trueblood Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 πώς μπορώ να παίξω γραμμένα παιχνίδια στο ps2 χωρίς να το τσιπαρίσω
haris013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 πώς μπορώ να παίξω γραμμένα παιχνίδια στο ps2 χωρίς να το τσιπαρίσω με softmod.δες εχει εναν οδηγο εδω στο φορουμ για ενα mod που κανεις στην memory card.μετα υπαρχουν και καποια λογισμικα ψαξε στο google "play backup games on ps2" εχει πολλους αναλητικους οδηγους. εγω το ειχα τσιπαρει το δικο μου και δεν εχω ασχοληθει καθολου με softmods
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 To softmod χρειάζεται όμως δεύτερο τσιπαρισμένο PS2, οπότε...
trueblood Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 ακουσα οτι υπαρχει ενα cd που το βαζεις στο πσ2 και μετα βαζει το γραμμενω cd και πεζει υσχειη??
panbil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 αν θες φερε μου την καρτα μνημης σου να στην φτιαξω αν η κονσολα σου υποστηριζει ετσι? ποιο μοντελο εχεις ?
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 το playstation 2 εχω Εννοεί κωδικό μοντέλου (SCPH-XXXX). Βρές πίσω απο την κονσόλα τον συγκεκριμένο κωδικό και γράψτον εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα