Προς το περιεχόμενο

Gtx 580 oc

injen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες καλησπερα,

Εχω μια gtx580 oc στα 840 core και 1.038 ρευμα ειναι με full cover της EK nickel - acetal , επισης πανω στο κυκλωμα παιζει και ενας i7 2600K στα 4400 και δυο τριπλα ψυγεια Phobya - Ek με αντλια alphacool 655.

Το μαλλον προβλημα μου ειναι οτι η καρτα βαραει 80 αρες με θερμοκρασια δωματιου περιπου 30 - 32 βαθμους οταν παιζω diablo ( δεν θελω σχολια ) full ολα 1920χ1200.

Το βρισκεται λογικο; εβγαλα παλι το μπλοκ και απο PK1 εβαλα MX4 αλλα @@ τα ιδια.

Επισης να αναφερω οτι σε idle παιζει 38-40

Τι λετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω με αερα σε ρολογια στην 6950 921/270 δεν παιρναω τους 40 σε diablo...ισως 50-60 σε κανα nfs ή CoD. Tο diablo δεν ειναι και βαρυ παιχνιδι, πληασιαζει μπορω να πω το lineage. Παστα καιρο εχει που αλλαξες? οι θερμοκρασιες σε επεξεργαστη πως ειναι?

3 φορες την εχω αλλαξει με τελευταια φορα σημερα εβγαλα την MX4 και εβαλα arctic silver.

Ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα

Τοσο πολυ ζεστη ειναι ρε γαμωτο η καρτα?

Σιγουρα κατι δε παει καλα. Εχω την Gigabyte SOC με το stock windforce συστημα ψυξης. Σε παιχνιδια οπως metro, crysis κτλ με 960mh πυρηνα και 1.150v δε περναω με τιποτα τους 74c σε λιγοτερο απαιτητικα games καθεται καπου στους 60 βαθμους. Θεωρητικα παντα με αυτο το ρευμα που εχεις και ενα απο τα καλυτερα wb της αγορας θα επρεπε να εχεις max 45-50c. Αυτα που μπορω να υποψιαστω ειναι:

1.Βουλωμενα απο σκονη ψυγεια.

2.Κακο πατημα του block πανω στη καρτα.

3.Πεθαμενη αντλια (ακουγετε η λειτουργια της?)

4.Η δικια μου η SOC εχει custom pcb και οχι reference. Μηπως ισχυει και στη δικια σου καρτα και το πατημα να ειναι οτι να ναι η να μην εχει και καθολου επαφη? Το 99% των waterblocks υποστηριζουν μονο reference pcb's.

Το εφτιαξα τελικα,

Το block της EK ειχε ενα reinforcer μεσα για την περιοχη του Gpu chip το εβγαλα , βιδωσα. Voila!

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Το εφτιαξα τελικα,

Το block της EK ειχε ενα reinforcer μεσα για την περιοχη του Gpu chip το εβγαλα , βιδωσα. Voila!

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Απο την παρέμβαση αυτη ποιες ειναι οι θερμοκρασιες σου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...