Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια οπως λεει και ο τιτλος θελω να αλλαξω καρτα γραφικων και θελω μια ισχυρη να ειμαι καλυμμενος για τα απιαιτητικα παιχνιδια σκεφτομαι να παρω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513534

γιατι εχω ακουσει καλα σχολια. τη γνωμη εχετε ειναι καλη σαν καρτα? Αν ξερετε καμια καλυτερη πειτε μου.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια οπως λεει και ο τιτλος θελω να αλλαξω καρτα γραφικων και θελω μια ισχυρη να ειμαι καλυμμενος για τα απιαιτητικα παιχνιδια σκεφτομαι να παρω αυτη γιατι εχω ακουσει καλα σχολια. τη γνωμη εχετε ειναι καλη σαν καρτα? Αν ξερετε καμια καλυτερη πειτε μου.

Ξέχασες να πεις ποια είναι αυτή η κάρτα. Πες μας επίσης απο τι αποτελείται το σύστημά σου (κυρίως cpu και psu) και ποια είναι η οθόνη σου.

Δημοσ.

Ξέχασες να πεις ποια είναι αυτή η κάρτα. Πες μας επίσης απο τι αποτελείται το σύστημά σου (κυρίως cpu και psu) και ποια είναι η οθόνη σου.

Βασικα την εβαλα με την επεξεργασια :rolleyes: cpu :amd athlon x3 440 και psu: corsair VX 550W για οθονη χρησιμοποιω την μεγαλη lcd μου μεσω hdmi μια LG 32αρα η οποια ειναι και Full HD

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά, αυτή είναι μονόδρομος. Αρκετά καλύτερη από αυτήν που κοιτάς.

οκ ευχαριστω για τη βοηθεια θα ρωτησω και σε αλλα φορουμ να εχω μια καλυτερη ιδεα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...