Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το coop δεν είναι story αλλά και πάλι φαίνεται ωραίο. Εύχομαι να καταφέρω να μπω και εγώ το σαββατοκύριακο.

Έχει κάποια στοιχεία.

Δημοσ.

Φάση φαίνεται να έχει το co-op του U2, όντως. Horde mode νόμιζα ότι ήταν. Ισως το τσεκάρω λίγο μες στο ΣΚ, αν και θα είμαι σκουριασμένος με τα controls του. Το ID μου είναι στην υπογραφή μου, για όποιον θέλει να με προσθέσει.

NFS Hot Pursuit υπάρχει κανείς που να παίζει ακόμα στο 360; Μου είχε κλέψει την καρδιά το Blur για πολύ καιρό και το πήρα αργά.

'Η το multi του Mass Effect 3;

Δημοσ.

Jay_D: Βασικά στείλε μου μήνυμα στο psn οτι είσαι εσύ να σε κάνω add (είχα ξεχαστεί και τώρα το θυμήθηκα :P)και όποιο άλλο παλικάρι θέλει μου στέλνει και θα τον κάνω εγώ αυτόματα add!

Δημοσ.
Jay_D: Βασικά στείλε μου μήνυμα στο psn οτι είσαι εσύ να σε κάνω add (είχα ξεχαστεί και τώρα το θυμήθηκα :P)και όποιο άλλο παλικάρι θέλει μου στέλνει και θα τον κάνω εγώ αυτόματα add!

Μολις σου εστειλα! :)

NFS Hot Pursuit υπάρχει κανείς που να παίζει ακόμα στο 360;

Κ εγω το παιζω το nfs hot pursuit αλλα στο ps3! Πολυ Καλο αλλα δεν εχω παιξει ποτε online!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κ εγω το παιζω το nfs hot pursuit αλλα στο ps3! Πολυ Καλο αλλα δεν εχω παιξει ποτε online!

Ούτε εγώ, αλλά το έχω πολύ λίγο καιρό, κι αυτόν τον καιρό που το έχω πνιγόμουν στη δουλειά. Αλλά μόνο και μόνο για το autolog μετράει να έχεις friends list που να το έχει.

Δημοσ.

Ούτε εγώ' date=' αλλά το έχω πολύ λίγο καιρό, κι αυτόν τον καιρό που το έχω πνιγόμουν στη δουλειά. Αλλά μόνο και μόνο για το autolog μετράει να έχεις friends list που να το έχει.[/quote']

Κ εγω καιρο το εχω κ ακομα δεν το εχω τελιωσει αλλα γενικως αξιζει κ ο πανικος που εχει σε κατι πιστες!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εγω εχω uncharted 2,3 battlefield 3 killzone3 και gt5 οποιος ψηνεται για διπλο το psn id μου ειναι k1ller_21

εγω εχω uncharted 2,3 battlefield 3 killzone3 και gt5 οποιος ψηνεται για διπλο το psn id μου ειναι k1ller_21

Συνηθως μπαινω το βραδυ γυρο στις 10

Δημοσ.

Συνηθως μπαινω το βραδυ γυρο στις 10

Και εγώ θα μπορέσω μάλλον το βράδυ αλλά θα αργήσω λίγο (10.30 με 11)

επειδη τωρα δεν μπορω να μπω στο ps3 αν θες κανε με add εσυ

ID: VRsMAker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...