Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται , Θέλω να στήσω ένα γρήγορο e-shopακι με κάποιο CMS που υποστηρίζει το microsoft access db , γιατί ο server μόνο αυτό το db υποστηρίζει , αν κάποιος έχει την ιδέα πως να κάνω

την επέκταση του opencart η joomla ώστε να supports this db πείτε μου.Thanks.

Δημοσ.

βέβαια!! ειναι απλό! Να ξαναγράψεις ή το Joomla ή το OpenCart! για να μπορέσεις να υποστηρίξεις την Access!

Σοβαρά τώρα: Γιατί λες οτι μόνο την Access υποστηρίζει?! Πού το βασιζεις αυτό?

Δημοσ.

Eshop που να τρέχει με Access δεν νομίζω να υπάρχει, και αν υπάρχει θα είναι αρκετά κακό σε performance. Επίσης, αν ο server σου δεν παρέχει άλλες επιλογές πέρα από Access τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσεις να τρέξεις κάποιο eshop.

Πιστεύω πως το να δώσεις περίπου 50-60 ευρώ για μία φιλοξενία δεν είναι πολλά λεφτά, ειδικά αφού θέλεις να στήσεις eshop που έχει κ προοπτική κέρδους.

Δημοσ.

Όπως σωστά είπε ο φίλος μου nspyrou ,μόνο αν το ξαναγράψω την joomla από αρχή η να φτιάξω το δικό μου cms , πάντως η joomla ούτε θα έτρεξε στο server μου χωρίς mysql , το ίδιο και opencart . Aπο την άποψη απόδοσης δεν συμφωνώ , η απόδοσή θα ήταν ίδια , καθώς είχα στήσει

ένα μικρο cms με το access και ξέρω αυτό(εκτός αν θα με διαψεύσετε) .

ας το πάρουμε αλλιώς το θέμα ,τι μπορείτε να προτείνετε? Δεν θα είναι πολύπλοκος e-shop(ποιο πολύ διαφημιστικό site ) ,server υποστηρίζει το php. Μπορούσε να ήταν μια λύση flash αλλά μήπως μου πείτε κάτι καλλίτερο?

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από PHP και MySQL / Percona.

Ότι και να λες για Access δεν με πείθεις. Αν ήταν έτσι τότε και το WordPress γραμμένο σε Access θα ήταν. Δεν είναι τυχαίο που τόσα και τόσα applications είναι γραμμένα σε αυτό τον απίθανο συνδυασμό.

Τώρα αν την πάτησες και αγόρασες Hosting με Access και δεν έχει κανένα άλλο τύπο DBMS τότε μάλλον θα πρέπει να κάνεις πάλι τα έξοδα για να αγοράσεις ένα πακέτο φιλοξενίας σύγχρονο που να μπορεί να υποστηρίξει όλες τις σύγχρονες εφαρμογές που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Από την άλλη και για να μην νομίζεις πως υποτιμώ την Access, δες και τα αντίστοιχα projects της Microsoft που απλά τρέχουν σε MSSQL Server και όχι σε Access.

Δημοσ.

Για την απόδοση θα σας πω γιατί καλλίτερο είναι mysql, λογού ότι υπάρχει τεράστια σχέση με php

, ενώ για επικοινωνία με access γίνετε αποκλειστικά μέσω odbc modules , και βέβαια περιορισμένο

πλήθος συναρτήσεων στο php προς access , ενώ στο mysql κόβεις βόλτες όσο θες . Αλλά έχει και θετικά 1. mdb αρχεία μεταφέρεις όπου θες 2. δεν επιβαρύνει το server η access 3. εύκολο backuping . 4.Ποιο εύχρηστο περιβάλλον της access .

Οσο αφορά το server μου υποστηρίζει τα πάντα αλλά δεν έχω κωδικούς και δεν μπορώ να τους πάρω .Μονο για mssql έχω κωδικό αλλά εκεί βρίσκετε ένα ξένο site και δεν θέλω κατά λάθος να χαλάσω την δομή του. Έχει και θέμα ότι πρέπει να εγκαταστήσω το Microsoft SQL SERVER 2008 για να προσπελασω εκεί.Το flash e-shop υπάρχει για είναι νέα καινοτομία ? μάλλον από μόνο του όχι μόνο με συνδυασμό ,ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...