Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.θελω να φτιαξω το iphone μου.εχω ραγησει την οθονη,εχει φαγοθει το digitizer, το home button θελει πολυ δυναμη για να λειτουργησει, το mute / unmute εγινε σκληρο..(με ενα καθαρισμα οταν το ανοιξω πιστευω να στρωσει..)και το power on/off button εχει κολησει (ισως δεν χρεαζεται καν αλλαγη)το θεμα μου ειναι να να μου πειτε κανα μαγαζακι που να εχετε φτιαξει κ εσεις το iphone σας και να ειναι original και εντως ελλαδας.

Δημοσ.

για αρχη ξεκινα με ενα καθαρισμα μηπως διορθωσεις τα κουμπια. ο αλλος μπορει να σου πιασει τον κολο και να σου πει θελει αλλαγμα και το On/off button.

Δημοσ.

φωτη αμφιβαλω αν ξερεις καλυτερη ορθογραφια απο μενα,ενα λυκειο τελειωσα.επεσες σε λιγα ορθογραφικα που μπορει να εχω κανει ποτε σε φορουμ (για χ,ψ λογους)και μου λες για ορθογραφια?αν δεν εχεις κατι να πεις σχετικο με το θεμα μην σχολιαζεις.χωρις κακιες το λεω.

ναι φιλε overpower, για αρχη παω καθαρισμα volune , mute , power , home.δεν θα αγορασω με την μια ανταλλακτικα αλλα η οθονη ειχε σπασει σε σημειο που ξεκολλούσαν κομματια και το digitizer ελιωσε στη σπασμενη περιοχη.αυτο ειναι το βασικο και θελω ανταλλακτικα καλα, να μην ειναι μαιμου απο καποιο τσεκαρισμενο καταστημα.

Δημοσ.

Δυστυχώς στο iphone 4 δεν αλλάζει μόνο το digitizer...

Σου προτείνω να κάνεις μια αναζήτηση στο ebay για lcd assembly και έτσι καθαρίζεις με digitizer και home button

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ναι κατι τετοιο θελω να κανω, γιατι ξερω οτι πανε πακετο.απλα επειδη εχω προβλημα με το ebay,ψαχνω κανα καλο ελληνικο καταστημα για το lcd assembly.

Δημοσ.

επισης παιζει να φτιαχτει τιποτα με την εγγυηση ? ξαναλεω πως τα προβληματα του ειναι : κακη ανταποκριση home button , volume down.σκληρο mute on/off και power button δεν πατιεται καν.σπασμενα και σε καποια σημεια ξεκολλημενα γυαλια μπροστα.η οθονη lcd εχει καποιες κηλιδες οπου δειχνει πιο θερμα τα χρωματα.το digitizer (η στρωση αναμεσα στο γυαλι και την lcd)στα σημεια που δεν υπαρχει γυαλι πλεον εχει φαγωθει και εχει κοπει.

Δημοσ.

Δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με την εγγύηση. Αν αγοράσεις τα παραπάνω από Ελλάδα το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα ακριβοπληρώσεις. Μία λύση που σου προτείνω είναι, στην περίπτωση που το κινητό είναι λειτουργικό (σήμα οκ, κλήσεις, wifi κ.α.), να το πουλήσεις και να συμπληρώσεις τα λεφτά που θα έδινες για να πάρεις καινούργιο

Δημοσ.

ποσο λες να το σκοτωνα ?? 4αρι 16gb ελληνικο απο γερμανο ειναι.μπρος πισω γρατζουνιες αλλα πληρως λειτουργικο ποτε δεν μου εχει βγαλει προβλημα το εχω 1,5 χρονο.jb στην 4.3.

Δημοσ.

κάτι ελληνικό ψάχνω φίλε μου.μαγαζάκι ελληνικό που να στέλνει με αντικαταβολή,και να μην είναι μούφα το ανταλλακτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...