kalogeros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 με jQuery ομως εξαφανιζεται η μια λιστα και εμφανιζεται η αλλη (αυτος ειναι ο γενικος κωδικας που το κανει αυτο>> http://jsfiddle.net/3GJmM/ ) αρα νομιζω πως κανονικα δεν θα επρεπε να δημιουγειται προβλημα,ετσι δεν ειναι? ο κωδικας που εισαγει τα στοιχεια στην βαση ειναι αυτος > $etairia = $_POST['etairia']; $sql="INSERT INTO users (....,etairia,.....) VALUES (.....,'$etairia',.....)"; (εχω βαλει τελιτσες γιατ υπαρχουν και διαφορα αλλα στοιχεια εντελως ασχετα,οπως ονομα επιθετο κτλπ) Άσχετα με το εάν εμφανίζονται ή εξαφανίζονται, παραμένουν και οι δύο select στοιχεία της φόρμας. Το visibility δεν παίζει κανέναν ρόλο σε αυτό. Για να έχεις σωστά αποτελέσματα 1) Βάλε διαφορετικά ονόματα στις δύο select, και στη συνέχεια, ανάλογα με την τιμή του radio, αποθήκευε στην βάση την τιμή της αντίστοιχης select. Αυτός είναι ο γρήγορος τρόπος, αλλά ταυτόχρονα είναι και λίγο τσομπάνικος. 2) Ψαξε για την innerHtml και χρησιμοποίησέ την. Είναι λίγο μπέρδεμα η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.
koslibpro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Βάλε διαφορετικά ονόματα στις δύο select, και στη συνέχεια, ανάλογα με την τιμή του radio, αποθήκευε στην βάση την τιμή της αντίστοιχης select. αυτο καντο μου λιγο πιο λιανα γιατι σε εχασα..πως θα αποθηκευω την αντιστοιχη τιμη στη βαση ελεγχοντας την τιμη του radio? edit:οσο καταλαβα απ'οτι μου ειπες...μου βγηκε σε αυτο>> > if(isset($_POST['etairia_kiniths'])){ $etairia=$_POST['etairia_kiniths']; }else { $etairia=$_POST['etairia_statherhs']; } σωστα καταλαβα? παντως παιζει με αυτο.δηλαδη μεχρι ωρας ετσι νομιζω..
kalogeros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δοκίμασε το παρακάτω > if($_POST['typos_arithmou'] == 'foo1'){ $etairia=$_POST['etairia_kiniths']; }else { $etairia=$_POST['etairia_statherhs']; } Εννοείται ότι θα πρέπει να αλλάξεις και τα ονόματα των select σε etairia_kiniths και etairia_statherhs.
koslibpro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 οκ,πλησιασα αρκετα στο σωστο τουλαχιστον εννοειται πως αλλαζω και το ονομα στα select. ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα