malmsteen1984 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 καλησπέρα σας. είμαι σε αναζήτηση ηχείων γι'αυτό και θα ήθελα τη γνώμη σας. τα ηχεία τα θέλω κυρίως για μουσική και λίγο για ταινίες και κάτι hd ντοκυμαντέρ που κατεβάζω από τα τορρεντάδικα. τα χρήματα που διαθέτω είναι μέχρι 100 βαριά βαριά 130€ να πω ότι δεν είμαι φίλος του μπάσου. το αντιπαθώ θα έλεγα. αλλά αναγνωρίζω ότι στα hd ντοκυμαντέρ που κατεβάζω ένα dedicated woofer κάνει τη διαφορά... τα ηχεία θα τα αγοράσω απ'το amazon.de λόγω πολύ καλύτερων τιμών! προς το παρόν μου άρεσαν αυτά, είτε από reviews που διάβασα είτε εμφανισιακά 2,0 gigaworks t40: http://www.amazon.de/Creative-GigaWorks-T40-Lautsprecher-2-0/dp/B001E5PJ56/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1340977207&sr=8-1 Bose ® Companion 2: http://www.amazon.de/Bose%C2%AECompanion%C2%AE-Multimedia-Lautsprecher-System-silber/dp/B004HKPUX6/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1342467229&sr=1-1 και 2,1 Logitech Z623: http://www.amazon.de/Logitech-980-000403-Z623-2-1-PC-Lautsprechersystem/dp/B003UPJXIC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1342541643&sr=8-1 ποια θα αγοράζατε εσείς? θεωρείται ότι είναι καλύτερα με woofer η ακρόαση μουσικής? θα με καλύψει το μπάσο των t40?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Με βάση τη χρήση που περιγράφεις, δες αυτά και αυτά
malmsteen1984 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 dino έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για τα M-Audio Studiophile AV40 θεωρούσα πως ήταν μεγάλα για το γραφείο μου αλλά τώρα που τα είδα στο youtube φαίνονται φυσιολογικά στο μέγεθος. θα τα έχω στα υπόψιν μου. να πω την αλήθεια μου αρέσουν πιο πολύ τα t40 αλλά μπροστά στον ποιοτικό τον ήχο θυσιάζω την εμφάνιση...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Τα έχω τα m-audio και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άλλοι λένε ότι τα boehringer είναι καλύτερα. Δεν μπορώ να σου πω επί τούτου. Σε κάθε περίπτωση αφού η κύρια χρήση είναι μουσική, πάρε monitor. Με δεδομένο βέβαια ότι έχεις και καλή πηγή. Αν είναι να ακούς από το youtube... Αν σε ενδιαφέρει πρώτιστα η εμφάνιση, δες τα harman/kardon, όχι τα gigaworks.
malmsteen1984 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 καλά δεν μιλάω για youtube εφόσον έχεις τα m-audio και είσαι πολύ ευχαριστημένος τότε αυτό μετράει πολύ. γιατί μ΄ένα φίλο μου που συζητάμε το θέμα επιμένει πως με 2,1 θα ακούω πολύ καλύτερα και πως είναι πεταμένα λεφτά τα 2,0 απλά είμαι επιφυλακτικός με τα 2,1 και πιάνουν χώρο και νιώθω ότι χαλάει τη μουσική το μπάσο edit: όταν λες πάρε μόνιτορ τι εννοείς? επειδή δεν ξέρω τι είναι το μόνιτορ δλδ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Άλλο monitor ηχεία, άλλο hi fi. Καλο διάβασμα: http://www.soundonsound.com/sos/Jun02/articles/monitors.asp
malmsteen1984 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 πωπω κατεβατό! καλά είπες καλό διάβασμα... σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε μου
Jargon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Απλά αυτά που γράφει το άρθρο δεν έχουν καμία σχέση με ηχεία του κόστους που αναφέρθηκαν εδώ. Γιατί Hi-Fi με 100 ευρώ (ούτε με πολύ περισσότερα) με την έννοια του όρου δεν υπάρχει. Τα πράγματα και για να μην μπερδέυσαι είναι απλά. Πάρε με τα λεφτά που διαθέτεις τα καλύετερα 2.0 που θα βρεις (βασικά μόνο σε μεταχειρισμένα θα κόιταγα με αυτά τα λεφτά) και call it off. Με το ίδιο κόστος σε 2.1 απλά παίρνεις χειρότερα μεγάφωνα και σωστό μπάσο πάλι δεν ακούς το οποίο κατά βάση εξαρτάται από το χώρο κατά πολύ μεγάλο βαθμό μετά το ηχείο. Τώρα αν θες μπάσο για χαβαλέ δηλαδή βόμβο ναι. Ο λόγος που δεν σου αρέσουν τα μπάσα είναι γιατί δεν έχεις ακούσει σωστά μπάσα και αυτό είναι και το σύνηθες. Ακόμα και σε πανάκριβα συστήματα ο τομέας του μπάσου είναι πικραμένη ιστορία. Βρες δυο μονιτορς στα 100 ευρώ μεταχειρισμένα (για να πάρεις καλύτερα) αν μπορείς.
malmsteen1984 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Βασικά Ναι. Στο άρθρο αναφέρει για άλλες τιμές... αλλά είναι ενδεικτικό του τι θέλει να πει. Όπως και να χει αποφάσισα ότι θα πάρω monitors απλά έχοντας καταλήξει στην κατηγορία, τώρα θα ψάξω για μοντέλο. Τα av40 μάλλον θα πάρω αλλά ας δω και κάτι ακόμα σ'αυτα τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα