discoboyminimal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 γεια σας.θελω να φτιαξω το iphone μου.εχω ραγησει την οθονη,εχει φαγοθει το digitizer, το home button θελει πολυ δυναμη για να λειτουργησει, το mute / unmute εγινε σκληρο..(με ενα καθαρισμα οταν το ανοιξω πιστευω να στρωσει..)και το power on/off button εχει κολησει (ισως δεν χρεαζεται καν αλλαγη)το θεμα μου ειναι να να μου πειτε κανα μαγαζακι που να εχετε φτιαξει κ εσεις το iphone σας και να ειναι original και εντως ελλαδας.
discoboyminimal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 κανενασ δεν ξερει κανα εμπειστο μαγαζακι?
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 κανενασ δεν ξερει κανα εμπειστο μαγαζακι? Ορθογραφια μαθε πρωτα τυφλωθηκαμε...
overpower Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 για αρχη ξεκινα με ενα καθαρισμα μηπως διορθωσεις τα κουμπια. ο αλλος μπορει να σου πιασει τον κολο και να σου πει θελει αλλαγμα και το On/off button.
discoboyminimal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 φωτη αμφιβαλω αν ξερεις καλυτερη ορθογραφια απο μενα,ενα λυκειο τελειωσα.επεσες σε λιγα ορθογραφικα που μπορει να εχω κανει ποτε σε φορουμ (για χ,ψ λογους)και μου λες για ορθογραφια?αν δεν εχεις κατι να πεις σχετικο με το θεμα μην σχολιαζεις.χωρις κακιες το λεω. ναι φιλε overpower, για αρχη παω καθαρισμα volune , mute , power , home.δεν θα αγορασω με την μια ανταλλακτικα αλλα η οθονη ειχε σπασει σε σημειο που ξεκολλούσαν κομματια και το digitizer ελιωσε στη σπασμενη περιοχη.αυτο ειναι το βασικο και θελω ανταλλακτικα καλα, να μην ειναι μαιμου απο καποιο τσεκαρισμενο καταστημα.
sugarias Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δυστυχώς στο iphone 4 δεν αλλάζει μόνο το digitizer... Σου προτείνω να κάνεις μια αναζήτηση στο ebay για lcd assembly και έτσι καθαρίζεις με digitizer και home button Sent from my iPhone using Insomnia
discoboyminimal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ναι κατι τετοιο θελω να κανω, γιατι ξερω οτι πανε πακετο.απλα επειδη εχω προβλημα με το ebay,ψαχνω κανα καλο ελληνικο καταστημα για το lcd assembly.
discoboyminimal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 επισης παιζει να φτιαχτει τιποτα με την εγγυηση ? ξαναλεω πως τα προβληματα του ειναι : κακη ανταποκριση home button , volume down.σκληρο mute on/off και power button δεν πατιεται καν.σπασμενα και σε καποια σημεια ξεκολλημενα γυαλια μπροστα.η οθονη lcd εχει καποιες κηλιδες οπου δειχνει πιο θερμα τα χρωματα.το digitizer (η στρωση αναμεσα στο γυαλι και την lcd)στα σημεια που δεν υπαρχει γυαλι πλεον εχει φαγωθει και εχει κοπει.
sugarias Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με την εγγύηση. Αν αγοράσεις τα παραπάνω από Ελλάδα το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα ακριβοπληρώσεις. Μία λύση που σου προτείνω είναι, στην περίπτωση που το κινητό είναι λειτουργικό (σήμα οκ, κλήσεις, wifi κ.α.), να το πουλήσεις και να συμπληρώσεις τα λεφτά που θα έδινες για να πάρεις καινούργιο
discoboyminimal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ποσο λες να το σκοτωνα ?? 4αρι 16gb ελληνικο απο γερμανο ειναι.μπρος πισω γρατζουνιες αλλα πληρως λειτουργικο ποτε δεν μου εχει βγαλει προβλημα το εχω 1,5 χρονο.jb στην 4.3.
discoboyminimal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 ναι αλλα μου φενονται μουφες για αυτο ρωταω ..
kama46 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε το ifixit.com Sent from my iPhone using Insomnia
discoboyminimal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 κάτι ελληνικό ψάχνω φίλε μου.μαγαζάκι ελληνικό που να στέλνει με αντικαταβολή,και να μην είναι μούφα το ανταλλακτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα