Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο : 500 ευρω( 550 μαξιμουμ)

Χρηση PC : Κυριως gaming(LoL,Diablo3,Max Payne,κλπ),καμια ταινία που και που,surfφαρισμα στο ιντερνετ.

Ειδικα προγραμματα : Κανενα

Οθονη : Samsung SyncMaster 2033HD 20"

Πληκτρολογιο,Ηχεια,ποντικι: Δεν χρειαζομαι

Τοποθεσια : Ροδος

Αν επιθυμουμε να κανουμε τις αγορες μας απο 1 καταστημα: Οχι

Τα κομματια θα τα συναρμολογισω εγω.

Πριν απο περιπου 2 χρονια αγορασα απο τα Multirama τον HT SUPPREME 9093,απο τοτε 9 μηνες ο υπολογιστης τους εχει φαει στο Multirama αφου σε καθε διακοπη ρευματος ο υπολογιστης χαλαει και δεν αναβει!( το πολυμπριζο ασφαλειας δεν κανει τιποτα αποτι εχω καταλαβει)Μαλλον φταει το τροφοδοτικο,οποτε χρειαζομαι σιγουρα καποιο καλυτερο απο το noname made in china LPG9-43 που εχει μεσα.

Διαθετει επεξεργαστη Intel® Core2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHZ

μνήμη RAM :4 gb(3,25 usable)

Motherboard:Gigabyte G31M-ES2C

Καρτα γραφικών δεν θυμαμαι(μολις παω σπιτι και δω ενημερωσω) αλλα γενικα στον υπολογιστη δεν εχω αλλαξει τιποτα απο τοτε που τον πηρα.

Δημοσ.

Κάνε του ενα φρεσκαρισματάκι!! Βάλε windows 7 64 (να διαβάζει όλη την μνήμη),πάστα (new ψύχτρα εάν θες να τον ανεβάσεις) ένα γενικό καθαρισματάκι και ότι είπε ο Δεινόσαυρος.

Δημοσ.

Μία μητρική που υποστιρίζει ddr3 ram ένα τροφοδοτικό μία κάρτα γραφικών εκτός και αν αυτη που έχεις αρκεί και με μία ψύχτρα για overclock (σε περίπτωση που πάρεις καινούρια κάρτα γραφικών και παρουσιάσει bottleneck) θα είσαι μια χαρά.+ καθάρισμα και 64-bit windows οπως είπαν τα παιδιά.

Δημοσ.

Για τροφοδοτικο,καρτα γραφικων και ψυχτρα τι προτεινετε?

Με τις ddr3 μνημες κερδιζω κατι?

Τελος υπαρχει τροπος να πιανει ο υπολογιστης ασυρματο ιντερνετ χωρις καποια συσκευη usb?

Αν ναι πως γινεται και ποσα $$$ κοστιζει?

Σκληρο εχω 720 gb.

Επειδη ειμαι ασχετος δεν προκειται να ασχοληθω με overclocking οποτε αν η ψυχτρα δεν ειναι απαραιτητη καλυτερα τα λεφτα να πανε καπου αλλου.

Δημοσ.

1)Για τροφοδοτικο,καρτα γραφικων και ψυχτρα τι προτεινετε?

2)Με τις ddr3 μνημες κερδιζω κατι?

3)Τελος υπαρχει τροπος να πιανει ο υπολογιστης ασυρματο ιντερνετ χωρις καποια συσκευη usb?

Αν ναι πως γινεται και ποσα $$ κοστιζει?

1) Πες μπατζετ!

2) Όχι

3) Περίμενε να σου πει κάποιος άλλος δεν έχω ιδέα από δίκτυα!`

Δημοσ.

Αλλά δεν ξέρω αν θα τρως μπουκάλι απο το cpu stock! Τι κουτί έχεις;

Αυτο που ειχε οταν τον αγορασα.Επειδη ειμαι στο γραφειο δεν μπορω να σου πω τωρα μοντελο κλπ.

Αυριο θα ποσταρω καρτα γραφικων να δουμε αν αξιζει αυτη που εχω και κουτι.

Δημοσ.

Θα είναι μικρό το κουτί σου,οπότε πρέπει να βρούμε "κοντή" ψύχτρα ! Για κάρτα γραφικών λογικά πάντα θα θέλεις αλλαγή!

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22455&cat=7

Αυτή είναι top και κοντή και εάν δεν χωράει βγάζεις το ένα fan!

Γύρω στα 550 βγαίνουν αυτά που σου έδειξα αλλά σίγουρα μπορείς να την βγάλεις και πολύ πιο φθηνά!

Δημοσ.

Αυτά και καθάρισες δεν είναι αναγκη να φύγει ολη η 500αρα...

Καλο κουτι ,τροφοδοτικο και καρτα αναλογη του επεξεργαστή σου, οτιδήποτε αλλο είναι υπερβολη...

post-74154-0-28300600-1342559634_thumb.png

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον stm00192, το κουτί είναι σημαντικό για την ψύξη και θα το έχεις και σε μεταγενέστερες αναβαθμίσεις χωρίς να σε περιορίζει.

Αργότερα προσθέτεις και μια ψύκτρα + μνήμες που θα βρείς πολύ φθηνά μεταχειρισμένες και κάνεις και overclock. Η ψύκτρα φυσικά αν την πάρεις καινούρια να υποστηρίζει και τα μοντέρνα sockets.

Δημοσ.

Αυτά και καθάρισες δεν είναι αναγκη να φύγει ολη η 500αρα...

Καλο κουτι ,τροφοδοτικο και καρτα αναλογη του επεξεργαστή σου, οτιδήποτε αλλο είναι υπερβολη...

post-74154-0-28300600-1342559634_thumb.png

Tο κουτι που εχω δεν κανει δηλαδη? Γιατι αν κανει αντι να δωσω 90 ευρω σε καινουριο κουτι να δωσω κανα τριακοσαρι για καλυτερο επεξεργαστη? Ή για να αναβαθμισω κατι αλλο?

Βεβαια το συνολικο κοστος θα ανεβει στα 600 ευρω αλλα δεν υπαρχει προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...