andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 είδα σημερα μια κοπέλα αγνωστη και είχε το κλασσικό σημάδι στον αριστερό ώμο. σε μάς μας είχανε κάνει εμβόλια στο σχολείο, κάπου 1997-1998 μου έχει μείνει και μένα όπως και σε πολλούς άλλους γνωστούς. γιατί λοιπόν στο χέρι μας έμεινε και ας πουμε άλλα εμβόλια (κώλο πχ) δεν μένει τίποτα? τωρα δε θα αρχίσω θεωρίες για αγρίους μας σημαδεύουνε, μας βαλανε μικροτσίπ και παρεμφερή παπαρολογίες, αλλά γιατί έμεινε σε τόσο κόσμο? οσο γινεται ον τοπικ παρακαλώ.
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 το εμβολιο χωρις να ειμαι σιγουρος ειναι το μαντου (αντιφυματικο). μπορει να κανω και λαθος ομως. το καναμε στο δημοτικο. αλλα σε μενα πχ δεν αφησε κανενα σημαδι. οντως σε αλλους αφηνει ενα μικρο σπυρακι ή και βαθουλωμα σα τους κρατηρες της σεληνης ενα πραμα. και εγω εχω απορια γιατι βασικα να σε σημαδευει αυτο το εμβολιο εφορου ζωης...
fylatos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Σημάδια από το BCG>αντιφυματικό εμβόλιο. Το μαντου είναι άλλο (αφορά σε δοκιμασία) μας το είχαν κάνει όλους στον πήχη με μια μικρή βελονίτσα. http://www.xronos.gr/detail.php?ID=17748 https://www.google.gr/search?q=bcg+scar&hl=el&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=h-AFUOHlMKmj4gSk7dSCCQ&ved=0CEwQsAQ&biw=1600&bih=1109
Jason13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Πρωτη δημοτικου το καναμε ολοι. Εγω δεν πηγα επειδη δν ηθελε η μητερα μου. Δεν εχασα και τιποτα. Ολοι οι συγγενεις, φιλοι , κλπ το εχουν το σημαδι!
doctorkostis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 BCG ειναι. Αχρηστο εμβολιο για Ελλαδα πρακτικα. Ευτυχως δεν το εχω κανει. Πλεον εχει βγει απο το προγραμμα απ'οτι ξερω, παλι καλα...
nemesiskp Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Πλεον εχει βγει απο το προγραμμα απ'οτι ξερω, παλι καλα... Σιγουρο αυτο;Το ανηψακι μου το εκανε προσφατα.Δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο,αλλα το αφησε το γνωστο σημαδι που εχουμε σχεδον ολοι.
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 εγω δεν το έχω το σημάδι γιατι δεν το είχα κάνει το εμβόλιο. μικρός είχα κάνει ενα άλλο, πειραματικό και κόντεψα να πεθάνω (πέρασα μαζεμένες ενα κάρο σοβαρές ασθένειες σε 6 μηνες)και πολλά παιδιά που το έκαναν πέθαναν. (οχι , δεν κάνω πλάκα , ουτε λεω οτι μου κατέβει , είχαμε γειτόνισσα που πέθανε η κόρη της που ήταν στην ηλικία μου και το παιδί ενός γιατρού, οικογενειακού μας φίλου). ηταν λες και σου έριχνε με κάποιο τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα.
javavall Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εγώ έχω δύο τέτοια σημάδια στον αριστερό ώμο. Λέτε να πήρα διπλή δόση?
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 εγω δεν το έχω το σημάδι γιατι δεν το είχα κάνει το εμβόλιο. μικρός είχα κάνει ενα άλλο, πειραματικό και κόντεψα να πεθάνω (πέρασα μαζεμένες ενα κάρο σοβαρές ασθένειες σε 6 μηνες)και πολλά παιδιά που το έκαναν πέθαναν. (οχι , δεν κάνω πλάκα , ουτε λεω οτι μου κατέβει , είχαμε γειτόνισσα που πέθανε η κόρη της που ήταν στην ηλικία μου και το παιδί ενός γιατρού, οικογενειακού μας φίλου). ηταν λες και σου έριχνε με κάποιο τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα. υποθετω γεννηθηκες το 1889 ?
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εγώ έχω δύο τέτοια σημάδια στον αριστερό ώμο. Λέτε να πήρα διπλή δόση? μπορεί. ξερω μερικούς που έχουνε και στους 2 ώμους btw σημάδι γιατί αφήνει?
fylatos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μ αρεσει που απαντας σοβαρα... Για να απαντησω κι εγω σοβαρα, μαλλον αναφερεται στο εμβολιο κατα της ηπατιτιδας β που στην πρωτη του μορφη προκαλεσε σε αρκετα παιδακια παρεγκεφαλιτιδα. Και ναι μερικα πεθαναν και αλλα εχουν μονιμα προβληματα. Εγω θελω να λεω οτι δεν εχω τιποτα. Η κοπελα μου ιδιαιτερα πριν τις μερες της περιοδου δειχνει να διαφωνει... Sent from my MotoA953 using Insomnia
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Για να απαντησω κι εγω σοβαρα, μαλλον αναφερεται στο εμβολιο κατα της ηπατιτιδας β που στην πρωτη του μορφη προκαλεσε σε αρκετα παιδακια παρεγκεφαλιτιδα. Και ναι μερικα πεθαναν και αλλα εχουν μονιμα προβληματα. Εγω θελω να λεω οτι δεν εχω τιποτα. Η κοπελα μου ιδιαιτερα πριν τις μερες της περιοδου δειχνει να διαφωνει... Sent from my MotoA953 using Insomnia τι προβληματα? πρωτη φορα το ακουω αυτο. ποιος ηταν υπευθυνος για αυτο το πραγμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις