Antwni Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα και ζητάω τη βοήθεια σας!!Θελω να παρω μια κάμερα να την βαλω στον εξωτερικό χώρο αλλά να έχει εσωτερική μνήμη που να κρατάει 1-2 μερες και το ποσό να είναι γύρω στα 40 ή το πολύ 50 ευρώ...Έχετε καμία υπόψην σας ή είναι μικρό το ποσό??(δεν διαθέτω παραπάνω) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Κανείς ρε παιδιά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 δε νομίζω ότι θα βρεις αυτό που ζητάς εξωτερικού χώρου ip cameras γύρω στα 100 ευρώ, αλλά πρέπει να έχεις και καταγραφικό ή υπολογιστή για να αποθηκεύει video στο ίδιο δίκτυο.. πχ. εδώ http://www.novatron.gr/index.php/products/control-systems/ip-cameras/47-foscam.html θα δεις κάμερες και καταγραφικό.. το καταγραφικό έχει κανένα 350άρι όπως βλέπεις, δεν ξέρω αν μπορείς το λογισμικό να το εγκαταστήσεις σε υπολογιστή για να κάνει αυτός καταγραφή σε δίσκο, λογικά μπορείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Αυτές εδώ δεν κάνουν??Έχουν δική τους μνήμη και μπαταρία... Link 1 Link 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Αυτές εδώ δεν κάνουν??Έχουν δική τους μνήμη και μπαταρία... Link 1 Link 2 Κάνουν αυτές?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Το 1ο λινκ δεν μου βγάζει κάτι, η 2η λέει αυτονομια μπαταριας 3 ώρες! Αν ξεκινήσει να γράφει μπορει να κρατήσει λιγότερο. Δες το αυτο γιατι αλλιώς κάθε λίγο θα πρέπει να τη φορτιζεις. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Αυτές εδώ δεν κάνουν??Έχουν δική τους μνήμη και μπαταρία... Link 1 Link 2 δεν είναι εξωτερικού χώρου. δηλαδή θα χαλάσουν από νερό ή υγρασία - παγετό .. επίσης απ' ότι είδα δεν έχουν led για νυχτερινή λήψη, άρα τραβάνε μόνο τη μέρα.. αν δεν σε πειράζουν αυτές οι ελλείψεις σου κάνουν τη δουλειά σου.. θεωρητικά η μπαταρία τους αντέχει για 2-2,5 ώρες συνεχή καταγραφή. ενδεχομένως όταν ενεργοποιούνται μόνο από τον ανιχνευτή κίνησης, και δεν τις έχεις τοποθετήσει σε μέρος που να υπάρχει διαρκής κίνηση, να διαρκούν περισσότερο οι μπαταρίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Το πρώτο λινκ βγαλανε την καμερα απο το site... Καλά δεν με ενδιαφέρουν τόσο για το νερό και για την υγρασία...Εγώ ήθελα μια κάμερα που να τραβάει μόνο της και να αποθυκεύεται στη μνήμη να μην χρειάζεται υπολογιστής...αυτή βρήκα στο skroutz..αν έχεις βρει καμία άλλη εσύ πες μου... Όχι δεν θα έχει συνεχόμενη κίνηση...Η μνήμη τα 2gb πόσο κρατάνε περίπου??Ξεκινάει να καταγράφει όταν υπάρξει κίνηση??Και πότε σταματάει?? Ναι μου κάνουν τη δουλειά μου..ήχο καταγράφουνε έτσι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Το πρώτο λινκ βγαλανε την καμερα απο το site... Καλά δεν με ενδιαφέρουν τόσο για το νερό και για την υγρασία...Εγώ ήθελα μια κάμερα που να τραβάει μόνο της και να αποθυκεύεται στη μνήμη να μην χρειάζεται υπολογιστής...αυτή βρήκα στο skroutz..αν έχεις βρει καμία άλλη εσύ πες μου... Όχι δεν θα έχει συνεχόμενη κίνηση...Η μνήμη τα 2gb πόσο κρατάνε περίπου??Ξεκινάει να καταγράφει όταν υπάρξει κίνηση??Και πότε σταματάει?? Ναι μου κάνουν τη δουλειά μου..ήχο καταγράφουνε έτσι?? κανείς για τα παραπάνω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 καταγραφικο 350 ευρω? τι λετε βρε παιδια απο 50 ευρω βρισκεις για απλη χρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 καταγραφικο 350 ευρω? τι λετε βρε παιδια απο 50 ευρω βρισκεις για απλη χρηση. Έχεις να προτείνεις κάποιο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 το πιο οικονομικο που βρηκα Link απο το συγκεκριμενο ειχα παρει 2 cameres cmos και 1 dvr εσωτερικου χωρου οι καμερες με 140 ευρω. προσφορα πριν 3 μηνες παιζει ακομα να τα εχει..αλλα δν τα εχει ολα στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα