naruto14 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Το coop δεν είναι story αλλά και πάλι φαίνεται ωραίο. Εύχομαι να καταφέρω να μπω και εγώ το σαββατοκύριακο.
ilias_97 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Το coop δεν είναι story αλλά και πάλι φαίνεται ωραίο. Εύχομαι να καταφέρω να μπω και εγώ το σαββατοκύριακο. Έχει κάποια στοιχεία.
ilias_97 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μπαίνω τώρα για uncharted 2 αν θέλει κάποιος μπαίνει για να παίξουμε μαζί
jay_D Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Θα μπω κ εγω μπας κ με βαλει (για κανα μισαωρο) Sent from my iPhone using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Φάση φαίνεται να έχει το co-op του U2, όντως. Horde mode νόμιζα ότι ήταν. Ισως το τσεκάρω λίγο μες στο ΣΚ, αν και θα είμαι σκουριασμένος με τα controls του. Το ID μου είναι στην υπογραφή μου, για όποιον θέλει να με προσθέσει. NFS Hot Pursuit υπάρχει κανείς που να παίζει ακόμα στο 360; Μου είχε κλέψει την καρδιά το Blur για πολύ καιρό και το πήρα αργά. 'Η το multi του Mass Effect 3;
Manos112 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Jay_D: Βασικά στείλε μου μήνυμα στο psn οτι είσαι εσύ να σε κάνω add (είχα ξεχαστεί και τώρα το θυμήθηκα )και όποιο άλλο παλικάρι θέλει μου στέλνει και θα τον κάνω εγώ αυτόματα add!
jay_D Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Jay_D: Βασικά στείλε μου μήνυμα στο psn οτι είσαι εσύ να σε κάνω add (είχα ξεχαστεί και τώρα το θυμήθηκα )και όποιο άλλο παλικάρι θέλει μου στέλνει και θα τον κάνω εγώ αυτόματα add! Μολις σου εστειλα! NFS Hot Pursuit υπάρχει κανείς που να παίζει ακόμα στο 360; Κ εγω το παιζω το nfs hot pursuit αλλα στο ps3! Πολυ Καλο αλλα δεν εχω παιξει ποτε online! Sent from my iPhone using Insomnia
Vole Maulder Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Κ εγω το παιζω το nfs hot pursuit αλλα στο ps3! Πολυ Καλο αλλα δεν εχω παιξει ποτε online! Ούτε εγώ, αλλά το έχω πολύ λίγο καιρό, κι αυτόν τον καιρό που το έχω πνιγόμουν στη δουλειά. Αλλά μόνο και μόνο για το autolog μετράει να έχεις friends list που να το έχει.
jay_D Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ούτε εγώ' date=' αλλά το έχω πολύ λίγο καιρό, κι αυτόν τον καιρό που το έχω πνιγόμουν στη δουλειά. Αλλά μόνο και μόνο για το autolog μετράει να έχεις friends list που να το έχει.[/quote'] Κ εγω καιρο το εχω κ ακομα δεν το εχω τελιωσει αλλα γενικως αξιζει κ ο πανικος που εχει σε κατι πιστες!! Sent from my iPhone using Insomnia
stratos789 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 εγω εχω uncharted 2,3 battlefield 3 killzone3 και gt5 οποιος ψηνεται για διπλο το psn id μου ειναι k1ller_21 εγω εχω uncharted 2,3 battlefield 3 killzone3 και gt5 οποιος ψηνεται για διπλο το psn id μου ειναι k1ller_21 Συνηθως μπαινω το βραδυ γυρο στις 10
ilias_97 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 εγω εχω uncharted 2,3 battlefield 3 killzone3 και gt5 οποιος ψηνεται για διπλο το psn id μου ειναι k1ller_21 Συνηθως μπαινω το βραδυ γυρο στις 10 Και εγώ θα μπορέσω μάλλον το βράδυ αλλά θα αργήσω λίγο (10.30 με 11) επειδη τωρα δεν μπορω να μπω στο ps3 αν θες κανε με add εσυ ID: VRsMAker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα