injen Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Παιδες καλησπερα, Εχω μια gtx580 oc στα 840 core και 1.038 ρευμα ειναι με full cover της EK nickel - acetal , επισης πανω στο κυκλωμα παιζει και ενας i7 2600K στα 4400 και δυο τριπλα ψυγεια Phobya - Ek με αντλια alphacool 655. Το μαλλον προβλημα μου ειναι οτι η καρτα βαραει 80 αρες με θερμοκρασια δωματιου περιπου 30 - 32 βαθμους οταν παιζω diablo ( δεν θελω σχολια ) full ολα 1920χ1200. Το βρισκεται λογικο; εβγαλα παλι το μπλοκ και απο PK1 εβαλα MX4 αλλα @@ τα ιδια. Επισης να αναφερω οτι σε idle παιζει 38-40 Τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εμένα φυσιολογικά μου φαίνονται τα νούμερα... Λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 εγω με αερα σε ρολογια στην 6950 921/270 δεν παιρναω τους 40 σε diablo...ισως 50-60 σε κανα nfs ή CoD. Tο diablo δεν ειναι και βαρυ παιχνιδι, πληασιαζει μπορω να πω το lineage. Παστα καιρο εχει που αλλαξες? οι θερμοκρασιες σε επεξεργαστη πως ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 3 φορες την εχω αλλαξει με τελευταια φορα σημερα εβγαλα την MX4 και εβαλα arctic silver. Ο επεξεργαστης ειναι μια χαρα Τοσο πολυ ζεστη ειναι ρε γαμωτο η καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εγώ νομίζω ότι είναι αρκετοι για custom watercool σύστημα.Αν δεν την είχες στο νερό πόσο θα έπιανε δηλαδή..... Sent from my GT-I9000 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ελα ντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amdnikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Σιγουρα κατι δε παει καλα. Εχω την Gigabyte SOC με το stock windforce συστημα ψυξης. Σε παιχνιδια οπως metro, crysis κτλ με 960mh πυρηνα και 1.150v δε περναω με τιποτα τους 74c σε λιγοτερο απαιτητικα games καθεται καπου στους 60 βαθμους. Θεωρητικα παντα με αυτο το ρευμα που εχεις και ενα απο τα καλυτερα wb της αγορας θα επρεπε να εχεις max 45-50c. Αυτα που μπορω να υποψιαστω ειναι: 1.Βουλωμενα απο σκονη ψυγεια. 2.Κακο πατημα του block πανω στη καρτα. 3.Πεθαμενη αντλια (ακουγετε η λειτουργια της?) 4.Η δικια μου η SOC εχει custom pcb και οχι reference. Μηπως ισχυει και στη δικια σου καρτα και το πατημα να ειναι οτι να ναι η να μην εχει και καθολου επαφη? Το 99% των waterblocks υποστηριζουν μονο reference pcb's. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 επεισης το 1 τριπλο ψυγειο το εχεις αναμεσα σε επεξεργαστη καρτα? γενικως πες την συνδεση του συστηματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Το εφτιαξα τελικα, Το block της EK ειχε ενα reinforcer μεσα για την περιοχη του Gpu chip το εβγαλα , βιδωσα. Voila! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Το εφτιαξα τελικα, Το block της EK ειχε ενα reinforcer μεσα για την περιοχη του Gpu chip το εβγαλα , βιδωσα. Voila! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Απο την παρέμβαση αυτη ποιες ειναι οι θερμοκρασιες σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
injen Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μεγιστο 58c σε heaven beanch Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα