Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θέλω να μ λυσετε μια απορία θέλω να πάρω κάρτα γραφικών μπορω να διαλέξω ότι κάρτα θέλω εγω.α)η μιτρικη μ υποστηρίζει crossfire μπορω να βάλω οποία εγω θέλω χωρίς να εχω θέμα συμβατότητας.β) μ προτείνεται μερικές κάρτες μέχρι 200€ ευχαριστω για το χρόνο σας

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια θέλω να μ λυσετε μια απορία θέλω να πάρω κάρτα γραφικών μπορω να διαλέξω ότι κάρτα θέλω εγω.α)η μιτρικη μ υποστηρίζει crossfire μπορω να βάλω οποία εγω θέλω χωρίς να εχω θέμα συμβατότητας.β) μ προτείνεται μερικές κάρτες μέχρι 200€ ευχαριστω για το χρόνο σας

Sent from my iPhone using Insomnia

Η μητρική σου μπορεί να υποστηρίζει και 4 way sli το τροφοδοτικό σου και τον επεξεργαστή σου αν δεν μας πεις όμως μπορεί να μας χαλάσουν το όνειρο.

Οπότε πες μας το σύστημά σου, την οθόνη σου και για ποια χρήση θες τις κάρτες γραφικών.

Δημοσ.

Πες μας αναλυτικά απο τι αποτελείται ο υπολογιστης συμπεριλαμβανομενου μαρκας και μοντελο τροφοδοτικα διοτι αλλιως δεν μπορουμε να βοηθήσουμε!!

Η μητρική σου μπορεί να υποστηρίζει και 4 way sli το τροφοδοτικό σου και τον επεξεργαστή σου αν δεν μας πεις όμως μπορεί να μας χαλάσουν το όνειρο.

Οπότε πες μας το σύστημά σου, την οθόνη σου και για ποια χρήση θες τις κάρτες γραφικών.

Damn a few second too late... :P

Δημοσ.

6870 για να μην περάσεις τα 200

560ti αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω

Grrrrrrrr..... :mad: :mad: :mad: :lol: :P

Καληνύχτα Δήμητρη :mrgreen:

Νυχτεεεεεεες!!! ^_^ ^_^ ^_^

Δημοσ.

Το crossfire απευθύνεται σε χρήση 2καρτων παράλληλα...

Απο την στιγμη που εσύ θα βλαεις μονο μια καρτα ... μπορεις να βάλεις οποια καρτα θέλεις!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...