Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα. Ξαφνικά σε κατάσταση αναμονης το PC μου δουλευει σε υψηλές θερμοκρασίες. Είδα τη θερμοκρασία της κάρτας γραφικών να φτάνει τους 65 βαθμούς και της μητρικής τους 70. σε δωμάτιο με a/c και χωρίς να τρέχω κάποια εφαρμογή. τα ανεμιστήρια δουλευουν δυνατά και μόλις κουνάω το ποντίκι κάπως ηρεμεί και πέφει η θερμοκρασία. σε φυσιολογικές συνθήκες οι αντιστοιχες θερμοκρασιές δεν ξνεπερνούσαν τους 40 βαθμούς αυστηρά. να επισημάνω ότι το κουτί είναι καθαρό απο σκόνη και τα ανεμιστήρια δουλεύουν κανονικά. καμια ιδέα? αυτο που με προβληματίζει ειναι το γεγονός ότι δεν ξερω τί ακριβως φταιει. τις θερμοκρασίες τις ελεγχω με το HWMONITOR.δεν έχω κάνει ποτέ o/c και κάτι ακόμα που έχω παρατηρήσει πολλές φορές σε κάποια παιχνίδια τα frames πεφτουν τοσο πολυ που γονατιζουν μη απαιτητικα παιχνιδια. έκανα ένα test με furmark και όλα καλά. τί άλλο μένει να κάνω?

Δημοσ.

Οταν έχεις τετοιες θερμοκρασίες ανοιξε τον task manager και δες λίγο cpu usage!!

Δημοσ.

39 διεργασιες τρεχει φιλε μου. Εχω κανει προσφατα φορματ και δεν ειναι καθολου φορτωμενο . Εν το μεταξυ παρατηρησα οτι και ο επεξεργαστης εφτασε 73 βαθμους.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Περιεργα πράγματα....

Απο την στιγμη που δεν φαίνεται καποιο προγραμμα να ζοριζει το υπολογιστή ... και αποτ ην στιγμή που λες ότι έιναι καθαρο εσωτερικα μονο δεμονισμο θα μπορουσα να σκεφτώ για να ανεβει ξαφνικά οι θερμοκρασία σε όλα τα parts τοσο πολυ σχεση με πρίν.

Να μου έλλεγες ανεβηκε μονο ο επεξεργαστής θα σου έλεγα έγινε μακακια με την ψύκτρα κατά το καθαρισμα...

Επισης πολύ πολυ περιεργο αυτό που αναφέρεις με το mouse.. που όταν το κινέις πεφτουν τα temps...

Δημοσ.

Η Θερμοκρασια ανεβαινει μονο οταν κλεισει η οθονη μετα απο μιση ωρα ενω κατεβαζω καποιο torrent. οσο ειναι ανοικτη η οθονη τα temp ειναι μια χαρα. οταν κλεινει¨"φουντωνει" ολο το pc καιοταν κουνησω το mouse ή πατησω καποιο πληκτρο και ανοιξει η οθονη σιγα σιγα επανερχεται. θελω να αποφυγω να το παω στο servise πλαισιου μιασ και δεν εχω την καλυτερη εμπειρια. ελα ομως που δεν ξερω τι "παιζει"

αυτη την ωρα για παραδειγμα που κανω και καποια χρηση, ολα τα parts δουλευουν απο 38-42 βαθμους

Δημοσ.

Βρε όταν τον δουλέιυεις ειναι αψογες οι θερμοκρασίες σου...

Βασικά το αλλο που μπορει να παίζει έιναι θεματακι με το power option των windows η καποιο προγραμμα που μπαινει σε λειτουργία όταν ο υπολογιστής μενει σε αδράνεια...

Για αρχή πανε στα power option και απενργποιησε όλες της επιλογες για standby , σβησιματα οθονών κτλ κτλ... να δουμε τι θα γίνει... (αν και μου ακουγεταi κουλό μπορει η μητρική να έχει καμια λειτουργια σβηνει ανεμηστήρια όταν έιναι σε stand by χωρίς όμωε να προβλέπει το Ελληνικο καλοκάιρι)...

Δημοσ.

τα απενεργοποιησα ολα. αυτο βεβαια δεν συνεβαινε ποτε γιατι το αφηνα ανοικτο ολο το βραδυ να κατεβαζει και δεν ειχα προβλημα.το κουτι ηταν "παγος" μαζι με το a/c. τα ανεμιστηρια παντως δουλευουν στο φουλ εκεινη την στιγμη. απλα με αυτο το τροπο δεν θα κλεινει η οθονη οποτε λογικα δεν θα ανεβαζει θερμοκρασια. αλλα να μεινω ησυχος και να το αφησω ετσι?υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο που οταν το πηρα δεν ηξερα και πηρα ενα της πλακασ?

Δημοσ.

Δεν νομιζω ότι υπαρχει πιθανοτητα το τροφοδοτικο να φταιει για κατι τετοιο!!

Δημοσ.

Παρατηρησα τι ακριβως συμβαινει παιδια. Λοιπον, οσο δουλευω το pc ολα καλα. οταν δεν το πειραζω μετα απο 5 λεπτα μου βγαζει ενα μηνυμα οτι το windows firewall ειναι απενεργοποιημενο (ενω το εχω ενεργοποιημενο) και τοτε αρχιζει να "φουντωνει" το pc. ωσ δια μαγειας οταν πειραξω ποντικι ή πληκτρολογιο χανεται το μηνυμα αυτο και το pc επανερχεται στισ φυσιολογικες του θερμοκρασιες!!

Δημοσ.

Καλα ψιλιαζόμουν ότι κατι παιζει με software εγω...

Στανταρ καποιο malware ειναι .. μαρεσει που έκανες και format....

Οποτε ή παλι φορμάτ και προσεχεις τι του περνας αυτή την φορα!! (ελπιζω να έχεις περασμενο antivirus)

η Φτιαχνεις ένα Dr.Web liveUSB με την ελπιδα ότι θα στο καθαρισει το pcaki!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συλληπτήρια, :lol: Και εγώ την έχω πατήσει έτσι, format, πέρασα crackarismena win xp(μπορεί να μην έφταιγε μόνο αυτό, πάντως κατέβαζα αβέρτα με torrent) και αντιμετώπιζα προβλήματα με τον εκτυπωτή δεν εκτύπωνε <_< και με ένα καλό αnativirus και με λίγη βοήθεια (από τεχνικό φίλο ) το πρόβλημα λύθηκε B)

Δημοσ.

Του εκανα format πριν κανα μηνα και το μονο που κατεβαζω ειναι ταινιες και κανα δυο παιχνιδια που του ειχα περασει στην αρχη. Εχω ενα free antivirous και φυσικα προσεχω και που μπαινω. Παντως ευτυχως που δν ηταν hardware το προβλημα μιας και τα περισσοτερα αρχεια μου τα κραταω σε εξωτερικο σκληρο οποτε

δν. Θα μπλεξω με backup. Σας ευχαριστω πολυ για τη συνδρομη σας. Μια τελευταια ερωτηση. Αξιζει να αγορασω καποιο antivirus;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...