημα δεν ειχα αφησει ποτε τα windows να φτοιαξουν image δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται γιατι δεν ειχα πολυ χωρο στον σκληρο με αποτελεσμα να μην εχω επαναφορα σε καποια αλλη ημερομηνια. Sent from my GT-I9100 using Insomnia
jim_p Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μολις ανεβηκες στην υποληψη μου, επειδη το ιδιο κανω και εγω αλλα για αλλο λογο Αναμεσα στις επιλογες για ασφαλη λειτουργια κλπ δεν εχει και μια που λεει "χωρις επανεκκινηση στην περιπτωση bsod"? Αν ναι, χρησιμοποιησε τη και δες τι ακριβως λεει η μπλε οθονη.
gianni74 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Σε ευχαριστω πολυ και παλι αλλα τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπωρο να ξερω απο το μεσημερι και μετα θα πτοσπαθησω.καλημερα θα εχεις νεωτερα μου. Sent from my GT-I9100 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα